Vipbus Gelderland

Bent u bezig met het organiseren van een zakelijke reis en bent u nog op zoek naar geschikt vervoer? Bij Vipbus Gelderland heeft u de keuze uit diverse unieke mogelijkheden. Voor zowel kleine als grote gezelschappen heeft Vipbus Gelderland vervoer op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Lees dan snel verder!

Het aanbod van Vipbus Gelderland

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het verzorgen van zakelijk vervoer. Hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften onze zakelijke klanten hebben. Om deze reden hebben wij enkel voertuigen aan ons wagenpark toegevoegd welke voldoen aan deze eisen. Hieronder vindt u een overzicht van het uitgebreide wagenpark van Vipbus Gelderland:

Zoals u kunt zien kunt u bij ons voor ieder gezelschap een luxe busje huren of een luxe bus huren. Alle voertuigen beschikken over bijzondere eigenschappen waardoor iedere rit een complete ervaring zal worden.

vipbus gelderland

Gelderland vipbus

De unieke eigenschappen van Vipbus Gelderland

Bent u op zoek naar een luxe bus of busje met unieke eigenschappen? Dan bent u bij Vipbus Gelderland aan het juiste adres. Wij hebben unieke aanpassingen aan onze bussen gedaan om zo veel mogelijk aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen. Deze aanpassingen zijn vooral gericht op onze zakelijke klanten zodat zij hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten, want tijd is geld! U kunt de volgende eigenschappen verwachten:

  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Meerdere LCD schermen
  • Draadloos internet
  • Draadloos spraaksysteem
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Luxe keukenblok
  • Koffiemachine
  • Zakelijke uitstraling
  • etc...

Gelderland Vipbus

Gelderland busje

Zakelijk vervoer met Vipbus Gelderland

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen richten wij ons vooral op de zakelijke markt, hierdoor bieden onze bussen vele mogelijkheden op het gebied van zakelijk vervoer. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om de luxe bus te laten bestickeren. Op deze manier kunt u uw bedrijf of product promoten tijdens de rit. Een opvallende manier van reclame maken! Verder biedt de binnenzijde van het luxe busje ook vele mogelijkheden, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Wij hebben namelijk een paar vergaderbussen voor u klaar staan welke volledig zijn ingericht als rijdend kantoor.

Vipbus Gelderland voor diverse gelegenheden

Onze bussen worden regelmatig ingezet voor diverse zakelijke doeleinden. Hiernaast verhuren wij onze bussen natuurlijk ook wel eens aan particulieren. Zo zijn onze luxe bussen bijvoorbeeld ook een stijlvolle toevoeging aan een bruiloft. Hieronder vindt u een aantal doeleinden waarvoor de bussen van Vipbus Gelderland verhuurd worden:

Vip bus huren in Gelderland?

Wilt u graag een vip bus huren/vip touringcar huren in Gelderland? Dan zijn wij u graag van dienst. Bent u benieuwd naar de tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen? Dan raden wij u aan om het online offerte formulier in te vullen op de website. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of middels het contact formulier. Vipbus Gelderland verzorgd regelmatig het vervoer tussen de Gelderse steden zoals in Arnhem, Zutphen, Apeldoorn en Nijmegen.

 

 

Wij verzorgen niet alleen het vipvervoer in Gelderland, ook in de andere provincies van Nederland worden onze vipbussen en vipbusjes regelmatig ingezet. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een luxe touringcar huren in de andere provincies? Klik dan op een van de onderstaande provincies voor meer informatie:

Offerte aanvragen