vipbus Heerhugowaard

Vipbus Heerhugowaard specialiseert zich in vervoer voor het bedrijfsleven. Hier heeft u vele verschillende keuze mogelijkheden om een vipbus  te huren. Wij beschikken over een zeer exclusief wagenpark welke geschikt is voor diverse gelegenheden. Vipbus Heerhugowaard staat voor u klaar met de volgende modellen:

Vipbus Heerhugowaard, het wagenpark

Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark zodanig uitgebreid dat er voor ieder gezelschap en iedere gelegenheid wel een passend voertuig te huur is. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voertuigen van Vipbus Heerhugowaard:

heerhugowaard Vipbus

Vipbus Heerhugowaard

Deze vipbussen zijn in te zetten voor een scala aan gelegenheden. Voor zowel zakelijk als particulier zijn onze voertuigen uitermate geschikt. Met slechts een druk op de knop kunnen de verschillende systemen geactiveerd worden, waardoor een zakelijk bedrijfsuitje veranderd in een leuk personeelsfeestje.

Vipbus Heerhugowaard ; De kenmerken

Onze vipbussen zijn voorzien van de laatste snufjes op het gebied van multimediale mogelijkheden. Het is voor onze klanten belangrijk dat zij hun reistijd optimaal kunnen benutten. Wij combineren reizen met werken en proberen ons hierin te onderscheiden.

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Wireless Internet Access Point
 • Comfortabele en lederen zetels
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Extra geluidsisolatie
 • Digital climat control
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • Warme binnenverlichting
 • Evt. lichteffecten
 • Branding mogelijkheden
 • en nog veel meer

vipbus heerhugowaard

office on wheels heerhugowaard

De diverse mogelijkheden van vip bus Heerhugowaard

Mogelijkheden die enkel in de voertuigen van vipbus Heerhugowaard zijn ingebouwd. Door deze mogelijkheden kunnen wij de vipbussen voor meerdere doeleinden inzetten. Of het nu zakelijk met een formeel karakter is of met een feestelijk tintje. Wij doen er alles aan om onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij vele verplaatsingen is de tijd weggegooid, maar bij vipbus.nl kunt u uw reistijd optimaal benutten.

Heerhugowaard vipbus

Heerhugowaard vipbus verhuur

Overal waar u bijzonder vipvervoer voor nodig heeft, zijn onze diensten in te zetten. Zoals u kunt zien, bieden wij een zeer complete bus voor vipvervoer van alle segmenten en dat met de beste service onderweg.

Het zakelijk vervoer van Heerhugowaard

Door de jaren heen hebben wij onws voornamelijk gericht op zakelijk vervoer. Om deze reden hebben wij een aantal van onze bussen omgetoverd tot een compleet kantoor op wielen. In onze office on wheels kunt u werken, vergaderen en presenteren. Hierbij zijn onze luxe bussen comfortabel waardoor u natuurlijk ook heerlijk kunt ontspannen tijdens de rit.

Meer informatie ontvangen over Vipbus Heerhugowaard?

Benieuwd naar de mogelijkheden die vipbus Heerhugowaard te bieden heeft? Graag nodigen we u uit om het online aanvraagformulier in te vullen. Veelal binnen enkele werkdagen ontvangt u een op maat gemaakte offerte van onze administratie voor uw reis. Neem gerust een kijkje in het foto album voor een kleine impressie van onze luxe busjes.

Wij zijn niet alleen actief in de omgeving van Heerhugowaard, ook in de rest van Nederland staan wij graag voor u klaar. Dus wilt u een vip bus huren in Tilburg, Rotterdam, Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Eindhoven of Utrecht? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen