Luxe bus huren, stijlvol vervoer op maat

U bent voor uw zakelijke klanten op zoek naar een luxe bus. Dan bent u hier aan het juiste adres. De mogelijkheden die wij aanbieden, vindt u nergens anders. Voor elk gezelschap kunnen wij een luxe bus aanbieden. Of het nu een kleine of grote vipbus betreft. Alles is mogelijk. 

Luxe bus, de mogelijkheden:

Zoals u kunt zien, hebben wij een zeer gevarieerd wagenpark. En dat tegen de scherpste tarieven. Wij werken samen met meerdere vervoerders uit België en Nederland om het aanbod zo breed mogelijk te houden. Door de diverse contacten hebben wij voertuigen staan op diverse locaties door het land om zo min mogelijk lege kilometers te berekenen in de prijs.

The reference huren - luxe bus

luxe bus te huur the experience

Kijkend naar de grotere vipbussen kunnen wij een uniek concept aanbieden. Vooral als u kijkt naar de diverse mogelijkheden welke beschikbaar zijn in de luxe bus. Alles is aanwezig om uw reistijd zo optimaal mogelijk te benutten. Hieronder vindt u een opsomming van de eigenschappen van de vipbus. Gaat u een luxe touringcar huren bij ons? Dan kunt u de volgende eigenschappen in de bussen verwachten.

 • Wireless Internet Access Point on board
 • Multicolor LED verlichting
 • Comfortabele & Lederen fauteuils
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot branding
 • Netflix aan boord
 • Climate control
 • Extra geluidsisolatie
 • Moderne multimedia installatie
 • VGA aansluiting
 • Online videobellen
 • en nog veel meer

luxe bus huren

luxe bus huren huwelijk

Zoals u kunt zien, is deze luxe bus voorzien van alle gemakken. Niks hoeft uw reis in de weg te staan. U kunt onderweg een vergadering plannen. Uw klanten kunnen inbellen en dit kan geprojecteerd worden op de schermen. Heeft u een presentatie? Geen probleem. Wij uploaden uw presentatie in een online omgeving. Wanneer het vertrek vanuit Belgie is kunt u via onze Belgisch collega bedrijf een luxe autocar huren

Wilt u meer informatie over het huren van een luxe busje? Middels het offerteformulier kunt u uw reis samenstellen. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Onze medewerkers zullen u de scherpst mogelijke prijs toe sturen.

Luxe bus

luxe bus

luxe bus

De specialist in vervoersarrangement in de meest luxe bus van Europa. Dan bent u bij vipbus.nl  aan het juiste adres. Wij beheren de twee meest exclusieve touringcars van Europa. Onze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Alles bij elkaar komt er een luxe bus voorrijden welke tot ieders verbazing spreekt. 

luxe bus huren

luxe bus te huur

Luxe Bus, de eigenschappen

Om u een beeld te geven van de diverse kenmerken:

 • 7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Diverse presentatie mogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Video projectie tunnel (the Experience)
 • Limousine opstelling (totale rondzit)
 • Comfortabele en lederen zetels
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot branding
 • Professionele muziekcomputer
 • en nog veel meer

luxe bus

bus huren

Zoals u ziet, heeft de luxe bus alles in huis om van uw busreis een aangename belevenis te maken. Vooral als u kijkt naar de diverse mogelijkheden is er een aspect welke naar voren komt. Beide touringcars zijn voorzien van een totale rondzit, waardoor de reis nog intenser wordt beleeft en u niets hoeft te missen van de gebeurtenissen in onze voertuigen. In heel Europa zal u geen vergelijkbare touringcars vinden met deze mogelijkheden.

Doordat een groot aantal van de mogelijkheden op professionele wijze zijn weggewerkt in het interieur is deze voor diverse segmenten in te zetten. Met een druk op de knop kan de luxe bus verandert worden in een rijdende discotheek en nog veel meer. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder een beknopt overzicht van de mogelijkheden van het luxe

Luxe bus en nog veel meer

Feestbus
luxe touringcar
Disco bus
Karaokebus
Vergaderbus
Promotiebus
Vipbus
Beursstand
Productpresentatie
Themabus
en nog veel meer

Onze zakelijke en particuliere klanten zijn verspreid over geheel Nederland. Amsterdam en Rotterdam zijn de twee grootste regio's waar de offertes vandaan komen. De diverse aanvragen behandelen wij met de grootste zorg en er zal altijd getracht worden een op maat gemaakte offerte toe te sturen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de luxe bus? Ga dan nu naar onze contactpagina voor een vrijblijvende offerte of voor al uw overige vragen met betrekking tot dit bijzondere vervoer. Onze medewerkers staan klaar voor u om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Luxe bus huren, hier maken we het mogelijk!!

luxe bus huren

U heeft de verantwoordelijkheid gekregen om speciaal vervoer te organiseren voor het personeelsfeest. U kunt op de website de meest luxe bus huren van Europa. In ons wagenpark hebben wij exclusieve voertuigen welke ieders verbazing te boven gaat. Een luxe bus huren met een scala aan multimedia & entertainment aan boord en dat met een hoog vipgehalte. Dan bent u hier aan het juiste adres.

Luxe bus huren, dit zijn de mogelijkheden:

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buitenluxe touringcar
Pangolin lasershow
Multicolor LED verlichting
Draadloze spraakinstallatie
Meerdere LCD videoschermen
Karaoke installatie
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Catering mogelijkheden
Branding mogelijkheden
Lederen interieur
Comfortabele en luxueuze zetels
Vlammenwerpers op het dak (the Experience VIP Theatre)
Video projectie tunnel (the Experience)
en nog veel meer

Zoals u kunt zien, zijn dit mogelijkheden die je enkel in onze luxe bussen tegenkomt. En wat dacht u van de totale rondzit welke is ingebouwd. Dit is niet zomaar een luxe bus huren, maar de sensatie op wielen. U zit in een complete ronde waardoor de reis nog intenser wordt. In Europa zijn wij de enige verhuurder met touringcars welke voorzien zijn van een dergelijke opstelling.

Dagelijks zijn wij op pad met onze bussen om de diverse reserveringen zo uniek mogelijk te maken. Of het nu voor een zakelijke klant is of voor een recreatief gezelschap. U kunt bij ons een luxe bus huren voor een diversiteit aan doeleinden. Waar kunt u zoal aan denken:

Luxe bus huren, graag geziene gast bij

Festivals
Promotietours
Bedrijfspresentaties
Verjaardagen
Jubilea
Vergaderingen onderweg
VIP vervoer
Bedrijfsvervoer
Artiestenvervoer
en ga maar door

Benieuwd of wij de vervoerspartner voor u zijn? Ga dan snel naar onze contactpagina voor een offerte op maat of voor het online informatieformulier. Kortom, een luxe bus huren huur je op deze site. Ontdek de mogelijkheden.

Feestbus, een feest bouwen in onze luxe bus!!

feestbus

Luxe-bus.nl is de bezitter van de meest multifunctionele touringcar van Europa. Onze voertuigen zijn inzetbaar voor een diversiteit aan gelegenheden. Onze luxe bussen zijn voorzien van een scala aan multimedia & entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Het ene moment zit u in een vipbus en met een druk op de knop verandert dit voertuig in een feestbus welke zijn weerga niet kent. Aan welke eigenschappen moet u zoal denken:

Feestbus, kenmerkend voor het ultieme feest:

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Multicolor LED verlichting
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Mogelijkheid tot catering
Mogelijkheid tot branding
Vlammenwerpers op het dak (the Experience VIP Theatre)
VIDI wall (the Experience VIP Theatre)
Professionele muziekcomputer
Draadloze spraakinstallatie
en nog veel meer

Zoals u kunt zien, liegen de diverse eigenschappen er niet om. Nergens anders in Europa zult u een vergelijkbare touringcar vinden die deze kernmerken in zich heeft. U zit in een complete ronde in de meest comfortabele en luxueuze zetels voor het beste comfort. Iedereen zit met het gezicht naar elkaar toe gericht voor een nog intiemere en onvergetelijke busreis.

Onze feestbus is een graag geziene gast bij vele evenementen en feestjes. Overal waar vervoer met een speciaal randje voor nodig is, zijn wij van de partij. Om u een idee te geven van de diverse gelegenheden vindt u hieronder een kleine selectie:

Grote en kleine festivals
Concerten
Film opnames
Verjaardagen
Productpresentaties
Beursstands & Vergaderingen onderweg
Vrijgezellenfeesten
Bruiloften
Promotie tours
en nog veel meer

Een feestbus voor een onvergetelijke ervaring kun je bij ons meemaken. In Europa vind je wel maatschappij welke een feestbus verhuren voor een leuk avondje. Dan spreken we over een omgebouwde stadsbus met diverse party features. Wanneer u deze bedrijven vergelijkt met onze voertuigen zult u begrijpen waarom wij de meest exclusieve feestbus van Europa in huis hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een feestbus. Graag verwijzen wij u naar de contactpagina voor het online offerteformulier voor een vrijblijvende offerte. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat van onze administratie.

Luxe bus Amsterdam, ontdek de mogelijkheden!!

luxe bus huren amsterdam

Luxe bus Amsterdam is onderdeel van luxe-bus.nl en staat garant voor een reis in de meest luxe bussen van Europa. Onze voertuigen hebben een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Alles zullen wij in het werk stellen om van uw reis een onvergetelijke beleving te maken. Luxe bus Amsterdam staat voor een klasse apart, niet alleen door de mogelijkheden, maar vooral ook door de service welke wij leveren.

Luxe bus huren Amsterdam, de eigenschappen.

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Comfortabele en luxueuze zetels
Zakelijk interieur
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Mogelijkheid tot belettering
Cateringmogelijkheden
Professionele muziekcomputer
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
VIDI wall (the Experience)
en nog veel meer

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse kenmerken van de vipbus. Nergens anders in Europa zult u een luxe touringcar vinden van dit kaliber. Vooral als gekeken wordt naar de aanwezigheid van een totale rondzit. U zit met uw gezelschap in een complete ronde, waardoor niemand iets van de reis hoeft te missen. Deze opstelling biedt ook diverse vergader -en presentatie mogelijkheden. Bij luxe bus Amsterdam doen we er alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Luxe bus Amsterdam is tot stand gekomen door de vele aanvragen welke er vanuit deze regio naar voren kwamen. Om onze huidige en toekomstige klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons gespecialiseerd voor klanten uit deze regio.

Om u een beeld te geven van de diverse evenementen en aangelegenheden vindt u hieronder een beknopt overzicht van deze doeleinden. Op onze filmpagina en galerij ziet u onze luxe bussen in actie.

Vipbus huren Amsterdam, te gast bij:

Amsterglam 2012, The Communication Company
MECC Amsterdam, risk management fair
Albeda College Tour
Bedrijfsuitjes
Productpresentaties
Beursstand
Vrijgezellenfeesten
Jubilea
Dance -en partyvervoer
en nog veel meer

Benieuwd of wij een voertuigen van luxe bus Amsterdam kunnen voorrijden? Ga dan snel naar het contactpagina en vul een online offerte in voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van onze administratie.

Vipbus huren Breda, slechts een KLIK verwijderd!!

Vipbus huren breda

Luxe busje huren Breda is onderdeel van luxe-bus.nl en bezorgt u een onvergetelijke reis in onze voertuigen. Wij zijn de specialist in vervoersarrangementen in diverse segmenten. Luxe bus Breda heeft vipbussen met diverse mogelijkheden aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Wij zullen alles in het werk stellen om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken. Op welke manier kan luxe bus Breda dit realiseren.

Luxe bus huren Breda, de eigenschappen

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, optioneel)
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Professionele muziekcomputer
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Cateringmogelijkheden
Comfortabele en luxueuze zetels
Limousine interieur
en nog veel meer

Een kort overzicht van wat de voertuigen van luxe bus breda te bieden hebben. De diverse kenmerken zijn van de beste kwaliteit en nergens anders vindt u een luxe bus met mogelijkheden van dit kaliber. Het meest unieke aspect aan onze voertuigen is dat deze is uitgevoerd met een totale rondzit. U zit met z'n allen in een grote ronde voor een nog intensere beleving en busreis.

Wij zijn dagelijks op pad om de consument te verwennen met de mooiste bus van Europa. Alle medewerkers van luxe-bus.nl streven naar een onvergetelijke beleving en zullen er alles aan doen om u de mooiste dag van uw leven te bezorgen. Om u een beeld te schetsen van de diverse events waarbij wij aanwezig zijn geweest:

Luxe bus huren Breda, te gast bij:

Amsterglam 2012, the Communication Company
Albeda College Tour
Bedrijfsuitjes
Promotie tours
Beursstands
Verjaardagen
Meerdaagse reizen
Uitstapjes
Rondritten
Vrijgezellenfeesten
en nog veel meer

Benieuwd of we u ook mogen verwelkomen in de voertuigen van luxe bus Breda? Ga naar de contactpagina en vul het vrijblijvende offerte formulier in voor een offerte op maat. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat voor het meest spectaculaire vervoer van Europa met een luxe randje.

Luxe bus huren Rotterdam, ontdek de mogelijkheden!!

luxe bus rotterdam

Luxe bus Rotterdam is onderdeel van luxe-bus.nl en bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Onze voertuigen bevatten een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Niks is aan het toeval overgelaten. Door de diverse mogelijkheden kan er voor een diversiteit aan doeleinden. Aan wat voor soort feesten moet u zoal denken:

Luxe bus huren Rotterdam, de kenmerken

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Diverse presentatie -en vergadermogelijkheden
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Branding mogelijkheden
Catering on board (zie cateringlijst)
Live entertainment
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie tunnel (the Experience)
en nog veel meer

Hierbovenstaande slechts een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke in de luxe bus Rotterdam zijn gebouwd. Het meest onderscheidende aspect van onze voertuigen is de aanwezigheid van de totale rondzit. U zit met z'n allen in een grote ronde op de meest comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. U zult de reis op een totaal andere manier beleven dan in een gewone touringcar.

Luxe bus Rotterdam is dagelijks op pad om de meest uiteenlopende reserveringen te verrijden. Om u een beeld te geven van de diverse boekingen en opdrachtgevers vindt u hieronder een beknopte selectie.

Luxe bus huren Rotterdam, een graag geziene gast bij:

Muziekfestivals
Festivals
Conceren
Optredens diversen
Verjaardagen
Jubilea
TV opnames
Videoclips
Personeelsfeesten
en nog veel meer

En dit kan allemaal met dezelfde luxe bus. Een groot aantal van de eerdergenoemde mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur, waardoor de bus op multifunctioneel niveau in te zetten is.

Benieuwd naar de mogelijkheden met een van onze voertuigen. Luxe bus Rotterdam is de vervoersspecialist voor bijzonder vervoer. Ga snel naar onze contactpagina voor het online offerte formulier en het contactformulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat in uw mailbox.

Luxe bus huren Tilburg, KLIK voor de mogelijkheden!!

luxe bus tilburg

Luxe bus Tilburg is onderdeel van luxe-bus.nl en staat garant voor een unieke beleving. De diverse voertuigen welke wij verhuren, zijn uitgerust met een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Bij het voorzien van de diverse kenmerken zijn de diverse wensen en behoeften van de consument verwerkt in het interieur. Luxe bus Tilburg heeft een eindproduct op de markt gezet waar vele consumenten van kunnen dromen. Waar moet u zoal aan denken?

luxe busje huren

interieur luxe bus

Vipbus verhuur Tilburg, de eigenschappen:

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Totale rondzit (uniek in Europa)
Meerdere LCD videomonitoren
Karaoke installatie
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Professionele muziekcomputer
Vuurspuwers op het dak (the Experience VIP Theatre)
VIDI wall (the Experience)
Cateringmogelijkheden
Brandingmogelijkheden
Lederen interieur
Luxe koffiehoek
en nog veel meer

Een beknopt overzicht van de diverse eigenschappen van onze luxe touringcar. Nergens anders in Europa zul je een luxe bus vinden van dit kaliber. Vooral als er gekeken wordt naar de stoelopstelling valt je meteen op dat deze in een complete ronde zijn geplaatst. Doordat u met z'n allen in een grote ronde zit, zult u de reis nog intenser beleven en biedt dit mogelijkheden om live presentaties te organiseren.

Onze voertuigen zijn dagelijks op pad om een grote diversiteit aan doeleinden tot een goed einde te brengen. De afgelopen jaren zien we een toename in reserveringen vanuit de zakelijke markt. Op een relatief goedkope manier het grootste bereik realiseren en dat op een zeer innovatieve manier. Kortom, een beknopt overzicht van de events en opdrachtgevers.

Luxe bus huren Tilburg, te gast bij:

Amsterglam 2012, The Communication Company
Albeda College Tour
Presentatie Walibi Village
RadioRing door SlamFM
Radio 538
ABN Amro, Rabobank
Miljonair Fair
The Challenge Skibus
Autorai
Pepsi "Eva Simons Tour"
Foot Locker
Vrijgezellenfeesten
Festivalvervoer
en ga maar door

Slechts een kleine selectie van de vele events en bedrijven waar wij een toevoeging waren aan de gebeurtenis. Luxe bus Tilburg doet er alles aan om van uw bijzondere dag een onvergetelijke beleving te maken. Meer informatie betreffende deze voertuigen kunt u ontvangen via het offerteformulier en contactformulier.

Luxe bus Utrecht, in stijl worden vervoerd!!

Vipbus huren Utrecht

Luxe bus Utrecht is onderdeel van luxe-bus.nl en staat garant voor een onvergetelijke reis. Op het moment dat u binnenstapt, zal u niet weten wat u overkomt. U neemt plaats op een van de luxueuze zetels en laat u verrassen door de diverse eigenschappen van onze luxe bus. De diverse touringcars hebben van unieke eigenschappen op het gebied van multimedia en entertainment en dat in combinatie met een weelde aan luxe. Om u een beeld te geven, vindt u hieronder een kleine selectie van de diverse mogelijkheden:

Luxe bus Utrecht, de kenmerken

7500 Watt geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Multicolor LED verlichting
Pangolin Lasershow
Karaoke installatie
Meerdere LCD monitoren
Draadloze spraakinstallatie
Totale rondzit (uniek in Europa)
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie tunnel (the Experience)
Branding mogelijkhkeden
Catering on board
Professionele muziekcomputer, evt. zelf te bedienen.
en nog veel meer

Een klein overzicht van de diverse mogelijkheden welke er in de vipbus is gebouwd. Nergens anders in Europa zult u vergelijkbare touringcars vinden. Het meest onderscheidende aspect aan deze luxe bussen is de totale rondzit. Een complete ronde waar u plaats neemt in een van de luxueuze, lederen zetels. Doordat u met z'n allen met de gezichten naar elkaar toe zit, zal de reis intenser maken. De sensatie op wielen.

De luxe touringcar is door de vele eigenschappen op multifunctioneel niveau in te zetten. Luxe bus Utrecht wordt ingezet voor recreatieve, maar ook zakelijke doeleinden. Om u een beeld te geven van de diverse events vindt u hieronder een impressie van de diverse feesten waarvoor wij worden gehuurd.

Luxe bus Utrecht, te gast bij:

Vrijgezellenfeesten
Jubilea
Huwelijken
Kampioenswedstrijden
Voetbalwedstrijden
Verjaardagen
Productpresentaties
Beursstand
Personeelsfeestjes
TV opnames
en nog veel meer

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen bij het organiseren van bijzonder vervoer? Ga naar de contactpagina en vul een vrijblijvende offerte in voor een aanbieding op maat. De medewerkers van luxe bus Utrecht staan voor u klaar!

Luxe Touringcar, in alle luxe worden vervoerd!!

Op zoek naar een luxe touringcar. Dan bent u bij luxe-bus.nl aan het juiste adres. Wij zijn de specialist in bijzondere vervoersarrangementen voor een diversiteit aan gelegenheden. De diverse exclusieve voertuigen verblijden u met een scala aan multimedia en entertainment aangevuld met een weelde aan luxe. Het huren van een luxe touringcar staat bij ons gelijk aan een onvergetelijke en unieke ervaring. Op welke manier kunnen we dit realiseren?

Luxe Touringcar, de kenmerken

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Pangolin Laser show
Professionele muziekcomputer
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Totale rondzit (uniek in Europa)
VIDI wall (the Experience)
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Cateringmogelijkheden
Branding mogelijkheden
Luxueus interieur
en nog veel meer

Zoals u hierboven kunt zien, is een luxe touringcar op deze website meer dan alleen een mooi uiterlijk en een paar lederen zetels. Ons wagenpark bestaat uit de meest exclusieve bussen van Europa. Vooral als er gekeken wordt naar de stoelopstelling. De diverse zetels zijn in een totale rondzit geplaatst, waardoor de reis nog intenser wordt beleefd. In heel Europa vindt u geen luxe touringcars met een dergelijke opstelling.

Onze voertuigen zijn dagelijks door geheel de Benelux te bewonderen. Vooral doordat we een toename zien in aanvragen door de zakelijke markt wordt de luxe touringcar steeds vaker geboekt. Om u een beeld te geven van deze gebeurtenissen vindt u hieronder een beknopt overzicht van een aantal van deze doeleinden.

Luxe touringcar, te gast bij:

Vrijgezellenfeesten
Bruiloften
Amsterglam 2012, the Communication Company
Albeda College Tour
Beurzen
Autorai
The Challenge Skibus
Promotie tours
Personeelsuitjes
RadioRing verkiezing
TV opnames
Artiestenvervoer
en nog veel meer

Benieuwd of u ook een luxe touringcar wil inzetten bij uw event? Neem vrijblijvend contact op met onze administratie. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over onze voertuigen. Voor een vrijblijvende aanbieding verwijzen wij u naar het online formulier. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat voor de huur van een luxe touringcar.

Discobus in actie!!

De meest exclusieve vipbussen van luxe-bus.nl kunnen met een druk op de knop worden verandert in de meest bizarre en extreme discobus van Europa. Een verbazingwekkende touringcar die ieders verwachting te boven gaat. De feestbus welke u op deze site kunt huren, zijn de meest unieke in Europa. Onze voertuigen zijn uitgerust met een scala aan multimedia en entertainment gehuld in een weelde van luxe. Waar moet u zoal aan denken:

Discobus, de eigenschappen:

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze microfoons
Totale rondzit (uniek in Europa)
Video projectie tunnel (the Experience)
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Catering on board (zie cateringlijst)
Minieme bedrijfsreclame
Bestikkering mogelijkheden
en nog veel meer

Slechts een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden van onze discobus. Alles is aanwezig om van uw uitje een knallend feest te maken. In de Benelux zijn diverse bedrijven welke partybussen verhuren, maar dan spreken we over omgebouwde stadsbussen. Deze hebben een aantal faciliteiten, maar kunnen niet tippen aan de mogelijkheden welke in onze bussen zijn gebouwd. Vooral als er gekeken wordt naar de stoelopstelling. Luxe-bus.nl is de enige aanbieder van feestbussen met een dergelijke opstelling.

De discobussen welke op deze site te bewonderen zijn, zijn dagelijks op pad om diverse consumenten een onvergetelijke beleving te bezorgen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer boekingen verreden vanuit de zakelijke markt. Om u een impressie te geven van de diverse events en/of opdrachtgevers vindt u hieronder een kleine selectie:

Discobus, te gast bij:

Amsterglam 2012, The Communication Company
Autorai
Albeda College Tour
Verkiezing Radio Ring
SlamFM
Miljonair Fair
Roy Donders "Birthday party Tilburg"
The Challenge Skibus
Pepsi "Beyonce Tour"
AktieSport
Foot Locker
Bedrijfsuitje
Artiestenvervoer
en nog veel meer

Overal waar speciaal vervoer van gezelschapen nodig is, zijn onze voertuigen in te zetten Zoals u kunt zien, is niks ons te gek. En dat alles voor een betaalbare prijs. Onze prijs ligt net iets hoger dan onze concurrentie, maar dat is het geld dubbel en dik waard.

Benieuwd of wij een toevoeging kunnen zijn als partyvervoer. Informeer naar de mogelijkheden via het online contactformulier. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat voor het huren van een discobus. U maakt de juiste beslissing door het boeken van de sensatie op wielen.

Luxe Touringcar Amsterdam, oneindig veel mogelijkheden!

Luxe touringcar Amsterdam is onderdeel van luxe-bus.nl en garandeert u een onvergetelijke beleving. Luxe-bus.nl is de specialist in speciale vervoersarrangementen voor diverse doeleinden. Onze voertuigen combineren een scala aan multimedia met een weelde aan luxe. Door de diverse mogelijkheden zijn onze bussen in te zetten voor een diversiteit aan gelegenheden. Waar kunt u zoal aan denken:

Luxe Touringcar Amsterdam, de mogelijkheden:

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access Point (optioneel)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Cateringmogelijkheden
Brandingmogelijkheden
Totale rondzit (uniek in Euorpa)
Vuurspuwers op het dak (the Experience)
Videoprojectie tunnel (the Experience)
en nog veel meer

Zoals u kunt zien, heeft luxe touringcar Amsterdam een grote diversiteit aan mogelijkheden verschaft in deze indrukwekkende voertuigen. Het meest onderscheidende aspect van de luxe touringcar is de totale rondzit. Dit is te vergelijken met de opstelling in een limousine. U neemt plaats op de meest comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. U zult de busreis intens beleven. De diverse voertuigen uit het wagenpark zijn de meest exclusieve en extreme in hun soort.

De diverse aanvragen welke bij luxe touringcar Amsterdam binnenkomen op de administratie komen uit diverse hoeken. We zien dat er de laatste jaren een toename is in aanvragen vanuit de zakelijke markt. Om u een beeld te geven van de diverse opdrachtgevers en events vindt u hieronder een kleine selectie:

Luxe touringcar Amsterdam, te gast bij:

Amsterglam, The Communication Company
Autorai
Miljonair Fair
Ferma Risk Management
Albeda College Tour
Diverse voetbalwedstrijden
Vrijgezellenfeesten
Red Bull Bedroom Jam
Sensation
Amsterdam Dance Event
Verjaardagen
Rondritten
Teampresentaties & productpresentaties
en nog veel meer

Benieuwd of wij ook iets voor uw bedrijf kunnen betekenen of een toevoeging voor uw event. Ga snel naar de contactpagina en stuur het offerteformulier in. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat voor de rit van uw leven. Luxe touringcar Amsterdam staat voor een unieke beleving.

Luxe Touringcar Breda, ontdek de mogelijkheden!!

Vipbus verhuur breda

U wilt een luxe touringcar huren voor een speciale reis? Dan bent u bij luxe-bus.nl aan het juiste adres. De vervoersspecialist in vervoersarrangementen uit het hoogste segment. Een luxe touringcar huren op deze site staat garant voor een onvergetelijke beleving. Op deze website vindt u de twee meest exclusieve touringcars van Europa. Deze luxe bussen hebben alles aan boord op het gebied van multimedia en entertainment gecombineerd met een weelde aan luxe.

Luxe touringcar Breda, de eigenschappen

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access point (optioneel)
Professionele muziekcomputer
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze microfoons
Moderne multimedia installatie
Multicolor LED verlichting
Vuurspuwers op het dak (the Experience)
VIDI wall (the Experience)
Mogelijkheid tot catering
Vergader -en presentatiemogelijkheden
en nog veel meer

Bovenstaande mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de vele wensen en behoeften van de consument. Luxe touringcar Breda is op deze wijze multifunctioneel in te zetten. Als er wordt gekeken naar de diverse kenmerken is het gene dat het meeste opvalt, de totale rondzit. U neemt plaats in een complete ronde van comfortabele en luxueuze zetels voor een nog intensere busreis. Nergens anders in Europa vindt u een luxe bus met een dergelijke opstelling.

Onze voertuigen zijn dagelijks op pad voor een diversiteit aan gelegenheden te verrijden. Om u een beeld te geven van de diverse evenementen en opdrachtgevers vindt u hieronder een beknopte selectie van de diverse boekingen:

Luxe touringcar Breda, te gast bij:

Amsterglam 2012, The Communication Company
Sensation
Diverse concerten
Albeda College Tour
Verkiezing Radio Ring
Rondritten
Wieler criteria
Miljonair Fair
Diverse beurzen
Autorai
Red Bull Bedroom Jam
Opname muziek video's
TV programma's
en nog veel meer

Benieuwd of luxe touringcar Breda uw evenement tot een succes kan maken. Ga nu naar de contactpagina en vul snel een vrijblijvende offerte in of stel uw vragen via het contactformulier. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat voor het meest bijzondere vervoer van Europa.

Luxe touringcar huren?? Ontdek de mogelijkheden.

luxe touringcar huren

Wilt u een luxe touringcar huren?? Dan bent u op deze site aan het juiste adres. De diverse voertuigen welke wij aanbieden, zijn de meest unieke in hun soort. Met de beste zorg zijn onze voertuigen gebouwd met een weelde aan luxe in combinatie met een scala aan multimedia en entertainment. Onze medewerkers streven naar dat extra stapje meer. Om u een beeld te geven van de diverse mogelijkheden, vindt u hieronder een beknopte samenvatting.

Luxe touringcar huren? Dit zijn de eigenschappen.

Krachtige muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Multicolor LED verlichting
Pangolin Lasershow
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, optioneel)
Rookmachines
Professionele muziekcomputer
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Vuurspuwers op het dak (the Experience)
VIDI wall (the Experience)
Mogelijkheid tot belettering
Mogelijkheid tot catering
en nog veel meer

Slechts een kleine opsomming van de vele mogelijkheden. Nergens anders in Europa vind je een vergelijkbare touringcar. Het meest onderscheidende aspect van de van onze touringcars is de totale rondzit met comfortabele en luxueuze zetels en dat van het beste kwaliteit leder. U neemt plaats in een complete ronde waardoor de beleving nog intenser zal zijn.

In de afgelopen jaren zien we een toename in zakelijke offertes. De diverse mogelijkheden qua interieur en design maakt het voor bedrijven interessant om hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren. De luxe touringcar huren voor jouw event. Het is mogelijk. Kijkt u maar naar onderstaande selectie.

Luxe touringcar huren voor:

Beursstands
Promotietours
Productpresentaties
Vrijgezellenfeesten
Kampioensfeesten
Verjaardagen
Personeelsfeestjes
TV opnames
Fotoshoots
Rondritten
Meerdaagse reizen
en nog veel meer

Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen voor uw uitje? Ga snel naar de contactpagina en vul een vrijblijvende offerte in voor een offerte op maat. Kortom, wilt u een luxe touringcar huren? Onze medewerkers staan voor u klaar. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakt antwoord.

Luxe touringcar Rotterdam, exclusiviteit ten top!!

luxe touringcar rotterdam

Luxe touringcar Rotterdam is onderdeel van luxe-bus.nl en garandeert je een onvergetelijke beleving in de meest luxe voertuigen van Europa. Onze luxe bussen staan bomvol met een scala aan multimedia en entertainment gecombineerd met een weelde aan luxe. Op het moment dat u binnenstapt, zal u zich wanen in een lounge omgeving waar de gast centraal staat. Op welke manier kunnen we dit bereiken.

Luxe touringcar Rotterdam, de opties:

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, optioneel)
Professionele muziekcomputer
Lederen interieur
Totale rondzit (uniek in Europa)
Multicolor LED verlichting
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie tunnel (the Experience)
Mogelijkheid tot catering
Belettering mogelijkheden
en nog veel meer

Een kleine selectie van de vele eigenschappen welke in onze voertuigen zijn voorzien. In tegenstelling tot de ouderwetse stoelopstelling beschikken onze luxe voertuigen over een totale rondzit. U neemt plaats in een complete ronde op de meest luxueuze en comfortabele zetels voor een nog intensere busreis. In geheel Europa zijn wij de enige maatschappij met bussen met een dergelijke opstelling. Voor een unieke beleving bent u bij luxe touringcar Rotterdam aan het juiste adres.

Naast de recreatieve reiziger zien we de afgelopen jaren een toename in offerte aanvragen voor onze voertuigen. Niet enkel door de vele mogelijkheden, maar ook door het design en het indrukwekkende voorkomen van onze bussen. Om u een idee te geven van de vele evenementen en opdrachtgevers vindt u hieronder een kleine opsomming:

Luxe touringcar Rotterdam, te gast bij:

Amsterglam
Gay Parade
Roze maandag
Vrijgezellenfeesten
Albeda College tour
Miljonair Fair
Autorai
Call of Duty gamebus
The Challenge skibus
Kampioensfeesten
Promotours
Red Bull Bedroom Jam
Personeelsuitjes
Pepsi "Beyonce" Tour
en nog vele anderen

Benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen voor uw uitje of evenement. Aarzel niet en vul een vrijblijvende offerte in voor de rit van uw leven. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van luxe touringcar Rotterdam. Ontdek de mogelijkheden en laat ons u verbazen!!

luxe bus

luxe bus huren

Luxe touringcar Tilburg, grenzeloos veel mogelijkheden!!

Vipbus huren Tilburg

Luxe touringcar Tilburg is onderdeel van luxe-bus.nl en verzekert u een onvergetelijke beleving in onze voertuigen. Doordat onze luxe bussen  een scala aan multimedia en entertainment heeft in combinatie met een weelde aan luxe. Alles is er aan gedaan om diverse consumenten te kunnen verrassen met een op maat gemaakte busreis. Om u een idee te geven van de diverse kenmerken vindt u hieronder een beknopte opsomming.

Luxe touringcar Tilburg, de mogelijkheden

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Multicolor LED verlichting
Pangolin Lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, optioneel)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoshermen
Professionele muziekcomputer
Moderne multimedia installatie
Catering mogelijkheden (zie cateringlijst)
Branding mogelijkheden
Vuurspuwers op het dak (the Experience)
VIDI wall (the Experience)
Draadloze spraakinstallatie
en nog veel meer

Slechts een beperkte opsomming van de vele mogelijkheden welke bij luxe touringcar Tilburg zijn ingebouwd. Het meest unieke aspect aan onze voertuigen is de aanwezigheid van een totale rondzit om de busreis nog intenser te beleven. U neemt plaats op de meest comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. Dit is uniek in Europa en alleen te huur bij onze voertuigen.

De afgelopen jaren zien we een grote toename in reserveringen en offerte aanvragen door de zakelijke markt. Zoals hierboven kunt zien, zijn de mogelijkheden op meerdere manieren in te zetten. Een vipbus welke op multifunctioneel niveau in te zetten is. Waar zijn wij zoal te bewonderen:

Luxe touringcar Tilburg, te gast bij:

Autorai
Miljonair Fair
Albeda College Tour
Pepsi "Beyonce" Tour
RadioRing verkiezing
SlamFM & Radio538
Sensation
Amsterglam
The Challenge Skibus
Kampioensfeesten
Pendeldiensten
Vrijgezellenfeest Yolanthe
en nog veel meer

Benieuwd of wij ook een toevoeging kunnen zijn tijdens uw evenement. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier. Voor meer info over de prijzen en eventuele beschikbaarheid verwijzen wij u graag naar het online offerteformulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat van luxe touringcar Tilburg. Onze voertuigen staan gelijk aan de ultieme beleving.

Luxe touringcar Utrecht, ontdek de mogelijkheden!!

De luxe touringcar Utrecht huur je HIER

Luxe touringcar Utrecht is onderdeel van luxe-bus.nl en garandeert u een onvergetelijke beleving. De diverse voertuigen welke wij inzetten voor een diversiteit aan gelegenheden, maken gebruik  van een scala aan multimedia en entertainment. In combinatie met een weelde aan luxe zal er een luxe bus voor komen rijden welke tot de verbazing spreekt. Exclusief vervoer voor uw speciale feest.

Luxe touringcar Utrecht, de kenmerken:

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen al buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Totale rondzit (uniek in Europa)
Professionele muziekcomputer
Draadloze spraakinstallatie
Mogelijkheid tot catering
Mogelijkheid tot belettering
Vuurspuwers op het dak (the Experience)
VIDI wall (the Experience)
en ga maar door

Door de diverse kenmerken is luxe touringcar Utrecht op multifunctioneel vlak in te zetten. Vooral door de totale rondzit. Dit is uniek in Europa. U neemt in een complete ronde plaats op comfortabele en luxueuze zetels. Doordat u met z'n allen tegenover elkaar zit, zult u de reis nog intenser beleven.

Onze voertuigen worden de laatste jaren steeds vaker ingezet bij zakelijke doeleinden. De meeste bedrijven werken met bepaalde budgetten, waardoor het maken van reclame beperkt is. Onze touringcars maken het mogelijk om productpresentaties en promotietours te organiseren. Om u een beeld te geven van de diverse doeleinden vindt u hieronder een beknopt overzicht:

Luxe touringcar Utrecht, de mogelijkheden:

Beursstands
Promotie tours
Vrijgezellenfeesten
Productpresentaties
Verjaardagen
Bedrijfsuitjes
TV opnames
Opname muziekvideo's
Pendeldienst
VIP vervoer
Artiestenvervoer
en nog veel meer

Benieuwd of luxe touringcar Utrecht een toevoeging kan zijn voor uw event? Neem telefonisch contact op via 013 507 7507 of vul het vrijblijvende contact -en/of offerteformulier in voor een offerte op maat. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat voor de inzet van een van onze voertuigen. Ontdek de vele mogelijkheden welke wij u kunnen bieden.

"Direct de beste deals voor een VIPBUS, klik dan HIER!"

Bent u op zoek naar het huren van een vipbus welke uitgerust is van de luxe van een limousine en geschikt is voor gezelschappen tot 50 personen. ABC Specials beschikt over 2 exclusieve vipbussen met een scala aan mogelijkheden. Een aantal speciale gelegenheden waar deze bus onder andere voor wordt ingezet.

"Vipbus op locatie!!"

Bedrijfspresentatie
Vergadering
Verrichten van werkzaamheden tijdens de rit
Branding
Product of merknaam producties
Promotours
Bedrijfspresentatie
and many more

Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden die voorhanden zijn in een van onze Vipcoaches. U zult als bedrijf zeker zijn van een geslaagd uitje met uw bedrijf. Om deze gelegenheden kracht bij te zetten, beschikken deze exclusieve vipbussen over een tal van nuttige snufjes.

42 Philips LCD schermen, Op deze schermen kunt u tot 3 presentaties gelijktijdig laten afspelen
Spraak -en geluidsinstallatie van hoge kwaliteit
Diverse cateringmogelijkheden Bijv. het serveren van een kopje koffie met bijbehorende versnapering
Rondzit met comfortabele en luxueuse lederen fauteuils
Groot aantal stopcontacten voor notebook en/of ander multimedia apparaat
Wireless Internet Access Point
Digitaal TV
Branding aan de buitenkant van de bus
and many more

In het kort samengevat is deze vipcoach de ideale en meest luxe vipbus om uw bedrijfsuitje tot een succes te maken. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen op (+31) 013 507 7507. Tevens kunt u ook het offerteformulier invullen voor meer informatie. U zal binnen 24 uur antwoord krijgen van een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord.

Mocht u er nog tijd voor over hebben en u wil graag meemaken wat deze limousine vipbus in zijn mars heeft en u wilt graag afsluiten op een fantastische en knallende manier, dan kunt u het volgende van deze vipbus verwachten:

Lasershows
Lichtshows in diverse thema's
Vuurspuwers
Rookmachines
7500 Watt PA Muziekinstallatie zowel binnen als buiten
4 x DVD Installatie
and many more

Onze chauffeurs zijn ervaren en enthousiast genoeg om de sfeer aan te voelen die er heerst onder de groep. U kunt ook uw eigen muziek aanleveren en/of afspelen op onze muziekcomputer. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om een DJ mee te laten gaan om live muziek te mixen en te draaien.

Deze limobussen kunt u huren bij ABC Specials. Wij kunnen deze vipbussen verhuren inclusief of exclusief catering. Op verzoek zijn er diverse verhuur mogelijkheden. Er kan gezorgd worden voor de innerlijke mens. Van een lichte versnapering tot een uitgebreide barbecue. Standaard is bier, fris en wijn aanwezig, op verzoek kan er gezorgd worden voor speciale alcoholische dranken tot aan luxe champagne.

Er kan van een ware BELEVING worden gesproken. Het is een unieke ervaring die u niet snel zal meemaken. Er zijn al vele groepen u voorgegaan die deze vipbus ervaren hebben als een rijdend theater. U zal een spetterende dag meemaken vol verrassingen.

Wilt u meer informatie met betrekking tot het reserveren van deze vipcoach, neem dan contact op met ABC Specials op (+31) 013 507 7507 of vul het offerteformulier in. Een van onze medewerkers zal spoedig contact met u opnemen en u vragen met de beste zorg beantwoorden. Dit is niet zomaar een vip bus huren, het is het meemaken van de ultieme beleving!

Partybus huren

"Let the party begin!"

Zoals in u in het filmpje kunt zien, is een partybus van luxe-bus.nl de meest extreme en bizarre in zijn soort. Niet enkel door zijn uitstraling, maar vooral door het scala aan multimedia en entertainment. Dit alles gecombineerd in een weelde aan luxe. Waar moet u zoal aan denken:

Partybus, de mogelijkheden

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Professionele muziekcomputer
Moderne multimediasysteem
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie tunnel (the Experience)
Lichtshows
Cateringmogelijkheden
Mogelijkheid tot belettering
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Draadloze spraakinstallatie
en nog veel meer

Slechts een kleine selectie van de vele mogelijkheden. Het meest unieke aspect van de partybus is de totale rondzit welke gebouwd is in de feestbus. U zit met z'n allen in een grote ronde waardoor uw gezelschap niks van het feest hoeft te missen. Dit type opstelling is te vergelijken met die in een limousine. Een uniek concept onder de touringcars.

Op het moment dat u een vergelijkbare partybus zoekt, komt u uit bij een maatschappij welke een oudere stadsbus heeft omgebouwd tot "partybus". Wel leuk voor een keertje, maar totaal niet te vergelijken met de mogelijkheden van onze partybus.

Om u een beeld te schetsen van de diverse opdrachtgevers en events waarbij onze voertuigen te gast waren, vindt u hieronder een beknopt overzicht van deze gelegenheden:

Amsterglam, The Communication Company
Red Bull Bedroom Jam
Albeda College Tour
Miljonair Fair
Autorai
Diverse beurzen
Vrijgezellenfeesten
Bruiloften
Verjaardagen
Concerten
Pendeldiensten tijdens events
VIP vervoer
Party vervoer
en ga maar door

Zoals u ziet, zijn er vele evenementen waarbij een partybus gewenst is. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor de inzet van een partybus? Aarzel niet en ga naar de contactpagina. Hier kunt u al uw vragen stellen, maar ook het aanvragen van een offerte op maat. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van onze administratie.

Wagenpark van luxe-bus.nl!!

Het wagenpark van luxe-bus.nl beschikt over de meest luxe voertuigen van Europa voor grote gezelschappen. Deze vipbussen zijn uniek in Europa en onderscheiden zich door de vele eigenschappen welke zijn ingebouwd. Het huidige aanbod bestaat uit de volgende modellen:

The Reference VIP Lounge (50-persoons capaciteit)
The Experience VIP Theatre (35-persoons capaciteit)

Bovenstaande modellen zijn in het bezit van luxe-bus.nl en worden voor elke reservering nagekeken en terug in showroom conditie gebracht. Indien u op onderstaande afbeelding klikt, komt u uit bij de informatie pagina van onze voertuigen.

 

Door simpelweg op de foto te klikken of op de tekst komt u uit bij een pagina welke meer informatie biedt over onze luxe bus. U zal niet weten wat u overkomt. Nergens anders zult u een luxe touringcar tegenkomen als op een van onze websites.

Bent u op zoek naar een ander vervoersmiddel of een ander type bus. Wij hebben een groot netwerk aan collega bedrijven met een grote diversiteit aan voertuigen. Via het contactformulier kunt u een vraag stellen.

Veel plezier!!

The Experience VIP Lounge!!

the experience vip theatre

Een van de twee luxe bussen welke in ons wagenpark te vinden zijn. Deze indrukwekkende vipbus is in diverse media uitgeroepen tot meest multimediale bus ter wereld. Als consument zult u wel denken dat dit opschepperij is, maar niks is minder waar. Op welke manier kunnen wij dit waarmaken? De diverse mogelijkheden zijn om van te dromen en zult u nergens anders tegenkomen.

The Experience, de kenmerken

9500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Vlammenwerpers op het dak
Video Projectie schermen (d.m.v. 42 LCD schermen)
Karaoke installatie
Professionele muziekcomputer
Lederen interieur
Luxe keukenblok
Totale rondzit (uniek in Europa)
Draadloze microfoons
Cateringmogelijkheden
Mogelijkheid tot belettering
en nog veel meer

Een beknopte selectie van de diverse mogelijkheden welke in The Experience zijn gebouwd. Deze kenmerken zijn van de beste kwaliteit en met de beste zorg uitgekozen. Nergens anders in Europa vind je dergelijke voertuigen. Het meest unieke aspect aan The Experience is de totale rondzit. U neemt plaats in een complete ronde op de meest comfortabele en luxueuze zetels voor het beste comfort.

Door de diverse mogelijkheden is deze partybus in te zetten voor een diversiteit aan gelegenheden. Vooral op zakelijk vlak wordt The Experience veelvuldig ingezet. Doordat er een groot bereik kan gerealiseerd worden voor een relatief lage prijs zal de consument bekend raken met de doelstellingen van de opdrachtgever. Waar moet u zoal aan denken:

Productpresentaties
Beursstands
Vrijgezellenfeesten
Promotietours
Verjaardagen
Jubilea
Kampioensviering
TV opnames
en ga maar door

Overal waar bijzonder vervoer voor nodig is, zijn wij present. Om u een kleine impressie te geven van bovenstaande evenementen kunt u een kijkje nemen op de filmpagina. 

The Reference VIP Lounge!!

The Reference VIP lounge is een luxe touringcar welke beschikt over een zakelijk en formeer interieur. Het bovendek van deze indrukwekkende vipbus heeft een capaciteit van 50 zitplaatsen met luxueuze en lederen zetels voor het beste comfort tijdens uw reis. In tegenstelling tot The Experience heeft deze luxe bus een meer zakelijk uiterlijk. Er zijn overigens wel een groot aantal overeenkomsten. Hieronder vindt u een selectie van deze eigenschappen.

The Reference, kenmerkend door:

4500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Draadloze spraakinstallatie
Pangolin lasershow
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Professionele muziekcomputer
Lederen interieur
Luxe keukenblok
Groot aantal LCD videoschermen
Karaoke installatie
Mogelijkheid tot catering
Mogelijkheid tot branding
Multicolor LED verlichting
en nog veel meer

Een beknopt overzicht van de diverse eigenschappen welke in The Reference Vipbus te vinden zijn. Het kenmerkende aan deze fantastische luxe bus is de totale rondzit. U neemt plaats in een van de luxueuze en ledere zetels om het comfort maximaal te benutten. Op The Experience na vindt u nergens anders in Europa dergelijke bussen met een totale rondzit. Doordat u in een grote ronde zit, zal u vipvervoer meemaken dat u enkel bij luxe-bus.nl kunt meemaken.

Door de multifunctionaliteit van The Reference zijn er al vele consumenten welke deze vipbus hebben ingezet bij diverse aangelegenheden. Vooral door de branding mogelijkheden is deze luxe touringcar ideaal voor de volgende events:

Miljonair Fair
Beursstand
Amsterglam
Volgwagen bij bruiloften
Festival vervoer
Artiestenvervoer
TV programma's
Vrijgezellenfeesten
Verjaardagen
Kampioensfeesten
en nog veel meer

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse evenementen waarbij wij te gast waren. U kunt onze voertuigen in actie zien in onze filmpagina. Om u een beeld te geven van The Reference VIP Lounge ziet u hieronder een kleine selectie van events en reserveringen van particulieren en bedrijven welke een luxe touringcar hebben gehuurd.

U kunt onze bussen huren voor ritten binnen heel Nederland en België, dus ook voor ritten van of naar Den haag of Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Verder halen wij ook regelmatig klanten op van Schiphol Airport of Rotterdam The Hague Airport. Bij luxe bus verhuur maatschappij kan het allemaal!

Bent u op zoek naar een luxe bus? Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u een luxe bus wilt huren met een beetje extra's. Bij ons huurt u namelijk niet zomaar een luxe bus, bij ons huurt u een vipbus! Onze vipbussen beschikken over diverse eigenschappen die er voor zorgen dat de bussen bijdragen aan een luxe ervaring.

Unieke luxe bus huren

Bij ons kunt u een luxe bus huren van het hoogste niveau! Door de unieke kenmerken zijn de vipbussen uitermate geschikt voor diverse soorten gelegenheden. De bussen zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor zakelijke ritten door de diverse vergader- en presentatiemogelijkheden. Hiernaast zijn onze luxe bussen ook geschikt voor feestelijke gelegenheden door de professionele geluidsinstallatie en de kleurrijke ledverlichting. Laat ons weten voor wat voor gelegenheid u een luxe bus wilt huren en wij zorgen dat de bus bij de gelegenheid past!

Unieke kenmerken

Onze vipbussen beschikken over unieke kenmerken. Een aantal van deze kenmerken vindt u in geen één andere bus terug binnen de Benelux! Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van de unieke eigenschappen van onze luxe bussen:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Diverse vergader- en presentatie mogelijkheden
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Diverse LCD schermen
 • Luxe keukenblok met koffiemachine
 • Branding mogelijkheden
 • Optie tot catering
 • Standaard drank assortiment aanwezig
 • Draadloos internet
 • En ga zo maar door....

luxe bus verhuur

luxe bus verhuur

Luxe bus met grenzeloze mogelijkheden

Met onze multifunctionele bussen is eigenlijk alles wel mogelijk! Ook wanneer u bijzondere wensen heeft zullen wij er alles aan doen om de bus hierop aan te laten sluiten. Doordat wij door de jaren heen met diverse soorten groepen en instanties hebben samengewerkt, weten wij hoe wij het beste de bussen kunnen laten aansluiten op uw event. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen is er soms een speciale aanpak nodig, maar dat doen wij graag! Op deze manier kunnen wij onze bussen perfect inzetten bij ieder evenement. Kiest u ervoor om een luxe bus via ons te huren, dan bent u verzekerd van vipvervoer op maat!

Luxe bus huren voor ieder event

Onze bussen zijn perfect inzetbaar voor elk soort event. Doordat de bussen volledig naar wens zijn aan te passen, weet u zeker dat het vervoer een goede toeving zal zijn op uw dag! De vipbussen zijn perfect voor zakelijke ritten, maar de bussen zijn ook zodanig aan te passen dat ze geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden. Onze vipbussen zijn regelmatig te vinden bij de volgende soorten events:

 • Beurzen en congressen
 • Mobiele vergaderingen en presentaties
 • Personeelsfeestjes
 • Product presentaties
 • Vrijgezellenfeesten
 • Promotietours

Naast bovenstaande events kunt u natuurlijk ook een luxe bus huren  voor ander soort events! Neem contact met ons op wanneer u vragen hebt over de mogelijkheden.

Luxe bussen in verschillende maten

U kunt hier een vip bus huren in verschillende soorten en maten. Het maakt niet uit hoe groot uw gezelschap is, bij ons vindt u altijd passend luxe vervoer. Bij ons kunt u vip busjes huren voor kleine gezelschappen tot 5 personen, maar u kunt ook vip bussen huren voor gezelschappen tot 50 personen. Bij ons is alles mogelijk! Hieronder vindt u onze verschillende voertuigen: 

Luxe bus huren?

Een luxe bus huren bij vipbus.nl hoeft niet ingewikkeld te zijn. U kunt op onze website eenvoudig het offerteformulier invullen. Wij vragen u een aantal gegevens in te vullen in het offerteformulier zodat wij zo nauwkeurig mogelijk een prijs voor u kunnen berekenen. Hiernaast zullen aan de hand van deze gegevens samen met u bekijken welke luxe bus het beste bij uw gelegenheid en gezelschap past. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen!

Diverse cateringopties in onze luxe bussen

Bij ons kunt u niet alleen het vervoer naar uw bestemming boeken, het is ook mogelijk om via ons gebruik te maken van diverse cateringopties. Wij werken enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving waardoor de catering aansluit op de luxe ervaring die wij onze klanten willen bieden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende maaltijdpakketten, maar voor de kleine trek kunt ook uit diverse snacks kiezen. Hiernaast kunt u het standaard assortiment drank wat in de bussen aanwezig is ook uitbreiden met één of meerdere dranken van onze drankenlijst. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst.

Luxe bussen door de gehele Benelux

Doordat wij door de gehele Benelux luxe bussen beschikbaar hebben staan, is er altijd één van onze bussen bij u in de buurt. Door onze landelijke dekking kunnen wij onze luxe bussen aanbieden tegen de meest scherpe prijzen! U heeft onze luxe bussen onder andere in de volgende steden kunnen zien rijden:

Natuurlijk zijn onze bussen ook inzetbaar in andere plaatsen dan de bovengenoemde steden! U kunt bij ons een luxe bus huren voor iedere rit binnen de Benelux!

Ook vind u hier een link naar een web app van deze website, waarmee u nog gemakkelijker een vipbus kunt reserveren.

 

 

 

Bovenstaande tekst is gecheckt en goedgekeurd door Edwin Leuris > Specialist op het gebied van Business Travel

Offerte aanvragen