Luxe bus huren, stijlvol vervoer op maat

U bent voor uw zakelijke klanten op zoek naar een luxe bus. Dan bent u hier aan het juiste adres. De mogelijkheden die wij aanbieden, vindt u nergens anders. Voor elk gezelschap kunnen wij een luxe bus aanbieden. Of het nu een kleine of grote vipbus betreft. Alles is mogelijk. 

Luxe bus, de mogelijkheden:

Zoals u kunt zien, hebben wij een zeer gevarieerd wagenpark. En dat tegen de scherpste tarieven. Wij werken samen met meerdere vervoerders uit België en Nederland om het aanbod zo breed mogelijk te houden. Door de diverse contacten hebben wij voertuigen staan op diverse locaties door het land om zo min mogelijk lege kilometers te berekenen in de prijs.

Kijkend naar de grotere vipbussen kunnen wij een uniek concept aanbieden. Vooral als u kijkt naar de diverse mogelijkheden welke beschikbaar zijn in de luxe bus. Alles is aanwezig om uw reistijd zo optimaal mogelijk te benutten. Hieronder vindt u een opsomming van de eigenschappen van de vipbus. Gaat u een luxe touringcar huren bij ons? Dan kunt u de volgende eigenschappen in de bussen verwachten.

 • Wireless Internet Access Point on board
 • Multicolor LED verlichting
 • Comfortabele & Lederen fauteuils
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Krachtige geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot branding
 • Netflix aan boord
 • Climate control
 • Extra geluidsisolatie
 • Moderne multimedia installatie
 • VGA aansluiting
 • Online videobellen
 • en nog veel meer

Zoals u kunt zien, is deze luxe bus voorzien van alle gemakken. Niks hoeft uw reis in de weg te staan. U kunt onderweg een vergadering plannen. Uw klanten kunnen inbellen en dit kan geprojecteerd worden op de schermen. Heeft u een presentatie? Geen probleem. Wij uploaden uw presentatie in een online omgeving. Wanneer het vertrek vanuit Belgie is kunt u via onze Belgisch collega bedrijf een luxe autocar huren

Wilt u meer informatie over het huren van een luxe busje? Middels het offerteformulier kunt u uw reis samenstellen. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Onze medewerkers zullen u de scherpst mogelijke prijs toe sturen.

luxe bus

De specialist in vervoersarrangement in de meest luxe bus van Europa. Dan bent u bij vipbus.nl  aan het juiste adres. Wij beheren de twee meest exclusieve bussen van Europa. Onze voertuigen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Alles bij elkaar komt er een luxe bus voorrijden welke tot ieders verbazing spreekt. 

Luxe Bus, de eigenschappen

Om u een beeld te geven van de diverse kenmerken:

 • 7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Diverse presentatie mogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point (op verzoek)
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
 • Video projectie tunnel (the Experience)
 • Limousine opstelling (totale rondzit)
 • Comfortabele en lederen zetels
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot branding
 • Professionele muziekcomputer
 • en nog veel meer

Zoals u ziet, heeft de luxe bus alles in huis om van uw busreis een aangename belevenis te maken. Vooral als u kijkt naar de diverse mogelijkheden is er een aspect welke naar voren komt. Beide bussen zijn voorzien van een totale rondzit, waardoor de reis nog intenser wordt beleeft en u niets hoeft te missen van de gebeurtenissen in onze voertuigen. In heel Europa zal u geen vergelijkbare touringcars vinden met deze mogelijkheden.

Doordat een groot aantal van de mogelijkheden op professionele wijze zijn weggewerkt in het interieur is deze voor diverse segmenten in te zetten. Met een druk op de knop kan de luxe bus verandert worden in een rijdende discotheek en nog veel meer. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden vindt u hieronder een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Luxe bus en nog veel meer

 • Feestbus
 • Disco bus
 • Karaokebus
 • Vergaderbus
 • Promotiebus
 • Vipbus
 • Beursstand
 • Productpresentatie
 • Themabus
 • en nog veel meer

Onze zakelijke en particuliere klanten zijn verspreid over geheel Nederland. Amsterdam en Rotterdam zijn de twee grootste regio's waar de offertes vandaan komen. De diverse aanvragen behandelen wij met de grootste zorg en er zal altijd getracht worden een op maat gemaakte offerte toe te sturen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de luxe bus? Ga dan nu naar onze contactpagina voor een vrijblijvende offerte of voor al uw overige vragen met betrekking tot dit bijzondere vervoer. Onze medewerkers staan klaar voor u om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Luxe bus met tafeltjes huren, hier maken we het mogelijk!!

luxe bus huren

U heeft de verantwoordelijkheid gekregen om speciaal vervoer te organiseren voor het personeelsfeest. U kunt op de website de meest luxe bus huren van Europa. In ons wagenpark hebben wij exclusieve voertuigen welke ieders verbazing te boven gaat. Een luxe bus huren met een scala aan multimedia & entertainment aan boord en dat met een hoog vipgehalte. Dan bent u hier aan het juiste adres.

Luxe bus huren, dit zijn de mogelijkheden:

7500 Watt PA geluidsinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin lasershow
Multicolor LED verlichting
Draadloze spraakinstallatie
Meerdere LCD videoschermen
Karaoke installatie
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Catering mogelijkheden
Branding mogelijkheden
Lederen interieur
Comfortabele en luxueuze zetels
Vlammenwerpers op het dak (the Experience VIP Theatre)
Video projectie tunnel (the Experience)
en nog veel meer

Zoals u kunt zien, zijn dit mogelijkheden die je enkel in onze luxe bussen tegenkomt. En wat dacht u van de totale rondzit welke is ingebouwd. Dit is niet zomaar een luxe bus huren, maar de sensatie op wielen. U zit in een complete ronde waardoor de reis nog intenser wordt. In Europa zijn wij de enige verhuurder met luxe bussen welke voorzien zijn van een dergelijke opstelling.

Dagelijks zijn wij op pad met onze bussen om de diverse reserveringen zo uniek mogelijk te maken. Of het nu voor een zakelijke klant is of voor een recreatief gezelschap. U kunt bij ons een luxe bus huren voor een diversiteit aan doeleinden. Waar kunt u zoal aan denken:

Luxe bus huren, graag geziene gast bij

Festivals
Promotietours
Bedrijfspresentaties
Verjaardagen
Jubilea
Vergaderingen onderweg
VIP vervoer
Bedrijfsvervoer
Artiestenvervoer
Vervoer naar EK
en ga maar door

Benieuwd of wij de vervoerspartner voor u zijn? Ga dan snel naar onze contactpagina voor een offerte op maat of voor het online informatieformulier. Kortom, een luxe bus huren huur je op deze site. Ontdek de mogelijkheden.

Luxe bus Amsterdam, ontdek de mogelijkheden!!

Luxe bus Amsterdam is onderdeel van luxe-bus.nl en staat garant voor een reis in de meest luxe bussen van Europa. Onze voertuigen hebben een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Alles zullen wij in het werk stellen om van uw reis een onvergetelijke beleving te maken. Luxe bus Amsterdam staat voor een klasse apart, niet alleen door de mogelijkheden, maar vooral ook door de service welke wij leveren.

Luxe bus huren Amsterdam, de eigenschappen.

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Comfortabele en luxueuze zetels
Zakelijk interieur
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Mogelijkheid tot belettering
Cateringmogelijkheden
Professionele muziekcomputer
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
VIDI wall (the Experience)
en nog veel meer

Dit is slechts een beknopt overzicht van de diverse kenmerken van de vipbus. Nergens anders in Europa zult u een luxe bus vinden van dit kaliber. Vooral als gekeken wordt naar de aanwezigheid van een totale rondzit. U zit met uw gezelschap in een complete ronde, waardoor niemand iets van de reis hoeft te missen. Deze opstelling biedt ook diverse vergader -en presentatie mogelijkheden. Bij luxe bus Amsterdam doen we er alles aan om uw reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Luxe bus Amsterdam is tot stand gekomen door de vele aanvragen welke er vanuit deze regio naar voren kwamen. Om onze huidige en toekomstige klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons gespecialiseerd voor klanten uit deze regio.

Om u een beeld te geven van de diverse evenementen en aangelegenheden vindt u hieronder een beknopt overzicht van deze doeleinden. Op onze filmpagina en galerij ziet u onze luxe bussen in actie.

Luxe bus Amsterdam, te gast bij:

Amsterglam 2012, The Communication Company
MECC Amsterdam, risk management fair
Albeda College Tour
Bedrijfsuitjes
Productpresentaties
Beursstand
Vrijgezellenfeesten
Jubilea
Dance -en partyvervoer
en nog veel meer

Benieuwd of wij een van de voertuigen van luxe bus Amsterdam kunnen voorrijden? Ga dan snel naar het contactpagina en vul een online offerte in voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid. Veelal binnen een werkdag ontvangt u een offerte op maat van onze administratie.

Luxe bus huren Breda

Luxe busje huren Breda is onderdeel van luxe-bus.nl en bezorgt u een onvergetelijke reis in onze voertuigen. Wij zijn de specialist in vervoersarrangementen in diverse segmenten. Luxe bus Breda heeft vipbussen met diverse mogelijkheden aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Wij zullen alles in het werk stellen om van uw reis een onvergetelijke ervaring te maken. Op welke manier kan luxe bus Breda dit realiseren.

Luxe bus huren Breda, de eigenschappen

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten, optioneel)
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Professionele muziekcomputer
Karaoke installatie
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Cateringmogelijkheden
Comfortabele en luxueuze zetels
Limousine interieur
en nog veel meer

Een kort overzicht van wat de voertuigen van luxe bus breda te bieden hebben. De diverse kenmerken zijn van de beste kwaliteit en nergens anders vindt u een luxe bus met mogelijkheden van dit kaliber. Het meest unieke aspect aan onze voertuigen is dat deze is uitgevoerd met een totale rondzit. U zit met z'n allen in een grote ronde voor een nog intensere beleving en busreis.

Wij zijn dagelijks op pad om de consument te verwennen met de mooiste touringcar van Europa. Alle medewerkers van luxe-bus.nl streven naar een onvergetelijke beleving en zullen er alles aan doen om u de mooiste dag van uw leven te bezorgen. Om u een beeld te schetsen van de diverse events waarbij wij aanwezig zijn geweest:

Luxe bus huren Breda, te gast bij:

Amsterglam 2012, the Communication Company
Albeda College Tour
Bedrijfsuitjes
Promotie tours
Beursstands
Verjaardagen
Meerdaagse reizen
Uitstapjes
Rondritten
Vrijgezellenfeesten
en nog veel meer

Benieuwd of we u ook mogen verwelkomen in de voertuigen van luxe bus Breda? Ga naar de contactpagina en vul het vrijblijvende offerte formulier in voor een offerte op maat. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat voor het meest spectaculaire vervoer van Europa met een luxe randje.

luxe bus rotterdam

Luxe bus Rotterdam is onderdeel van luxe-bus.nl en bezorgt u een onvergetelijke ervaring. Onze voertuigen bevatten een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Niks is aan het toeval overgelaten. Door de diverse mogelijkheden kan er voor een diversiteit aan doeleinden. Aan wat voor soort feesten moet u zoal denken:

Luxe bus huren Rotterdam, de kenmerken

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buiten
Pangolin Lasershow
Multicolor LED verlichting
Rookmachines
CO2 rookjets (rookstoten naar buiten, meerprijs)
Karaoke installatie
Diverse presentatie -en vergadermogelijkheden
Meerdere LCD videoschermen
Draadloze spraakinstallatie
Wireless Internet Access Point (op verzoek)
Branding mogelijkheden
Catering on board (zie cateringlijst)
Live entertainment
Vlammenwerpers op het dak (the Experience)
Video projectie tunnel (the Experience)
en nog veel meer

Hierbovenstaande slechts een beknopt overzicht van de diverse mogelijkheden welke in de luxe bus Rotterdam zijn gebouwd. Het meest onderscheidende aspect van onze voertuigen is de aanwezigheid van de totale rondzit. U zit met z'n allen in een grote ronde op de meest comfortabele en luxueuze zetels van het beste kwaliteit leder. U zult de reis op een totaal andere manier beleven dan in een gewone touringcar.

Luxe bus Rotterdam is dagelijks op pad om de meest uiteenlopende reserveringen te verrijden. Om u een beeld te geven van de diverse boekingen en opdrachtgevers vindt u hieronder een beknopte selectie.

Luxe bus huren Rotterdam, een graag geziene gast bij:

Muziekfestivals
Festivals
Conceren
Optredens diversen
Verjaardagen
Jubilea
TV opnames
Videoclips
Personeelsfeesten
en nog veel meer

En dit kan allemaal met dezelfde luxe bus. Een groot aantal van de eerdergenoemde mogelijkheden zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur, waardoor de bus op multifunctioneel niveau in te zetten is.

Benieuwd naar de mogelijkheden met een van onze voertuigen. Luxe bus Rotterdam is de vervoersspecialist voor bijzonder vervoer. Ga snel naar onze contactpagina voor het online offerte formulier en het contactformulier. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een offerte op maat in uw mailbox.

Luxe bus huren Tilburg, KLIK voor de mogelijkheden!!

Luxe bus Tilburg is onderdeel van luxe-bus.nl en staat garant voor een unieke beleving. De diverse voertuigen welke wij verhuren, zijn uitgerust met een scala aan multimedia en entertainment in combinatie met een weelde aan luxe. Bij het voorzien van de diverse kenmerken zijn de diverse wensen en behoeften van de consument verwerkt in het interieur. Luxe bus Tilburg heeft een eindproduct op de markt gezet waar vele consumenten van kunnen dromen. Waar moet u zoal aan denken?

Luxe bus met grenzeloze mogelijkheden

Met onze multifunctionele bussen is eigenlijk alles wel mogelijk! Ook wanneer u bijzondere wensen heeft zullen wij er alles aan doen om de bus hierop aan te laten sluiten. Doordat wij door de jaren heen met diverse soorten groepen en instanties hebben samengewerkt, weten wij hoe wij het beste de bussen kunnen laten aansluiten op uw event. Om aan de wensen van onze klanten te voldoen is er soms een speciale aanpak nodig, maar dat doen wij graag! Op deze manier kunnen wij onze bussen perfect inzetten bij ieder evenement. Kiest u ervoor om een luxe bus via ons te huren, dan bent u verzekerd van vipvervoer op maat!

Luxe bus huren voor ieder event

Onze bussen zijn perfect inzetbaar voor elk soort event. Doordat de bussen volledig naar wens zijn aan te passen, weet u zeker dat het vervoer een goede toeving zal zijn op uw dag! De vipbussen zijn perfect voor zakelijke ritten, maar de bussen zijn ook zodanig aan te passen dat ze geschikt zijn voor feestelijke gelegenheden. Onze vipbussen zijn regelmatig te vinden bij de volgende soorten events:

 • Beurzen en congressen
 • Mobiele vergaderingen en presentaties
 • Personeelsfeestjes
 • Product presentaties
 • Vrijgezellenfeesten
 • Promotietours

Naast bovenstaande events kunt u natuurlijk ook een luxe bus huren  voor ander soort events! Neem contact met ons op wanneer u vragen hebt over de mogelijkheden.

Luxe bussen in verschillende maten

U kunt hier een vip bus huren in verschillende soorten en maten. Het maakt niet uit hoe groot uw gezelschap is, bij ons vindt u altijd passend luxe vervoer. Bij ons kunt u vip busjes huren voor kleine gezelschappen tot 5 personen, maar u kunt ook vip bussen huren voor gezelschappen tot 50 personen. Bij ons is alles mogelijk! Hieronder vindt u onze verschillende voertuigen: 

Luxe bus huren?

Een luxe bus huren bij vipbus.nl hoeft niet ingewikkeld te zijn. U kunt op onze website eenvoudig het offerteformulier invullen. Wij vragen u een aantal gegevens in te vullen in het offerteformulier zodat wij zo nauwkeurig mogelijk een prijs voor u kunnen berekenen. Hiernaast zullen aan de hand van deze gegevens samen met u bekijken welke luxe bus het beste bij uw gelegenheid en gezelschap past. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen!

Diverse cateringopties in onze luxe bussen

Bij ons kunt u niet alleen het vervoer naar uw bestemming boeken, het is ook mogelijk om via ons gebruik te maken van diverse cateringopties. Wij werken enkel samen met de beste cateraars uit de omgeving waardoor de catering aansluit op de luxe ervaring die wij onze klanten willen bieden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende maaltijdpakketten, maar voor de kleine trek kunt ook uit diverse snacks kiezen. Hiernaast kunt u het standaard assortiment drank wat in de bussen aanwezig is ook uitbreiden met één of meerdere dranken van onze drankenlijst. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst.

Luxe bussen door de gehele Benelux

Doordat wij door de gehele Benelux luxe bussen beschikbaar hebben staan, is er altijd één van onze bussen bij u in de buurt. Door onze landelijke dekking kunnen wij onze luxe bussen aanbieden tegen de meest scherpe prijzen! U heeft onze luxe bussen onder andere in de volgende steden kunnen zien rijden:

Natuurlijk zijn onze bussen ook inzetbaar in andere plaatsen dan de bovengenoemde steden! U kunt bij ons een luxe bus huren voor iedere rit binnen de Benelux!

Een luxe bus huren: een comfortabele en elegante manier van reizen

Het charteren van een luxe bus is een populaire keuze voor groepen die op zoek zijn naar comfortabel en stijlvol vervoer. Of je nu een dagje weg wilt met vrienden of een lange afstand wilt afleggen met het gezin, een luxe bus biedt alle comfort die je nodig hebt om je reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Er zijn vele soorten luxe bussen op de markt, afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Sommige bussen zijn uitgerust met luxe stoelen met verstelbare rugleuning, beensteunen en massagestoelen, andere bussen hebben een volledig uitgeruste keuken, een bar en zelfs een badkamer.

Een ander voordeel van het huren van een luxe bus is dat je kunt kiezen uit verschillende vervoersmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe bus met een capaciteit van 50 of meer personen, of een kleinere bus die plaats biedt aan circa 20 personen. Dit maakt het huren van een luxe bus bijzonder geschikt voor groepen van elke omvang.

Het huren van een luxe bus kan ook een goede manier zijn om te besparen op verblijfskosten bij lange reizen. In plaats van individuele kamers in hotels te boeken, kunt u in een luxe bus slapen en geld besparen. Bussen zijn ook vaak uitgerust met wifi, waardoor je tijdens je reis online kunt blijven en gemakkelijk contact kunt houden met vrienden en familie.

Als u op zoek bent naar comfortabel en stijlvol vervoer, dan is een luxe bus huren wellicht iets voor u. Of u nu een korte trip of een lange afstand wilt maken, er is altijd een bus beschikbaar die aan uw wensen voldoet. Bovendien bespaar je met een luxe bus op verblijfskosten, terwijl je geniet van alle gemakken die de bus te bieden heeft. Dus als u op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle manier van reizen, overweeg dan om een ​​luxe bus te huren.

Ook vind u hier een link naar een web app van deze website, waarmee u nog gemakkelijker een vipbus kunt reserveren.

Bovenstaande tekst is gecheckt en goedgekeurd door Edwin Leuris > Specialist op het gebied van Business Travel

Offerte aanvragen