Vipbus Utrechtse Heuvelrug

Vipbus Utrechtse Heuvelrug is gespecialiseerd in personenvervoer voor de zakelijke markt. Als belangrijke speler in deze sector richten we ons voornamelijk op de zakelijke gezelschap. Door inzet van onze bijzondere voertuigen biedt vipbus Utrechtse Heuvelrug iets innovatiefs en multifunctioneels aan. U zal ook nergens anders in Europa vergelijkbare voertuigen vinden.

Utrechtse Heuvelrug vipbus

Utrechtse Heuvelrug Vipbus

Vipbus Utrechtse Heuvelrug, actuele aanbod

Wilt u een luxe busje huren of een luxe touringcar huren? Bij Vipbus Utrechte Heuvelrug heeft u de keuze uit diverse opties. Dus wilt u een luxe bus huren met unieke kenmerken bij ons? Dan heeft u de keuze uit de volgende opties:

Het aanbod van vipbus Utrechtse Heuvelrug is tot stand gekomen door een collectief van meerdere aanbieders welke net dat extra kunnen aanbieden. Door deze samenwerking kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden welke resulteert in een uiterst betaalbaar tarief voor de inzet van een vipcoach.

De unieke eigenschappen van Vipbus Utrechtse Heuvelrug

Waarin wij ons onderscheiden, zijn de vele mogelijkheden die in een aantal vipbussen zijn ingebouwd. Door het optimaal benutten van deze features kunt u tijdens uw reis geld verdienen. Wat dacht u van een vergadering voor 40 man in een complete rondzit met diverse presentaties. En dit alles rijdend. Onder het genot van een hapje en drankje organiseert u een afdelingsuitje dat iedereen lang zal heugen.

 • totale rondzit over het gehele bovendek
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluitingen
 • Multimedie installatie
 • Draadloze microfoons
 • Wireless Internet Access Point
 • Warme binnenverlichting
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Brandingmogelijkheden
 • en nog veel meer

Zoals u kunt zien, is dit een multifunctionele vipbus met vele features aan boord. In het fotoboek of videopagina ziet u de diverse voertuigen ingezet tijdens diverse gelegenheden. Het kan zijn dat het een particuliere of een zakelijk event betreft. Door het beeldmateriaal kan vipbus Utrechtse Heuvelrug u een goed beeld scheppen van de mogelijkheden.

Zakelijk vervoer met unieke mogelijkheden

Vipbus Utrechtse Heuvelrug mag regelmatig het vervoer verzorgen tijdens zakelijke events. De reden hiervoor is dat bij de meest complete bussen hebben gericht op de zakelijke markt. Aan boord van onze luxe bussen welke compleet zijn ingericht als mobiel kantoor kunt u samen met uw gezelschap vergaderen, presenteren en werken. Onze bussen zijn compleet aangepast op de wensen en behoefte van onze zakelijke klanten. Dus wilt u graag een mobiele kantoorruimte huren met alles erop en eraan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Je kan de Vipbus ook huren in andere steden zoals Bergen op Zoom, Roosendaal, Den Bosch, Den Haag, Rotterdam, Eemnes, Utrecht, Eindhoven, Tilburg en natuurlijk nog veel meer....

Meer info ontvangen over Vipbus Utrechtse Heuvelrug?

Wilt u meer informatie ontvangen over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Op de offertepagina kunt u naar eigen wens uw reis samenstellen en dat in slechts een aantal minuten. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij uw rit bekijken en de diverse mogelijkheden aanbieden tegen een betaalbare prijs. 

Offerte aanvragen