Vipbus Enschede

Vipbus Enschede is de specialist op het gebied van het bieden van vipvervoer in elke vorm en maat. Wat wij kunnen aanbieden, is tot stand gekomen door de consument in kaart te brengen. Met name de mogelijkheden die voorhandig zijn in onze voertuigen. Het wagenpark van vipbus Enschede bestaat uit diverse uitvoeringen.

Vipbus Enschede, het wagenpark

Om de klanten van Vipbus Enschede altijd een vipbus aan te kunnen bieden die voldoet aan hun wensen, zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons wagenpark. Hieronder vindt u een overzicht van de voertuigen die wij het meeste verhuren voor diverse gelegenheden.

Vipbus Enchede

Enschede Vipbus

Het bovenstaande aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Door dit collecief kan er een landelijke dekking gegarandeerd worden en dat voor de scherpst mogelijke prijzen. Continu is vipbus Enschede op zoek naar nieuwe partners, die net dat meer kunnen.

De unieke features van Vipbus Enschede

Door de jaren heen hebben wij met onze voertuigen voor een diverse klantenkring gereden. Een aantal van deze partners boekt jaarlijks meerdere offertes. Doordat wij onze voertuigen hebben afgestemd op de wensen en behoeftten van de consument. Met name de twee grotere vipbussen zijn voorzien van de technische snufjes.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Totale rondzit (vergaderopstelling over het gehele bovendek)
 • Draadloos internet
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie
 • Presentatiemogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Professionele muziekcomputer
 • Lederen en comfortabele zetels
 • en nog veel meer

Enschede vipbus Verhuur

Enschede Verhuur Vipbus

Dit is slechts een lijstje van de vele kenmerken die de vipbussen van vipbus huren Enschede in zich heeft. Door de mogelijkheden optimaal in te zetten, zult u uw reistijd optimaal kunnen benutten. Op het moment dat u iets specifieks wilt in de bus kunnen wij ervoor zorgen dat dit voor u klaar staat. Dan moet u denken aan presentaties, mogelijke catering en/of een cava van een bepaald merk. Werkelijk alles is mogelijk en we gaan geen uitdaging uit de weg. 

Vipbus Enschede inzetbaar voor diverse doeleinden

Door de jaren heen, zijn wij ingezet voor een tal aan doeleinden. Van een promotour, bedrijfs- of productpresentatie, vergadering tot aan een compleet beletterde vipbus voor een roadshow. Middels het contactformulier kunt u al uw vragen stellen.

Meer informatie over Vipbus Enschede?

Wilt u meer informatie ontvangen van vipbus Enschede over bijvoorbeeld een luxe busje huren? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Het kost slechts een kleine 5 minuten! Na ontvangst van uw aanvraag gaan we deze behandelen en u een zo scherp mogelijke prijs toesturen.  

 

Wist u dat wij niet alleen actief zijn in Enschede, maar ook ver daarbuiten? Wij verzorgen ook regelmatig ritten naar grote steden als Amsterdam of Rotterdam. Zo helpen wij bedrijven bijvoorbeeld bij een promotietour in Den Haag, Utrecht, Den Bosch of Utrecht, een bedrijfsuitje in Breda of Tilburg, Luchthaven vervoer naar Schiphol Airport of Eindhoven Airport en ga zo maar door...

Offerte aanvragen