Vipbus Woerden

Vipbus Woerden biedt vipvervoer aan met voertuigen uit het hoge segment. U kunt het best uw logistieke proces laten verzorgen door vipbus Woerden. Misschien niet het grootste wagenpark van Europa, maar wel een wagenpark dat net dat beetje extra biedt. Wij bieden vipcoaches aan in diverse prijscategorieën voor diverse gezelschappen.

vipbus verhuur woerden

vipbus verhuur woerden

Vipbus Woerden biedt aan:

U kunt bij ons een luxe groepsvervoer huren in diverse soorten en maten. Van een luxe busje tot een luxe touringcar, wij hebben het allemaal voor u klaar staan. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de opties:

Bovenstaand wagenpark is tot stand gekomen door een samenwerking met meerdere maatschappijen. De diverse partners zijn een welkome toevoeging aan ons online portfolio en iets meer kunnen toevoegen dan andere maatschappijen.

Woerden vipbus

Woerden Vipbus verhuur

De kenmerken van Vipbus Woerden

Niet enkel de buitenkant, maar vooral de mogelijkheden op het gebied van multimedia zijn een belangrijke toevoeging van vipbus Woerden. Alles is aanwezig om uw reistijd zo goed mogelijk te benutten. Wat dacht u van het realiseren van een vergadering en/of presentatie. Alles is mogelijk.

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Wireless Internet Access Point
 • Climat Control
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Extra geluidsisolatie
 • Lederen zetels 
 • Catering op maat
 • Belettering op maat
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Luxe keukenhoek
 • en nog veel meer

Met vipbus Woerden heeft u de juiste keuze gemaakt. Naast de diverse aanwezige eigenschappen bieden we, zoals u ziet, ook aanvullende diensten aan zoals het verzorgen van op maat gemaakte catering. Doordat wij exclusieve voertuigen verhuren, willen wij deze exclusiviteit ook terug laten komen in onze culinaire verwennerijen. Of het nu een Brabants worstenbroodje is of een compleet verzorgde bbq. Onze gerechten zijn een verwennerij voor de maag. Uiteraard kunt u zelf ook de catering verzorgen. Helaas is het niet toegestaan om eigen dranken mee te nemen. Onze voertuigen zijn voorzien van diverse koelkasten waarin de diverse dranken gekoeld staan.

Zakelijk vervoer met Vipbus Woerden

Bent u op zoek naar uniek vervoer voor een zakelijk event? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Vipbus Woerden kunt u een luxe bus huren welke compleet is ingericht als mobiel kantoor. Onderweg kunt u samen met uw collega's aan het werk gaan, maar ook vergaderen en presentaties verzorgen is mogelijk waardoor jullie de reistijd zo optimaal mogelijk kunnen besteden. Kortom, een mobiele kantoorruimte huren van Vipbus.nl is een bijzondere oplossing met unieke mogelijkheden voor zakelijk vervoer!

Je kan de vipbus natuurlijk ook in ander steden huren zoals:

Wilt een luxe bus of een luxe busje huren? Bij Vipbus Woerden kan het allemaal. We zijn niet alleen in Woerden actief, ook in de rest van Nederland verzorgen wij graag complete ritten. Zo zijn wij bijvoorbeeld regelmatig te gast geweest in de volgende steden:

Meer informatie over vipbus huren Woerden?

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en/of tarieven van vipbus Woerden. Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U kunt hier uw reis samenstellen en ontvangt een op maat gemaakte offerte. Veelal ontvangt u deze binnen enkele werkdagen.

Heeft u een bedrijf in de omgeving van Woerden en wilt u ook graag een vip bus huren? In Kamerik, Linshcoten, Driebruggen en Nieuwerbrug aan den Rijn verhuren wij regelmatig vipbussen aan bedrijven en particulieren.

Offerte aanvragen