Uitvaart bus

Uitvaart bus huren? Een uitvaart bus is een vipbus welke diverse mogelijkheden in zich heeft om u bij te staan bij deze trieste gebeurtenis. De overledene wordt met de rouwauto naar zijn/haar laatste rustplaats gebracht. Uw familie en naaste vrienden volgen de rouwwagen in onze uitvaart bus. Tijdens de reis kunt u in besloten kring de mooiste herinneringen naar boven halen door middel van de vele videoschermen.

Uitvaart bus heeft u te bieden:

 • Lederen, ruime & comfortabele fauteuils
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Stijlvolle en luxe uitstraling
 • Diverse catering mogelijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Klimaatbeheersing
 • Apart van de chauffeur
 • Draadloze spraak installatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Geblindeerde ramen
 • en nog veel meer

De mogelijkheden...

Deze uitvaart bus heeft alles in zich wat u zich kunt wensen tijdens de laatste momenten met uw dierbare samen. Bent u op zoek naar een speciale rouwauto of rouwbus met een kleinere capaciteit. Ook hiervoor hebben we een aantal bijzondere voertuigen in de verhuur. Wij beschikken over twee unieke Hummer limousines waarbij aanpassingen gedaan kunnen worden, waardoor de kist in de limousine geplaatst kan worden.

Gedurende deze bijzondere reis kunt u een slideshow met foto's en/of video's afspelen. Ook kunt u gebruik maken van onze catering faciliteiten. Onder het genot van bijvoorbeeld een stuk cake, worstenbroodje en een kopje koffie kunt u nog de leuke herinneringen ophalen. Door onze jarenlange ervaring hebben we verschillende uitvaarten verzorgd en kunnen u advies geven bij het invullen van het vervoer met een van onze bijzondere voertuigen. 

 

Rouwvervoer voor grotere groepen

Boven genoemde uitvaartbus is geschikt voor groepen tot 16 personen. Wanneer jullie met een grotere groep nabestaanden samen naar de uitvaart willen reizen heeft vipbus.nl ook nog andere mogelijkheden. Voor groepen tot 50 personen hebben wij The Reference VIP Lounge voor u klaar staan welke ook uitermate geschikt is als uitvaartbus. 

Samen met de overledene in één voertuig?

Wilt u graag samen met de overledene in één voertuig verhuurd worden? Dan is onze uitvaartbus helaas niet de goede oplossing voor uw rouwvervoer, onze rouwbussen bieden namelijk geen ruimte aan een kist. Wanneer u toch graag gezamenlijk in één voertuig vervoerd wilt worden is een rouwlimousine misschien een goede oplossing. Wij hebben twee omgebouwde rouwhummers voor u beschikbaar, een witte en een zwarte. Deze Hummer limousines bieden naast de kist plaats aan 8 personen. Met de Rouwhummer kunt u op een intieme wijze uw geliefde naar zijn of haar laatste rustplaats brengen.   

Meer informatie over onze uitvaart bus huren?

Benieuwd naar de prijzen en/of beschikbaarheid van onze uitvaartbus? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte prijs voor uw offerte. Wilt u meer beeldmateriaal over de diverse rouwbussen? Neem gerust contact met ons op of neem eens een kijkje op de de limo webiste voor een uuitvaart limo

 

De uitvaartbus is beschikbaar in heel Nederland en België

Wilt u onze uitvaartbus huren? Dat is mogelijk door heel Nederland en België! Het maakt dus niet uit of de uitvaart plaats vindt in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Eindhoven of Breda.

Offerte aanvragen