onderweg vergaderen

Heeft u binnenkort een zakelijke rit met collega's of zakenrelaties? En wilt u de reistijd tijdens deze rit zo optimaal mogelijk benutten? Dan heeft u nu misschien wel de juiste maatschappij gevonden! Met de vergaderbus van vipbus.nl is kunt u namelijk onderweg vergaderen! Op deze manier kunt u de reistijd dus optimaal benutten! Lees hieronder meer informatie over onze vergaderbus met de mogelijkheid tot onderweg vergaderen.

Onderweg vergaderen in een mobiele vergaderruimte?

Is onderweg vergaderen een goede oplossingen voor het optimaal benutten van uw reistijd? Kies dan voor onze vergaderbus! Onze vergaderbus is een luxe vipbus die beschikt over de eigenschappen van een mobiele vergaderruimte. U vindt in de bus dus alles wat u nodig heeft voor een vergadering onderweg. Allereerst zijn de stoelen opgesteld in een vergaderopstelling, waardoor iedereen zich betrokken zal voelen met de vergadering. Verder kunt u gebruik maken van de diverse features die u in onze vergaderbus zult vinden. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het mobiele internet, het multimedia systeem en de LCD schermen. Gaat u een vipbus huren om onderweg in te vergaderen? Dan bent u dus van alle gemakken voorzien!

Onderweg vergaderen in luxe

Tijdens de vergadering onderweg in onze mobiele vergaderruimte bent u van alle gemakken voorzien. U zult niets tekort komen en zult in alle rust kunnen vergaderen. Wilt u hierbij graag wat eten of drinken? Dan kunt u gerbuik maken van onze luxe cateringservice. Onze vipbussen beschikken allemaal over een goedgevulde koelkast waarvan u tegen bijbetaling gebruik kunt maken. Wilt u graag koffie tijdens de vergadering onderweg? Ook dat is mogelijk, in onze vergaderbus is namelijk een koffiemachine aanwezig. Wanneer u hiernaast ook nog wat wilt eten heef u bij ons de keuze uit diverse ontbijt- lunch- en dineropties. Hiernaast kunnen wij ook zorgen voor diverse snacks of borrelhapjes. Bekijk de mogelijkheden op onze cateringlijst.

Onderweg vergaderen?

Wilt u graag onderweg vergaderen met collega's, klanten of zakenrelaties? Of wilt u graag een presentatie geven onderweg? En wilt u daarom een vip bus huren? Dan raden wij u aan om het online offerte fomulier in te vullen. U ontvang veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze mobiele vergaderruimte? Stel dan uw vraag door contact met ons op te nemen.

Vipbus voor zakelijk vervoer?

Wilt u een vipbus huren voor zakelijk vervoer maar wilt u niet per sé onderweg vergaderen? Ook dan bieden onze vipbussen en vip busjes diverse oplossingen. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden van zakelijk vervoer met een vipbus.

Offerte aanvragen