Speciaal VIP-bus vervoer tijdens een personeelsuitje?

Personeelsuitjes zijn er in vele soorten en maten. Het kan gaan om het bezoeken van verschillende vestigingen of locaties om inspiratie op te doen of om het bijwonen van conferenties, symposia, beurzen of andere bedrijfsevenementen. Daarnaast kan een personeelsuitje ook meer recreatief en feestelijk van aard zijn. Een combinatie van beide: eerst vergaderen en daarna ontspannen is ook een veel geziene invulling van een geslaagd personeelsuitje.

Exclusieve VIP-bussen voor ieder personeelsuitje

Het vervoer van, naar en tijdens een personeelsuitje is een belangrijke factor voor een geslaagd uitje en daar kan het VIP-bus vervoer van ABC-Specials een exclusieve rol in spelen. Met het vip vervoer in onze VIP-bussen verzorgen wij eersteklas vervoer tijdens uw personeelsuitje. Onze VIP-bussen zijn van alle gemakken voorzien en uitgerust volgens de laatste technologie en de moderne wensen van onze klanten. Zo is er gedacht aan ruime comfortabele stoelen, veel beenruimte en diverse mogelijkheden om laptops of andere apparaten te gebruiken, zodat er ook tijdens de reis vergaderd of gewerkt kan worden. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden op het gebied van catering, hostess service en natuurlijk vriendelijke en ervaren chauffeurs. 

VIP busje voor lasergame personeelsuitje.12 Persoons VIP busje huren voor personeelsuitje.

Van kleine tot grote gezelschappen: vip vervoer door heel Nederland

Voor ieder personeelsuitje, van het vijfkoppige managementteam tot een hele afdeling of diverse vestigingen: tot 100 personen hebben wij het juiste vip vervoer met multifunctionele VIP-bussen met mogelijkheden om eigen voorzieningen toe te voegen. We kunnen comfortabele minivans aanbieden of voorzien in grote luxe VIP-bussen voor 35-50 personen: onze partybussen, The Reference VIP Lounge en The Experience VIP Lounge, zijn de meest multifunctionele VIP-bussen van Europa. 

Dus wilt u een luxe busje huren of een luxe touringcar voor uw personeelsuitje? Bij vipbus.nl kan het allemaa!

Wij brengen u door heel Nederland, met een concentratie van klanten en bestemmingen in en rond Rotterdam, Breda, Den Haag, Den Bosch en Utrecht. Maar ook buiten de Randstad weten wij de weg prima te vinden en rijden wij graag bij u voor.

 

1001 leuke personeelsuitjes via 1001activiteiten.nl

Voor ons is iedereen een vip en met onze VIP-bussen zorgen wij ervoor dat u optimaal kunt reizen, optimaal kunt ontspannen, optimaal gebruik kunt maken van uw tijd en optimaal kunt genieten tijdens uw personeelsuitje.

Bent u nog op zoek naar een leuk personeelsuitje? Op de website 1001actviteiten.nl vindt u een uitgebreid en overzichtelijk aanbod van uitjes voor iedere gelegenheid. Via een handig keuzemenu dat precies de goede vragen stelt, wordt zo duidelijk, snel en gemakkelijk een compleet en gevarieerd aanbod van alle personeelsuitjes naar uw wens aangeboden.

Wilt u voor een personeelsuitje een limobus huren over een luxe bus huren? Bij vipbus.nl kan het allemaal!

Offerte aanvragen