Vipbus Alkmaar

Vipbus Alkmaar, de vervoerder die vipvervoer naar een hoger level tilt. Het vervoer dat wij aanbieden, is op maat gemaakt. U, als klant, geeft door op welke manier uw reis eruit moet zijn en wij gaan hier mee aan de slag. Vipbus Alkmaar verhuurst bijzondere vipbussen tegen de scherpste prijs en inzetbaar voor een scala aan doeleinden. Deze reserveringen kunnen wij realiseren met de volgende voertuigen.

Vipbus Alkmaar

mobiele kantoorunit huren

Vipbus Alkmaar, huidige aanbod

vipbus huren alkmaar

vipbus alkmaar

Vipbus Alkmaar, unieke features

Zoals u ziet, kan vipbus Alkmaar u een gevarieerd aanbod doen op het gebied van luxe bussen. Voor elk gezelschap en doeleind kunt u bij ons een luxe bus huren. Het komt regelmatig voor dat wij onze grote vipbussen inzetten voor kleine gezelschappen. De reden dat onze opdrachtgevers hiervoor kiezen, heeft te maken met de diverse mogelijkheden die in onze voertuigen zijn ingebouwd. Waar moet u zoal aan denken?

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Lederen comfortabele zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Multimedia installatie
 • Digital climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Nachtblauwe kleurzetting 
 • en nog veel meer

vipbus alkmaar

verhuur alkmaar

Deze mogelijkheden zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van onze consument in kaart te brengen en toe te passen op onze vipbussen. Continu zijn wij in contact met onze klanten om de eigenschappen van de consument te optimaliseren en af te stemmen op de behoeften van de consument. We trachten altijd twee stappen voor te zijn op onze concurrenten. Tot op heden zijn er geen vergelijkbare vipbussen zoals die u op onze website vindt. Dus wilt u een luxe touringcar huren met unieke mogelijkheden? Dan bent u bij Vipbus Alkmaar aan het juiste adres!

Vipbus Alkmaar, de mogelijkheden..

De eigenschap waarin wij ons met name onderscheiden, is de aanwezigheid van de totale rondzit. U zit met uw gezelschap in een complete ronde op lederen en comfortabele zetels. In combinatie met de vele videoschermen is het realiseren van een vergadering en presentatie de ideale mogelijkheid om uw reistijd zo goed mogelijk in te delen. Bij een vergadering kunt u gebruik maken van onze uitgebreide cateringservice. Tijdens de meeting kunt u genieten van onze heerlijke koffie gecombineerd met een Belgische koffiekoek. Naast deze versnaperingen kan er ook gezorgd worden voor een heerlijke maaltijd die een verwennerij voor de innerlijke mens is.

luxe busje alkmaar

vip busje alkmaar

Zoals u kunt zien zijn onze voertuigen uitermate geschikt voor zakelijk vervoer. Een paar van onze bussen zijn volledig ingericht als mobiel kantoor, deze bussen noemen wij ook wel vergaderbussen. In een vergaderbus is het mogelijk om op locatie of onderweg naar bijvoorbeeld een beurs of congres te werken, vergaderen of te presenteren, daarbij heeft een van onze bussen zelfs de mogelijkheid om onderweg een conference call te organiseren. Dus wilt u een personenbus huren met diverse mogelijkheden? Dan bent u bij Vipbus Alkmaar aan het juiste adres.

Vipbus Alkmaar voor diverse gelegenheden..

De voertuigen van Vipbus Alkmaar zijn zeer veelzijdig en worden daarom ingezet bij een groot scala aan gelegenheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met onze vipbussen. Wij staan voor zowel zakelijke als particuliere klanten klaar om ritten te verzorgen voor de volgende (bijzondere) gelegenheden:

Zoals u ziet kunnen de luxe bussen van VIP bus Alkmaar ingezet worden bij zeer uiteenliggende gelegenheden. Doordat de verschillende features professioneel weggewerkt zijn in het interieur kunnen bussen zowel voor vrijgezellenfeesten en bruiloften als uitvaarten en zakelijke gelegenheden gebruikt worden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de voertuigen van Vipbus Alkmaar. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers bekijken graag samen met u hoe uw rit het beste ingedeeld kan worden. Naast Alkmaar ook vip bussen te huur bij vipbus.nl in amsterdam, daarover meer op vip bus Amsterdam

Meer informatie vipbus Alkmaar?

Bent u ook benieuwd naar de prijzen en/of beschikbaarheid van een vipbus huren in Alkmaar. Graag verwijzen wij u naar het offerteformulier. U kunt hier uw gegevens achterlaten en aan de hand van uw ingevulde details gaan wij de scherpste prijs calculeren. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs van administratie.

Wilt u een vipbus huren of luxe busje huren bij ons maar komt u niet uit de omgeving van Alkmaar? Ook voor ritten in de rest van Nederland en zelfs in België staan wij voor u klaar. Wij zijn bijvoorbeeld regelmatig te gast in Tilburg, Utrecht en Rotterdam om klanten op te halen, vervolgens brengen wij onze klanten in stijl en luxe naar bijvoorbeeld Den Haag, Breda, Amsterdam, Eindhoven of Schiphol Airport! Zoals u kunt lezen is er bij ons niets te gek. Doordat wij samenwerken met klanten 

Vipbus verhuur Alkmaar is onderdeel van limousine.nl en staat garant voor de ultieme beleving. Nergens anders in Europa vind je vergelijkbare bussen van dit kaliber. Of u nu een vipbus wil huren voor een zakelijke gelegenheid of voor een particulier doeleinde. Alles is mogelijk bij vipbus verhuur Alkmaar. Onze vipbussen zijn voorzien van een scala aan multimedia en entertainment voor een onvergetelijke ervaring.

vip bus alkmaar

alkmaar vipbus

De kenmerken van Vipbus Alkmaar

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • VGA aansluiting
 • Beamers aan boord voor logo
 • Multimedia installatie
 • Catering mogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point (optioneel)
 • Lederen fauteuils
 • Zetels opgesteld in vergaderopstelling
 • Privacy beglazing
 • Afgescheiden van chauffeur
 • Klassiek & zakelijk interieur

vipbus alkmaar

Alkmaar vipbusje verhuur

Een kleine selectie van de mogelijkheden welke in de vipbus zijn gebouwd. Alles heeft vipbus verhuur Alkmaar eraan gedaan om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van onze consument. Door de multifunctionaliteit van deze eigenschappen is het mogelijk om de vipbus voor een diversiteit aan gelegenheden in te zetten.

Vipbus verhuur Alkmaar, in te zetten bij:

Een overzicht van de diverse events waarbij wij een belangrijke rol hebben gespeeld met voertuigen uit ons wagenpark. Deze gelegenheden kunnen allen met een vipbus verreden worden. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden wij u kunnen bieden. Nergens anders in Europa vindt u vergelijkbare luxe bussen.

vip bus alkmaar

vipbus huren alkmaar

Vipbus verhuur Alkmaar en meer...

Niet alleen in Alkmaar, maar regelmatig zijn wij te bezichtigen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en eigenlijk in alle plaatsen in Nederland. Geen reis of event is vipbus verhuur Alkmaar te ver. Dus wilt u een luxe touringcar huren? Door het gehele land bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over vipbus verhuur Alkmaar?

Benieuwd naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden? Ga snel naar de offertepagina en ontvang een offerte op maat van onze administratie. Vipbus verhuur Alkmaar zal u een onvergetelijke dag bezorgen. Veelal binnen een werkdag heeft u een antwoord ontvangen.

Offerte aanvragen