vipbus huren

Vipbus huren voor vervoer op maat. De voertuigen die wij aanbieden, zijn afgestemd voor onze zakelijke gebruikers. U, als bedrijf, gaat niet zomaar een vipbus huren, maar een multifunctionele bus die ver boven uw verwachtingen uitstijgt. Wij beschikken over een scala aan voertuigen om diverse gezelschappen te vervoeren naar hun bestemming of event.

Vipbus huren, het online wagenpark

Zoals u kunt zien, hebben wij een zeer gevarieerd aanbod als het gaat om een vipbus huren. Doordat wij samenwerken met meerdere Maatschappijen kunnen wij dit aanbod realiseren. De maatschappijen zijn gevestigd door heel Nederland met als gevolg dat wij een landelijke dekking kunnen bieden tegen uiterst betaalbare prijzen. Wij zoeken voor u altijd de dichtstbijzijnde partner, zodat wij snel ter plaatse zijn. Of het nu in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, EindhovenMaastricht of Brussels is? Wij zoeken de dichtstbijzijnde partner.

 

 

vipbus hurenvip bus huren Amsterdam

Wat onderscheidt vipbus.nl van de concurrentie:

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Climat Control
 • Wireless Internet Access Point
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Moderne multimedia installatie
 • Extra geluidsisolatie
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Presentatiemogelijkheden
 • WC aan boord
 • Luxe keukenhoek
 • en nog veel meer

Dit en nog veel meer maakt het voor bedrijven interessant om een vipbus te huren. In de linksgenoemde events is onze vipbus geschikt. in de afgelopen jaren zien we een toename in offerte aanvragen van nationale en internationale bedrijven.

Op het moment dat u binnenstapt, is de totale rondzit over het gehele bovendek een eyecatcher. Nergens anders in Europa kun je een vipbus huren met deze mogelijkheden. De perfecte stoelopstelling voor het realiseren van een vergadering. In combinatie met de vele videoschermen kunt u tijdens de meeting een slideshow laten draaien.

Gaat u de vipbus huren voor zakelijke doeleinden? Informeer dan ook naar de branding mogelijkheden aan het exterieur en interieur. U kunt de bus laten bestikkeren of presentaties laten draaien met logo's en/of videomateriaal. Desgewenst kunnen we de verlichting afstemmen op de sfeer.

vipbus hurenvipbus huren

Vipbus huren, de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u een vipbus huren, maar is de bus wel beschikbaar en is de prijs juist? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten kunt u uw reis samenstellen. Aan de hand van deze gegevens maakt onze administratie een op maat gemaakte prijs. Veelal binnen enkele werkdagen.

Offerte op maat

 

 
vipbus huren

Vipbus huren, de juiste keuze!!

Wij kunnen u veel vertellen over de inzet van een vipbus die bij uw event past. Gaat u een vipbus huren? Dan bent u benieuwd op welke manier de kostprijs wordt berekend. Wij zullen u in het kort vertellen hoe dit wordt berekend. The Experience & The Reference zijn gestald in Baarle-Nassau. Wij rekenen het aantal uren en kilometers in en uit de standplaats. Bij dit bedrag wordt nog een starttarief opgeteld.

Naast de huurprijs kan het zijn dat er overige kosten met zich meebrengen:

 • Inzet hostess
 • Extra catering, genuttigde dranken
 • Extra chauffeur
 • Extra kilometers en extra uren, buiten de route om
 • en nog veel meer

Dit is niet alles. Door de jaren heen worden onze voertuigen regelmatig ingezet in de grote steden van de Benelux. Voor veel bedrijven zijn de bovengenoemde mogelijkheden ideaal te gebruiken bij de inzet van een vipcoach. Als u een nachtblauwe vipbus voorbij ziet komen met ABC Specials erop kunt u ervan uitgaan dat dit een vanonze paradepaardjes zijn. In welke plaatsen zijn wij regelmatig actief:

 • 's Hertogenbosch
 • Nijmegen
 • Arnhem
 • Hilversum
 • Volendam
 • Leiden
 • Delft
 • Maastricht
 • Roermond
 • Roosendaal
 • Vlissingen

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele steden waar onze klanten gehuisvest zijn. Een vip bus huren kan uiteraard in meerdere maten. Om aan de groeiende vraag te voldoen werken wij samen met meerdere maatschappijen die door geheel de Benelux zijn gevestigd. Dan hebben we het niet over gewone vipbussen, maar over voertuigen die net dat extra kunnen bieden. Vooral onze grote vipbussen zijn uniek en zijn de laatste jaren meer in België te vinden dan in Nederland.

vipbus huren gelegenheden

Vipbus huren, onze ervaringen

Laatst hebben we wat leuke vipreizen gehad. Een van onze klanten wilde een vipbus huren welke diende als shuttlebus. Gedurende de open dag op een groot bedrijventerrein werden honderden bezoekers rondgeleid. Doordat er gewoon gewerkt werd, gingen we met de vipbus door de diverse hallen. Dit leverde heel mooi beeldmateriaal op. Als je The Reference zou zien, zou je dat een best grote vipbus noemen, maar in deze hallen naast de vele graafmachines leek het wel een miniatuurbusje.

Onze klant wilde een vipbus huren, waarbij het mogelijk was om te presenteren tijdens de rit. Dat is geen enkel probleem in onze specials. De diverse voertuigen zijn gebouwd naar de smaak van de consument. Geregeld krijgen we vragen of bepaalde mogelijkheden kunnen voorzien in de vipcoach. Omdat wij tegemoet komen aan onze klanten bekijken we de mogelijkheden of het haalbaar is en of het een investering is voor de toekomst. Een van de laatste aanpassingen is Spotify en Netflix in de bus. Dit komt elke rit ten goede, zodat de diverse klanten hun eigen muziek kunnen beluisteren. Bij lange ritten kan muziek met filmpjes worden afgewisseld. 

Vipbus huren? Maak gebruik van de luxe catering opties

Eerder hebben wij vermeld dat u tijdens de reis gebruik kunt maken van onze cateringservice. Door de jaren heen hebben we met verschillende cateraars gewerkt die kunnen voorzien in een hapje en een drankje. Het is belangrijk bij een vipbus huren dat het niveua van deze catering van uitmuntend niveau is. Onze cateraars werken enkel met dagverse producten om u een optimale verwennerij te kunnen garanderen. Of het nu voor een kleine versnapering of een compleet verzorgde bbq is, alles is mogelijk en we garanderen een complete verwennerij.

Een vipbus huren voor bijzondere projecten

Een tijd geleden hebben we voor twee grote bedrijven in Nederland een leuk project mogen realiseren. In eerste instantie wilden zij een vipbus huren waarbij Internet een grote rol gaat spelen. In eerste instantie dachten we dat het om een vergadering ging, maar dit was slechts een begin van een van de meest uitgebreide en innovatiefste projecten die we tot op heden hebben gedaan. Het was de bedoeling dat over het 4G netwerk een live radiouitzending werd gestreamed. Bij dit project was het ook nodig om de gehele vipbus te voorzien van op maat gemaakte branding.

vipbus huren vip bus

In een week tijd kwamen er diverse bedrijven langs om materiaal in te bouwen in de vipbus. Het moest lijken of dat er een complete radio studio in de bus was gebouwd. Kilometers kabels, tientallen camera's, mengtafels, microfoons, binnen- en buiten branding. Vijf dagen lang waren er hier medewerkers over de vloer die continu in de bus bezig waren om alles in orde te krijgen voor slechts een paar uur rondrijden door Nederland. Nadat de diverse radiomedewerkerse en twee bekende DJ's waren ingestapt, kon het streamen beginnen. Gedurende een rondrit van een viertal uren werd er een luisteraar uitgekozen bij wie een huiskamer concert werd georganiseerd. 

Een vipbus huren voor jouw event hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij werken met een eenvoudig offerteformulier waarbij wij een aantal gegevens van u vragen. Aan de hand van deze gegevens kunnen we bekijken welke vipbus bij uw verplaatsing past. Op onze website ziet u een scala aan verschillende modellen. Dit komt doordat wij samenwerken met meerdere maatschappijen welke net iets meer kunnen bieden. Naast het uitbreiden van de online collectie wordt op deze manier vele lege kilometers voorkomen, wat resulteerd in een landelijke dekking en een zo scherp mogelijke huurprijs. Op het moment dat u een voorstel van ons ontvangt, kan het zijn dat het aangeboden voertuig van een van onze collega's is.

Wilt u als bedrijf een vipbus huren, maar u bent benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Laat het ons u uitleggen. Eerder in deze pagina hebben we de diverse mogelijkheden van de vip coach besproken. Misschien bent u benieuwd voor welke doeleinden de vipbus zoal wordt ingezet. Dit is heel divers. Om u een goed beeld te kunnen schetsen, vindt u hieronder een klein overzicht.

Vipbus huren, te gast bij:

 • Artiestenvervoer
 • VIP vervoer tijdens events
 • Bedrijfs- en productpresentaties
 • Personeelsuitjes
 • Beursstands en congressen
 • Luchthavenvervoer
 • Vergaderingen en presentaties onderweg
 • en nog veel meer

Werkelijk alles is mogelijk met deze multifunctionele vipbus verhuur. Door de jaren heen hebben wij voor vele honderden bedrijven en instanties gereden. Sommige projecten hebben een andere aanpak nodig. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteunen door onze vipcoach op de juiste manier in te zetten. Niks is onmogelijk, daarom zullen wij er alles aan doen om uw event te laten slagen. Hoe moeilijk het ook soms kan zijn.

Vipbus huren?

Kortom, voor een vipbus huren bent u bij ons aan het juiste adres. Het offerteformulier staat voor u klaar om ingevuld te worden. Het kost slechts een aantal minuten, maar aan de hand van uw gegevens kunnen we een zo scherp mogelijk prijs maken. Veelal ontvangt u een op maat gemaakte prijs van onze administratie.

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitterPinterest

 

Offerte aanvragen