Vipbus Groningen

Vipbus Groningen is gespecialiseerd in het verzorgen van vipvervoer. Naast op maat gemaakt vervoer hanteren wij de scherpste prijzen. Wij bieden u diverse modellen in diverse uitvoeringen voor diverse gezelschappen tot wel 100 personen. Bij vipbus Groningen zal u zo goed mogelijk vervoerd worden naar uw gelegenheid. 

Vipbus Groningen, actuele aanbod:

Groningen Vipbus

Groningen Vipbus

Vipbus Groningen voor diverse gelegenheden

Met bovenstaande voertuigen richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. Ook als u een klein of groot bedrijf bent, wij hebben hier geschikt vervoer voor. Dan is vipvervoer in Groningen een geweldig idee. Ook voor de medewerkers van andere vestigingen is het bijzonder om een dag, dagdeel of avond verzorgd te worden met een luxe VIP Rit. In stijl met uw afdeling in The Experience. Wij zijn door de jaren heen ingezet voor de volgende events:

Vipbus verhuur Groningen

Groningen verhuur vipbus

Om bovenstaande events te kunnen bezoeken moet u vaak richting grote steden als Utrecht, Amsterdam of Den Haag. Om deze reden bent u waarschijnlijk op dit moment op zoek naar luxe groepsvervoer vanaf Groningen. Bij vipbus Groningen bent u aan het juiste adres! Wij brengen u en uw gezelschap graag naar plaatsen binnen heel Nederland én België! Dus zoekt u een vervoersoplossing naar bijvoorbeeld Rotterdam, Eindhoven, Tilburg of Breda? Ook dan kunt u bij Vipbus groningen een geschikte vipbus of vip busje huren!

Vipbus Groningen, de kenmerken..

De voertuigen van vipbus Groningen zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden die tot stand gekomen zijn door de wensen en behoeften van de consumenten in kaart te brengen. Wij hebben gekeken naar de wensen van de zakelijke gebruiker om de rit zo goed mogelijk in te vullen. Door deze kenmerken onderscheiden wij ons van de concurrentie. Wat kunt u zoal van ons verwachten.

 • Totale rondzit met lederen en comfortabele fauteuils
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Multimedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • Luxe keukenhoek
 • Wireless Internet Access Point
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Sanitair aan boord
 • Digital climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • en nog veel meer

Dit zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden die voorzien zijn in de vipbus. Continu zijn wij, middels door feedback, de mogelijkheden van onze voertuigen aan het optimaliseren om nog beter aan te sluiten aan de vraag en aanbod onder onze zakelijke gebruikers.

Zakelijk vervoer op maat

Voor zakelijk vervoer op maat bent u bij Vipbus Groningen aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat onze zakelijke klanten hun reistijd graag zo optimaal mogelijk willen benutten. Om deze reden hebben wij een paar van onze bussen ingericht als echte mobiele kantoorruimtes. U kunt in deze vergaderbussen werken, vergaderen en presenteren wat natuurlijk ideaal is voor zakelijk vervoer. Dus wilt u een mobiele vergaderruimte huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u de meest complete office on wheels huren.

Vipbus huren in Groningen?

Wilt u een luxe bus huren en wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van vipbus Groningen. Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een vijftal minuten heeft u uw reis samengesteld. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij een op maat gemaakte prijs maken. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

 

Vipbus Groningen staat niet alleen voor u klaar in Groningen!

Ook in de nabije omgeving van Groningen zijn wij actief met onze producten en diensten. U kunt bij ons een luxe busje huren in een van de volgende plaatsen: Hoogezand, Slochteren, Veendam, Bedum, Kollum en nog vele anderen. Maar ook buiten Groningen zijn wij actief, zo kunt u bijvoorbeeld ook een rit boeken in de Fryske Marren, Gouda, Hoogeveen, Houten, Stichtse Vecht of Veenendaal. Alles is mogelijk! Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Offerte aanvragen