Vipbus Noord-Brabant

Organiseert u binnenkort een bedrijfsuitje of wilt u belangrijke internationale zakenrelaties in stijl van het vliegveld op laten halen? Dan bent u bij Vipbus Noord-Brabant aan het juiste adres! Wanneer u kiest voor Vipbus Noord-Brabant bent u verzekerd van een reis in stijl en luxe. Gedurende de rit zult u niets te kort komen, onze bussen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Vipbus noordbrabantNoord brabant vipbus huren

De eindeloze mogelijkheden van Vipbus Noord-Brabant

Het wagenpark van Vipbus Noord-Brabant bestaat uit diverse soorten en maten multifunctionele vipbussen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met het verzorgen van vipvervoer voor diverse soorten bedrijven en instanties, maar ook met het verzorgen van ritten voor particuliere gezelschappen. Hierdoor hebben wij een duidelijk beeld van de wensen en behoeften van onze zakelijke én particuliere klanten. Op deze wensen en behoeften hebben wij onze bussen zoveel mogelijk proberen aan te passen waardoor onze bussen inzetbaar zijn bij diverse soorten gelegenheden. De bussen van Vipbus Noord-Brabant worden onder andere regelmatig verhuurd voor de volgende doeleinden:

Noord brabant Vipbusvipbus noord brabant

De unieke eigenschappen van Vipbus Noord-Brabant

Zoals u kunt zien zijn de bussen van Vipbus Noord-Brabant zeer breed inzetbaar. Dit komt onder andere door de bijzondere eigenschappen van onze voertuigen welke volledig naar wens zijn in- en uit te schakelen. Hierdoor zijn de bussen zowel voor zakelijke ritten als feestelijke ritten uitermate geschikt. Dus wilt u een vip bus huren in Noord-Brabant voor een bijzondere gelegenheid?  Dan bent u bij Vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt tijdens de rit namelijk gebruik maken van de volgende unieke kenmerken van de voertuigen;

  • Luxe, zakelijke uitstraling
  • Totale rondzit (vergaderopstelling)
  • Diverse LCD schermen
  • Draadloos internet
  • Professionele geluidsinstallatie
  • Draadloos spraaksysteem
  • Luxe keukenblok met koffiemachine
  • Modern multimedia systeem
  • En nog veel meer...

Laat u verwennen!

Wilt u tijdens de rit met Vipbus Noord-Brabant volledig in de watten worden gelegd en wilt u zich een echte VIP voelen? Maak dan gebruik van onze luxe cateringservice. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving zodat wij een catering aan kunnen bieden van de hoogste kwaliteit. De cateraars waar wij mee samen werken, werken enkel met dagverse producten. We hebben verschillende opties voor u beschikbaar, van snacks of borrelhapjes tot complete maaltijden. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden.

Vipbus Noord-Brabant staat voor u klaar

Alles is mogelijk met bij vipbus.nl, dé vipbus verhuur maatschappij van Noord-Brabant. Wij halen u graag op in Breda, Tilburg, Eindhoven of één van de andere plaatsen in Noord-Brabant. Vervolgens brengen wij u graag naar uw bestemming ergens binnen de Benelux! Het maakt niet uit of dat nou in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht is, wij staan graag voor u klaar om u de rit van uw leven te bezorgen! Natuurlijk zijn wij ook inzetbaar voor langere ritten, wij verzorgen bijvoorbeeld ook ritten naar Frankrijk of Oostenrijk! Ligt u bestemming nog verder weg en gaat u liever met het vliegtuig? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn door u bijvoorbeeld naar Schiphol Airport of Eindhoven Airport te brengen.

Vip bus huren in Noord-Brabant?

Bent u overtuigd en wilt u graag gebruik maken van de diensten van Vipbus Noord-Brabant? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid nodigen wij u graag uit om het online offerte formulier in te vullen. Onze medewerkers zullen er voor zorgen dat u binnen enkele werkdagen een offerte op maat ontvangt. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

 

 

Offerte aanvragen