Luxe busje huren

Luxe busje huren?

Zoekt u een luxe busje om te huren dan kunnen wij u van dienst zijn met vele luxe busjes in alle soorten en maten. Busjes met lederen bekleding, leder/stof combinatie, getinte privacy ruiten, heldere ruiten voor maximaal zicht naar buiten, luxe busjes met slaapstoelen, luxe busjes met tafeltjes. Kortom, vele soorten luxe busjes kunt u bij ons huren. De meeste luxe busjes zijn donker van kleur maar wij hebben ook witte luxe busjes wanneer dit gewenst is. De meeste luxe busjes zijn donkerblauw, nachtblauw en wij hebben ook donkerbruine luxe busjes en een aantal zwarte luxe busjes in de verhuur. Wanneer je een 5 persoons luxe busje wil huren kunnen wij je daarmee van dienst zijn. De volgende stap is een 7 persoons luxe busje, wij hebben ook 7 persoons busjes met een keukenhoekje. Helaas hebben wij geen 7 persoons busjes met toilet. Luxe busjes met toilet begint bij ons bij 14 personen.

Luxe vervoer in elke maat

Luxe busje huren voor 16 personen? Geen enkel probleem bij vipbus.nl en zoals hierboven reeds aangegeven begint het bij ons bij een 5 persoons luxe busje huren. Daarna komt dan 7 persoons, dan 8 persoons. Boven de 8 personen gaan wij naar een 12 persoons busje, dan voor maximaal 14 personen en de kleinere vip busjes stoppen bij ons bij een 16 persoons luxe busje. Hierboven gaan we naar de grote luxe bussen geschikt voor 30 personen, 35 personen, 40, 45 of zelfs 50 personen luxe bussen kun je bij vipbus.nl huren. De grotere bussen zijn naar rato ook voorzien van meer faciliteiten zo is bij de grotere bussen standaard een toilet aanwezig, ook een keukenhoek is in de grotere bussen standaard zoals ook een gevulde koelkast en koffie automaat bij de grotere bussen een van de standaard voorzieningen is.

verhuur luxe busje

luxe busje huren

Faciliteiten in een luxe busje

Bij ons kunt u een luxe busje huren met alle denkbare faciliteiten. Niet alleen de aanwezige apparatuur kan naar keuze aanwezig zijn als u een luxe busje bij ons huurt maar ook qua chauffeur of hostess service hebben wij diverse mogelijkheden. Wij hebben dan ook een aantal professionele gediplomeerde VIP-chauffeurs in dienst en deze spreken ook diverse talen. Al onze chauffeurs speken Nederlands en Engels maar op verzoek kunnen wij ook chauffeurs leveren welke de taal van uw gasten spreken om de reis geheel ontspannen te laten verlopen. Zo is een Spaans sprekende chauffeur mogelijk, ook Frans sprekend, Turks, Grieks, Marokkaans en zelfs Pools, Chinees, Japans en Russisch is mogelijk door onze samenwerking met enkele andere VIP-vervoer bedrijven.

Bestemmingen luxe busje huren

U kunt natuurlijk een luxe busje huren om eender waar naartoe te reizen. Veelal worden onze luxe busjes voor zakelijk vervoer gehuurd maar ook particuliere gezelschappen vinden het met regelmaat prettig om niet een standaard busje te huren maar een luxe busje te huren. Even wat meer comfort en even van wat meer gemakken voorzien. Dus ook familie uitjes welke samen willen reizen in een luxe busje en geen problemen willen ondervinden met parkeren in de randstad huren bij ons een luxe busje. Een dagje Efteling, een rondrit door Parijs, via de Eurotunnel naar Londen, of voor de claustrofobische passagiers is het ook mogelijk om met de veerboot de overtocht te maken naar Wales of Schotland en wat is nu heerlijker als deze reis te maken met een luxe busje van alle gemakken voorzien. Bagage is ook geen enkel probleem als u bij ons een luxe busje huurt, wij kunnen bij veel bagage ook voorzien in een aanhanger tegen een geringe meerprijs maar wij hebben ook luxe busjes voor 14 of 16 personen (minder kan natuurlijk altijd) welke over extra veel bagageruimte beschikken waardoor een aanhanger wellicht overbodig is. Zelfs wanneer u met een luxe busje naar de skigebieden reist hebben wij door gebruik te maken van een aanhanger voldoende bagageruimte voor grote koffers en ook kunnen de ski’s dan probleemloos meegenomen worden.

luxe busjes verhuur

luxe busje

Verhuur luxe busjes

De verhuur van Luxe busjes is vipbus.nl op het lijf geschreven. Wij verhuren luxe busjes in alle soorten en maten en ook de gelegenheden waarvoor bij ons luxe busjes gehuurd worden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een busje als jurywagen en ook verhuren wij regelmatig luxe busjes als observatiepost. De Politie huurt bij ons ook wel eens een luxe busje voor snelheidscontroles, dus weer alert en matig uw snelheid als je een luxe busje van ons langs de kant van de weg ziet staan, het zou zo maar eens ingezet kunnen zijn als mobiele snelheidscontrole voertuig. Verhuur van luxe busjes is wat ons betreft nauwelijks aan plaatsen gebonden maar in de Noordelijke provincies zijn onze mogelijkheden wel wat beperkt. In Groningen, Friesland en Drenthe kunt u bij ons wel luxe busjes huren maar wij ontkomen er dan niet aan om hiervoor een extra fee door te belasten in verband met de onoverkomelijke extra voorrijdkosten. Maar wanneer u een luxe busje huurt in de andere provincies dan kunnen wij hiervoor uiterst concurrerende tarieven aanbieden. Vraag hiervoor een offerte aan via het offerte formulier van onze website en wij mailen u veelal binnen 1 werkdag onze beste opties. Hierbij bieden wij de geschikte luxe busjes aan in uw regio en de verschillende klasses. Zo kunt u voor elke budget wel een geschikt luxe busje vinden bij vipbus.nl maar onze tarieven zijn natuurlijk niet direct vergelijkbaar met de aller voordeligste aanbieder van busjes verhuur. Goedkope busjes verhuren wij namelijk niet, wel zo voordelig mogelijk voor de luxe welke wij bieden maar als werkelijk de laagste prijs uw belangrijkste punt van aandacht is dan zijn wij niet de juiste partij om aan u een busje te verhuren. Lage tarieven voor hetgeen wij bieden met een perfecte prijs kwaliteit verhouding bieden wij zeker maar het goedkoopste verhuurbedrijf voor busjes zijn wij zeker niet. Zo kunt u voordeliger een busje huren bij Hertz of Bert Jonk, bij Avis, Europcar, Sixt, Autohopper of Allcarrent maar let op, dit zijn allemaal standaard busjes. Voor een luxe busje huren kunnen deze bedrijven u niet van dienst zijn, wel zijn de tarieven welke deze bedrijven handteren voordeliger als onze tarieven. Het grote verschil is dat wij onze busjes alleen maar huren met chauffeur, bij deze collega verhuur bedrijven welke standaard personen busjes verhuren is de mogelijkheid er wel om deze zonder chauffeur te huren. Wilt u werkelijke luxe ervaren bij het huren van een busje dan huurt u een busje natuurlijk met chauffeur en laat u zich vorstelijk vervoeren. Dat is nu juist waar wij goed in zijn. Verhuur van luxe busjes met een chauffeur, welbespraakt en netjes in pak.

Een luxe busje huren in Europa

Natuurlijk kun je een city trip maken naar een van de steden in Europa door op het vliegtuig te stappen. Wij vervoeren u graag in stijl naar Eindhoven airport, Lelystad Airport, Schiphol of Rotterdam Airport alwaar uw gezelschap verder reist per vliegtuig. Ook vervoeren wij regelmatig personen, zakenreizigers, artiesten of andersoortige VIP’s met onze luxe busjes naar heli platforms van Bijvoorbeeld Heli Holland in Lelystad of het mini vliegveldje bij Breda Hazeldonk. Grote voordeel is dat u thuis opgehaald word en vanaf dat moment totaal ontzorgt kunt reizen, geen parkeerplaats hoeft te zoeken en geen gedoe meer heeft met uw koffers en overige bagage. Bij de meeste vliegvelden hebben wij ook de mogelijkheid om met speciale VIP-Passen tot aan het vliegtuig te kunnen zijden met onze luxe busjes. Bij vliegveld Seppe is dit bijvoorbeeld helemaal geen probleem en bij vliegveld Eindhoven en Rotterdam zijn er ook mogelijkheden om tot aan het vliegtuig te geraken met onze luxe busjes. Wel dient u deze wens ruim van tevoren aan ons kenbaar te maken waarna wij dit verzoek kunnen indienen. Meestal wordt dit wel goedgekeurd omdat wij de juiste weg hiervoor weten te bewandelen met de juiste connecties voor dit verzoek om met het luxe busje tot aan het vliegtuig te kunnen rijden. Wel dient u dan vooraf thuis uw incheck online te regelen om niet alsnog via de aankomsthal te moeten inchecken. Tot zover over vervoer vanaf uw huis naar een van de luchthavens welke Nederland rijk is. Het is overigens ook mogelijk om naar Antwerpen airport te reizen of Zaventem met een luxe busje met chauffeur. Onze luxe busjes worden ook vaak gehuurd voor een citytrip naar een van de Europese steden wanneer men om welke reden dan ook liever geen gebruik maakt van het vliegtuig. Wanneer je de reistijd van huis naar vliegveld meetelt en ook de tijd van aankomst in betreffende stad tot in het centrum en ook de tijd meetelt welke u op de twee vliegvelden vertoeft bij vertrek en aankomst dan is veelal het reizen per luxe busje direct van huis naar uw bestemming minstens even snel. Ook wanneer er meerdere chauffeurs nodig zijn vanwege de rij- en rusttijden wetgeving dan regelen wij dit voor u en vrijwel ongemerkt zorgen wij dat er tijdig op de route een nieuwe chauffeur voor jullie klaarstaat om de reis te ongestoord voort te zetten. Het kan hierbij ook zo zijn dat wij de gehele rit met twee chauffeurs uitvoeren wanneer dit qua rij- en rusttijden beter uitkomt. Aken, Dusseldorf, Rome, Parijs, Milaan, Porto, Ibiza en nog vele andere bestemmingen zijn u reeds voorgegaan om te bezoeken met een van onze luxe busjes welke bij ons te huur zijn met professionele chauffeur.

Een luxe busje huren? Vraag ons naar de mogelijkheden en tarieven.

Offerte aanvragen