Vipbus Berkelland

Vipbus Berkelland is gespecialiseerd in luxe vipvervoer voor de zakelijke markt. Het vervoer dat wij aanbieden is niet met zomaar een vipbus, maar met de meest multifunctionele vipbus van Europa. Wat onze voertuigen zo speciaal maken, is de veelzijdigheid van de mogelijkheden die zijn voorzien. Dus wilt u een luxe bus of een luxe busje huren met vele mogelijkheden? Lees dan hieronder verder!

Vipbus Berkelland, kenmerkend door:

U kunt bij Vipbus Berkelland een luxe bus huren met unieke kenmerken. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste kenmerken van onze luxe bussen:

  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Extra geluidsisolatie
  • Wireless Internet Access Point
  • Cateringmogelijkheden
  • Moderne multimedia installatie
  • Diverse presentatie mogelijkheden
  • Fauteuils gesitueerd in een grote rondzit (uniek in Europa)
  • Geblindeerde ramen
  • Diverse oplaadpunten voor multimedia apparaten
  • En nog veel meer

vipbus berkelland

Berkelland vipbushuren

Vipbus Berkelland voor diverse gelegenheden

De diverse kenmerken zijn naar aanleiding van marktonderzoek aangebracht aan onze luxe busjes. Door de diverse consumenten te analyseren zijn er een aantal belangrijke en gewilde mogelijkheden aangebracht om de diverse gelegenheden te realiseren. Naast zakelijke reizen kunnen wij ook verschillende recreatieve gelegenheden verrijden.

Uw reistijd optimaal benutten!

Door de jaren heen zijn wij ons steeds meer gaan richten op het verzorgen van luxe vervoer voor de zakelijke markt. Om deze reden hebben wij een paar van onze bussen compleet ingericht als mobiel kantoor. U kunt bij ons een mobiele kantoorruimte huren met diverse bijzondere faciliteiten waardoor het mogelijk is om onderweg aan het werk te gaan, te vergaderen en zelfs presentaties te verzorgen, op deze manier gaat er geen kostbare werktijd verloren wanneer u deze luxe touringcar huurt!

Berkelland Vipbus

Verhuur vipbus Berkelland

Vipbus Berkelland, de mogelijkheden

Onze voertuigen zijn dagelijks op pad om uw zakelijke klanten naar hun bestemming te brengen. Van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven tot aan het mooie Berkelland. Zoekt u vervoer? Daar hebben wij een geschikte oplossing voor, Vipbus Berkelland heeft namelijk verschillende soorten en maten vip bussen voor u klaar staan, waardoor er altijd een voertuig voor u beschikbaar is die aansluit op uw wensen en gezelschap.

vipbus huren in berkelland

luxe bus berkelland

De cateringmogelijkheden van Vipbus Berkelland

U kunt bij vipbus Berkelland uw catering laten verzorgen tijdens de reis met een luxe busje of bus. Wij werken samen met cateraars die gespecialiseerd zijn in het maken van culinaire hoogstandjes. Deze partners weten precies hoe ze de versheid moeten garanderen tijdens de reis. Wat dacht u van een heerlijke ontbijt, lunch of op maat gemaakte barbecue. Het is misschien iets duurder, maar de kwaliteit moet gewaarborgd blijven. Op onze meegestuurde cateringlijst vindt u de diverse mogelijkheden. Naast een bijzondere reis streven wij ook naar een culinaire verwennerij. Dus wilt u een luxe bus huren? Dan bent u bij Vipbus Berkelland van alle gemakken voorzien.

Vipbus huren en Berkelland?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een vip touringcar huren bij vipbus Berkelland? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U ontvangt veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offere van onze administratie. Neemt u gerust eens een kijkje op onze website voor de mogelijkheden van een personenbus huren.

Vipbus Berkelland staat voor u klaar om je van Berkelland naar bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Tilburg of Eindhoven te brengen. Wanneer u kiest voor Vipbus Berkelland zult u compleet in stijl aankomen op uw bestemming. Tijdens de rit zult u zich een echt VIP voelen. Een rit met onze voertuigen is comfortabel en zult niets te kort komen, waardoor u uitgerust op uw bestemming aan zult komen. Dus wilt u uitgerust uw reis beginnen? Dan brengen wij u ook graag naar Schiphol Airport of een van de andere luchthavens in Nederland of België!

Offerte aanvragen