Vip busje huren zonder chauffeur

Bent u op zoek naar passend vervoer voor bijvoorbeeld een zakelijke reis en wilt u daarom een vip busje huren zonder chauffeur? Vipbus.nl heeft het ultieme voertuig voor u klaar staan. U kunt bij ons namelijk een luxe 7 persoons vip busje zonder chauffeur huren. Wanneer u kiest voor dit vip busje zult u in stijl op uw bestemming arriveren. In dit 7 persoons vip busje is het mogelijk om onderweg aan het werk te gaan en op deze manier uw reistijd optimaal te benutten, maar het is voor de passagiers ook mogelijk om gedurende de rit heerlijk te ontspannen door de comfortabele inrichting. Heeft u interesse in het huren van dit 7 persoons vip busje zonder chauffeur? Lees dan hieronder verder voor meer informatie en de tarieven van dit vip busje.

Aan boord van dit 7 persoons vip busje is alles aanwezig voor een comfortabele rit, dit busje in namelijk uitgevoerd met luxe lederen stoelen, een airco, klaptafeltjes, geblindeerderamen, automatische schuifdeuren en een panaromadak.

vip busje huren zonder een chauffeur

vip busje te huur zonder chauffeur

Vip busje huren zonder chauffeur

Heeft u interesse in het huren van ons 7 persoons vip busje? Hieronder vindt u een indicatie van de tarieven. Voor specifieke aanvragen welke niet in onderstaande tabel opgegeven terug te vinden zijn kunt u een bericht naar ons toesturen met de omschrijving via het contactformulier, wij kunnen u dan een maatwerk offerte bezorgen voor he huren van deze vip bus zonder chauffeur. 
Wij verhuren overigens ook VIP-Busjes met chauffeur maar op deze pagina het vip busje welke wij verhuren zonder chauffeur.  


Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW

 

 

 

 

Voertuig

dag

weekend

week

7 personen VIP-bus

€ 195,-

€ 350,-

€ 1070,-

 

 

 

 

Overige diensten / extra’s

dag

weekend

week

Vrije km’s

100

200

700

 

Verlagen Eigen Risico €750,- naar €350,-

€ 9

€ 18

€ 54

 

 

Inzittendenverzekering

€ 5

€10

€ 30

 

 

Extra bestuurder

€ 5

€10

€ 30

 

 

Winterbanden

€ 9

€18

€ 54

 

 

Trekhaak

€ 7

€14

€ 42

 

 

 

 

eenmalig

 

 

Early pick-up

 

 

€ 15

 

 

Administratiekosten boete / parkeerbelasting

€ 15

 

 

Aftankservice

 

 

€ 10

 

 

 

 

 

 

 

 

Haal- en brengservice (enkele rit)

 

 

 

 

 

0 - 15 km vanaf Apeldoorn-Noord

 

 

€ 15

 

 

16 - 40 km vanaf Apeldoorn-Noord

 

 

€ 50

 

 

40+ km vanaf Apeldoorn-Noord

 

 

€ 80

 

 

Een huurdag is van 08:00 tot 08:00 de volgende dag.

Per inzetdag zijn 100 KM vrije, hierna is de toeslag €0,18 per extra kilometer. 

Bij het ophalen van de VIP-bus dient een geldig rijbewijs EN paspoort/ID-kaart meegenomen te worden.
Het huurbedrag moet samen met het eigen risico (€750,- indien niet verlaagd) gepind worden bij vertrek.

 

VIP Busje nu ook ZONDER chauffeur huren

 

Vip busje huren zonder chauffeur bieden wij aan vanaf de vestiging in Apeldoorn-Noord maar zoals u hierboven kunt zien is het ook geen probleem om het vip busje te brengen en op te halen zodat u het vip busje geleverd krijgt tot aan uw voordeur. Vanuit elke locatie in Nederland kunt u bij ons een vip busje huren zonder chauffeur, wij brengen het busje naar u toe. Het huren van een vipbus zonder chauffeur is natuurlijk qua tarief veel aantrekkelijker als wanneer u de gehele dag of meerdere dagen een chauffeur hierbij moet huren. 

Om met dit 7 persoons VIP Busje te rijden is het B-rijbewijs voldoende maar als u al een onhandige chauffeur bent met een kleine personenwagen dan kunt u beter een meer ervaren chauffeur achter het stuur laten plaatsnemen, wij willen immers onze vip busjes in de verhuur zonder chauffeur in een even goede showroom staat houden als de vip busjes welke wij met chauffeur verhuren. 

Met deze luxe Toyota ProAce in XL-VIP uitvoering bent u verzekerd van optimaal reiscomford onderweg, kunt u gezellig tegenover elkaar reizen met 5 personen, 2 personen voorin, vergaderen onderweg of in alle rust naar uw bestemming reizen, met deze ProAce reist u in stijl en arriveerd u vorstelijk op uw bestemming. Met dit busje kunt u niet alleen in stijl en luxe op reis, u kunt het ook inzetten als mobiel kantoor.

bij vipbus.nl is behoort dat voortaan ook tot de mogelijkheden voor een zeer gunstig tarief het mooiste vip busje huren van Nederland zonder chauffeur. 

 

Offerte aanvragen