Vipbus Alphen aan de Rijn

Vipbus Alphen aan de Rijn is gespecialiseerd in het verzorgen van bijzonder vervoer gericht op de zakelijke markt. Onze vipbussen zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de zakelijke markt. Uiteraard tegen een betaalbaar tarief. Wij verzorgen graag zakelijke ritten voor welke gelegenheid dan ook. Onze voertuigen zijn ingericht om uw reistijd zo optimaal mogelijk in te delen. Wij hebben een aantal bijzonder bussen die plaats kunnen bieden aan maximaal 50 personen. Ons wagenpark bestaat uit:

Vipbus Alpen aan de Rijn, afgestemd op uw wensen!

Continu zijn wij bezig om het wagenpark van vipbus Alphen aan de Rijn te optimaliseren en af te stemmen op de vraag van de consument. Daarom zijn wij ook continu bezig om feedback te vragen van onze klanten om onze service nog beter te maken, zodat dit ten goede komt bij de volgende reservering. Dus heeft u binnenkort een rit gepland staan met Vipbus Alphen aan de Rijn of hebben wij al een keer een rit voor u verzorgd? Feedback is altijd welkom!

Alphen aan de Rijn

Alphen aan de rijn Vipbus

Zakelijk vervoer met vipbus Alphen aan de Rijn

Voor diverse bedrijven halen wij regelmatig zakelijke relaties op, bijvoorbeeld van de luchthavens. Onze vipbussen worden in Alphen aan de Rijn ingezet voor vergaderingen en promotionele activiteiten. Heeft u binnenkort een personeelsfeest met de afdeling of het hele bedrijf? Dan kunnen wij een pendeldienst organiseren naar uw eindbestemming. Wilt u uw personeel of relaties in de watten leggen met een bijzondere rondrit in een vipbus? Dat kan natuurlijk ook.

Vip vervoer in diverse soorten en maten

In Alphen aan de Rijn staan wij met diverse voertuigen voor u klaar om vip vervoer op maat te verzorgen. Voor de kleinere groepen kunt u bij ons een mercedes busje huren in verschillende uitvoeringen. Deze luxe Mercedes busjes beschikken over diverse unieke eigenschappen welke de mogelijkheid bieden voor passagiers om onderweg te werken, maar ook heerlijk ontspannen is in de Mercedes Sprinter busjes mogelijk. Voor grotere groepen hebben wij ook unieke grotere bussen klaar staan, dit zijn The Executive Mobile Conference Room, The Experience VIP Lounge en The Reference VIP Lounge, deze touringcars kunt u huren voor groepen tot 16, 35 of zelfs 50 personen. Bij Vipbus Alphen aan de Rijn bent u dus aan het juiste adres voor luxe vervoer op maat.

Alphen aan de Rijn

vipbus huren Alphen aan de rijn

De mobiele vergaderruimte van Vipbus Alphen aan de Rijn

Door de totale rondzit welke in de vipbus is voorzien, is het organiseren van een vergadering met presentaties de mogelijkheid om de zakelijke eigenschappen van de vipbus optimaal te benutten. U kunt uw presentaties middels onze cloud uploaden of wij kunnen het voor u klaarzetten. Wij helpen u graag waar wij kunnen. Dus wilt u graag ongestoord vergaderen in een luxe busje / vip bus? De vergaderbus van vipbus Alphen aan de Rijn is een luxe mobiele vergaderruimte welke van alle gemakken is voorzien. 

Wij brengen onze klanten uit Alphen aan de Rijn regelmatig naar de grotere steden in Nederland. Zo bezoeken wij bijvoorbeeld vaak beurzen en congressen in Amsterdam of Utrecht met onze klanten. Verder heeft u onze vip busjes misschien kunnen zien rijden in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Tilburg en Breda. Het maakt dus niet uit of u vanuit Alphen aan de Rijn naar Groningen of Maastricht gebracht wilt worden. Wij zijn actief door heel Nederland én België waardoor het bij vipbus Alphen aan de Rijn allemaal mogelijk is. Dus wilt u graag een luxe touringcar huren voor een rit vol luxe en comfort? Dan is dat mogelijk binnen de gehele Benelux!

Meer informatie vipbus Alphen aan de Rijn?

Wilt u graag een luxe bus huren of een luxe busje huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Alphen aan de Rijn? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Onze medewerkers zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en veelal binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte toesturen.

 

Vipbus Alphen aan de Rijn, vipvervoer op maat!!

Uiteraard kunt u ook een vipbus huren buiten Alphen aan den Rijn. Bijvoorbeeld in Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Boskoop, Swammerdam, Aarlanderveen, Ter Aar of Woubrugge. Maar ook verder buiten Alphen aan de Rijn zijn wij u graag van dienst, wij zijn namelijk actief door heel Nederland en België! Bent u benieuwd naar de tarieven van uw rit in bijvoorbeeld Amstelveen, Barneveld, Drachten of Den Helder? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Op deze manier kunnen onze medewerkers voor u een offerte op maat maken.

Offerte aanvragen