Vipbus Den Helder

Vipbus Den Helder is gespecialiseerd in vipvervoer voor de zakelijke klant. Door de jaren heen zijn wij een exclusieve speler bij het verhuren van vipbussen op maat. Naast het vervoer bieden wij een optimale service en komen zo goed mogelijk tegemoet aan uw wensen en behoeftes. Wij hebben de mogelijkheden afgestemd op uw reis, zodat u uw reistijd zo optimaal mogelijk kunt indelen.

Vipbus Den Helder, de kenmerken:

Wilt u een luxe bus huren? Bij Vipbus Den Helder kunt u een vipbus verwachten met unieke kenmerken. Gaat u een luxe touringcar huren bij vipbus.nl? Dan kunt u de volgende eigenschappen aan boord verwachten:

 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Professionele muziekcomputer
 • Vergadermogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie
 • Climat control
 • Warme binnenverlichting
 • Wireless Internet Access Point
 • en nog veel meer

Den Helder

Vipbus Den Helder

De mogelijkheden van vipbus Den Helder zijn samengesteld door het uitvoeren van marktonderzoek bij de diverse consumenten. Het is belangrijk voor ons om in kaart te brengen wat belangrijk is voor onze klanten. Vooral voor onze zakelijke tak is het belangrijk dat er een presentatie of vergadering gerealiseerd kan worden tijdens het vervoer.

Het diverse wagenpark van Vipbus Den Helder..

Vipbus Den Helder heeft voor u een zo divers mogelijk wagenpark voor u gerealiseerd zodat er altijd een voertuig naar uw wens voor u beschikbaar is. Onze verschillende vipbussen en vipbusjes zijn geschikt voor diverse gezelschappen en diverse gelegenheden. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van onze meeste verhuurde vipbussen en busjes.

Vipbus Den Helder voor zakelijk vervoer

Door de jaren heen hebben we voor diverse gelegenheden onze voertuigen ingezet. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt, maar ook verrijden wij recreatieve doeleinden.

verhuur vipbus drachten

Verhuur Vipbus Den helder

Alles waar u bijzonder vervoer voor nodig heeft, kunt u bij vipbus Den Helder huren. Met name het realiseren van een vergadering is een van de doeleinden waarvoor onze vipcoach geschikt voor is. U zult uw loze reistijd omzetten in benutte tijd. 

Meer informatie over Vipbus Den Helder?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Den Helder. Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. U kunt uw ritgegevens achterlaten en aan de hand van deze gegevens kunnen wij de beste prijs voor u calculeren. En dat veelal binnen een aantal werkdagen. Voor een beeldimpressie verwijzen wij u graag naar het fotoalbum of onze filmpagina.

De diverse ritten van Vipbus Den Helder..

Vipbus Den Helder verzorgd niet alleen ritten in en om Den Helder, ook in de rest van Nederland zijn wij actief met het verzorgen van vipvervoer. Hieronder vindt u een aantal voorbeeld van ritten die wij hebben gereden met onze luxe busjes en vipbussen vanaf Den Helder:

Offerte aanvragen