Vipbus huren het Gooi

Naarden, Bussum, Laren wij verhuren VIP-Bussen in het Gooi

In het Gooi verhuren wij luxe VIP-Bussen in alle formaten. Gezelschappen tot wel 500 personen kunnen wij vervoerne met onze VIP-Bussen. Per bus maximaal 50 personen maar ook voor kleine VIP-Busjes huren bent u bij vipbus.nl voor het Gooi op het juiste adres. Mini VIP-Busje vanaf 3 passagiers kunnen wij u bieden zodat u kunt doorwerken aan een tafel met prive chauffeur. De volgende stap een is een 5 persoons vip busje huren in het Gooi, dan volgt 7 persoons en 8 persoons VIP-Busje huren. Na de 8 personen wordt het bij vipbus.nl een 14 persoons vip bus. Dan volgen er een aantal 16 persoons VIP-Busjes en dan de grote VIP-Bussen voor 30, 35 of zelfs 50 personen. Natuurlijk hoeft u niet altijd volle bezetting te reizen, voor extra ruimtelijk te reizen wordt ook vaak gekozen voor een wat grotere VIP-Bus als voor het aantal personen welke in het VIP-Busje plaatsnemen. Onze vip-busjes zijn een dagelijkse verschijning in het Gooi met klanten in Hilversum, Huizen, Baarn, Eemnes, Soest, Hilversum en Blaricum kan dit ook niet anders. Toch zal een een VIP-Bus van ons niet snel herkennen omdat wij met uiterst discrete voertuigen onze VIP’s vervoeren. Geen opzichtige reclame uitingen op onze busjes dus. Komt u in het Gooi een donkerblauwe of zwarte VIP-Bus tegen met donkere privacy ruiten. Voor een luxe busje op maat bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Een VIP Bus in Huizen, Blaricum of Eemnes huren?

Natuurlijk zijn wij u hier van dienst en zullen wij altijd voorrijden met een exclusieve VIP-bus in absolute showroomstaat. Wij zijn dan ook met regelmaat een graag geziene gast voor het leveren van vip-vervoer op het hoogst mogelijke niveau in ’t Gooi, Laren, Bussum, Baarn, Hilversum, Naarden, Hilversum en Soest. Wat u ook te vieren heeft of welke zakelijk uitstap u ook wil maken, vraag gerust een offerte aan, het is geheel vrijblijvend en wij sturen u per mail ons beste aanbod. Hierin bieden wij dan voor verschillende tarieven diverse voertuigen aan zodat u precies kunt kiezen welk tarief en welk VIP-Vervoer middel u het best past. Zo kunt u kiezen voor een VIP-Busje met alleen lederen stoelen, een volgende stap is een voertuig met ook tafeltjes, dan met keuken, goede espresso automaat of nog een stap hoger dan kunnen wij u een vipbus aanbieden met vergader / conferentie mogelijkheden onderweg. Zo kunt u al rijdend videobellen met collega’s op kantoor, al rijdend TV kijken, youtube streamen, Netflixen of Videoland kijken in Ultra High resolutie. U leest het al, niets is ons te gek om onze klanten van maximale service te voorzien tijdens hun rit in een van onze luxe bussen of busjes.

vipbusje huren in het gooi

verhuur luxe bus het gooi

VIP-vervoer in Baarn, Soest of Hilversum

Een gezellige rit maken op VIP-Niveau vanuit Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen of Eemnes, bij vipbus.nl hebben wij de mooiste vip-bussen van Nederland beschikbaar om uw gezelschap op niveau te vervoeren. Mooie kalfslederen fauteuils, tafeltjes met bekerhouders een luxe koffie automaat aan boord en een frisse toilet, dat is zomaar een greep uit onze mogelijkheden onderweg waarmee wij uw gezelschap van alle gemakken en comfort voorzien. Discrete VIP-Busjes zonder reclame, in een chique donkere kleur met donkere privacy ruiten bieden wij al onze klanten maximale privacy onderweg naar hun bestemming. Onze chauffeurs zijn ook uiterst discreet en zullen nooit naar de media lekken waar onze vip klanten zich begeven. En voelt u zich nu niet meteen tot de term VIP aangesproken, ook voor een gezellige vriendengroep of groepje collega’s zijn wij u graag van dienst met onze VIP-Bus service in het Gooi.  

vipbus verhuur het gooi

luxe bus huren het gooi

Een Luxe bus huren in het Gooi?

Wilt u graag een vip touringcar of luxe bus huren in het Gooi? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van een luxe touringcar huren bij vipbus.nl kunt u het beste het offerte formulier op onze website invullen. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen, onze medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

De specialist in verhuur van VIP busjes in de volgende plaatsen:

U kunt bij ons een luxe bus of luxe busje huren voor iedere rit binnen het Gooi. Hieronder vindt u de verschillende opties:

vip bus huren Hilversum
vip bus huren Bussum
vip bus huren Huizen
vip bus huren Baarn

vip bus huren Naarden
vip bus huren Laren
vip bus huren Blaricum
vip bus huren Eemnes
vip bus huren Hilversum
vip bus huren Soest

Vipbus Gooise Meren, de specialist in vervoer voor een scala aan gelegenheden. Zowel zakelijk als particulier zijn onze vipbussen perfect inzetbaar. Wij bieden vipvervoer aan voor elk budget en elke capaciteit. Om u een idee te geven van onze voertuigen vindt u hieronder een beknopte opsomming en in het wagenpark vindt u meer informatie over de vipwagens.

Vipbus Gooise Meren, de kenmerken

U kunt bij ons een luxe touringcar huren met diverse unieke kenmerken. Deze kenmerken dragen bij aan de multifunctionaliteit van onze voertuigen. U kunt onder andere de volgende bijzondere eigenschappen in onze bussen verwachten:

 • Digitale klimaatbeheersting
 • Extra geluidsisolatie
 • Professionele geluidsisolatie
 • Draadloos internet
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Comfortabele en lederen zetels in een totale rondzit
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Uitgebreid koffiezetautomaat
 • Professionele & krachtige geluidsinstallatie en nog veel meer

Nergens anders dan bij vipbus Gooise Meren zult u een vipwagen vinden met dergelijke mogelijkheden. Door de eigenschappen optimaal in te zetten tijdens de reis zult u uw reistijd benutten voor bijvoorbeeld een presentatie of een videoconfrerentie. Werkelijk alles is mogelijk.

Door de jaren heen hebben wij vele duizenden offerte aanvragen mogen ontvangen voor het huren van een vipbus in uw regio. De laatste jaren merken wij ook dat er een toenemende vraag is naar kleinere voertuigen tot ongeveer 16 personen. Omdat wij geen nee willen verkopen, zijn wij op zoek gegaan naar maatschappijen die beschikken over bijzondere vipvoertuigen. Door de diverse samenwerkingen kunnen wij een landelijke dekking garanderen wat resulteert in de scherpste prijzen. Dus wilt u een luxe bus huren met chauffeur? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres!

Het uitgebreide wagenpark van Vipbus Gooise Meren

In het wagenpark vindt u voertuigspecificaties van de diverse mogelijkheden. Door de diverse aanvragen welke wij ontvangen, is het belangrijk dat we een verscheidenheid in voertuigen kunnen aanbieden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden hebben wij een zo uitgebreid mogelijk wagenpark op het gebied van vipbussen en vip busjes:

De diverse mogelijkheden van Vipbus Gooische Meren

U bent waarschijnlijk opzoek naar luxe vipvervoer welke u van de Gooise Meren naar een andere stad of plaats kan brengen. Wilt u uw bedrijf bijvoorbeeld gaan promoten in Noord-Brabant doormiddel van een beletterde vipbus in de vorm van een luxe busje voor 9 personen? Dan verzorgen wij graag samen met u een tour langs bijvoorbeeld Breda, Tilburg en Eindhoven. Of heeft u een bedrijfsuitje georganiseerd in Amsterdam maar zoekt u nog luxe vervoer? Ook dan helpen wij u graag! U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Vipbus Gooise Meren. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast in Rotterdam, Den haag en Utrecht.

Vipbus huren voor zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar groepsvervoer voor een zakelijke rit? Dan bent u bij Vipbus Gooise Meren aan het juiste adres. U kunt hier een luxe bus huren welke volledig is ingericht als een mobiele kantoorruimte. In deze vergaderbussen kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten doordat het mogelijk is om onderweg door te werken. Klik hier wanneer u meer informatie wilt over een mobiel kantoor huren.

Meer informatie over Vipbus Gooise Meren?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van vipbus Gooise Meren. Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Met deze informatie kunnen wij een zo scherp mogelijke prijs maken voor een luxe busje huren. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Voor vragen die geen betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of middels het contact formulier.

Offerte aanvragen