Vipbus Delft

Vipbus Delft is uw logistieke partner bij het inzetten van vipvervoer voor u en/of uw klantenkring. Wij onderscheiden ons niet alleen door de diverse voertuigen die wij u kunnen aanbieden, maar vooral door de mogelijkheden welke deze bijzondere vipbussen in zich hebben. We zijn ervan verzekerd dat u uw reistijd optimaal kunt benutten.

Verhuur vipbus DelftDelft Verhuur vipbus

Vipbus Delft, kenmerkt zich door:

Om u te verzekeren van een rit vol luxe hebben wij diverse unieke aanpassingen gedaan aan onze vipbussen. Om luxe zakelijk vervoer mogelijk te maken beschikken onze vipbussen The Experience VIP Lounge & The Reference VIP Lounge over de volgende unieke kenmerken;

 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Klimaatbeheersing
 • Comfortabele & lederen zetels
 • Extra geluidsisolatie
 • Wireless Internet Access Point
 • Cateringmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot branding
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Draadloos spraaksysteem
 • Hoogwaardig geluidssysteem
 • Warme, instelbare binnenverlichting
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • en nog veel meer

Een kleine impressie van de diverse mogelijkheden die deze special in zich heeft. Een groot aantal van deze mogelijkheden is op professionele wijze ingebouwd. Met een aantal drukken op de knop kunnen de diverse features worden geactiveerd. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om met onze voertuigen te mogen rijden. De chauffeurs moeten net dat beetje meer kunnen bieden.

Het ruime aanbod van Vipbus Delft

De diverse reserveringen worden verreden met een grote range aan voertuigen. Of het nu voor een klein of een groot gezelschap is, wij kunnen overal een gepast voertuig inzetten. Doordat wij samenwerken met diverse maatschappijen hebben wij een zeer gevarieerd aanbod. Door dit collectief kan er een landelijke dekking worden geboden en kan vipbus Delft meerdere mogelijkheden aanbieden.

Binnen ons wagenpark beschikken wij over de twee meest exclusieve en multifunctionele vipbussen van Europa. The Reference VIP Lounge kan 50 personen vervoeren en The Experience VIP Lounge beschikt over een capaciteit van 35 personen. Hiernaast kunt u bij ons ook een vipbusje huren voor kleinere gezelschappen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een vip busje huren voor 8 personen of voor 16 personen.

Vipbus Delft voor diverse soorten gelegenheden

Door het ruime aanbod van Vipbus Delft kunnen wij vipvervoer verzorgen voor diverse soorten groepen en gelegenheden. Zo hebben wij door de jaren heen veel ervaring op gedaan met het verzorgen van zakelijk vipvervoer maar ook voor diverse andere doeleinden verzorgen wij vipvervoer op maat. Onze vipbussen worden om deze reden regelmatig verhuurd voor de volgende soorten gelegenheden en events:

Meer informatie over vipbus Delft?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Delft. Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte aanbieding van onze administratie met de scherpste prijs voor uw event. Neemt u gerust een kijkje op onze website. U zult ondervinden dat de voertuigen welke wij aanbieden, van hoog niveau zijn.

Vipbus huren buiten Delft?

Wilt u een vipbus of vipbusje huren buiten Delft? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Onze vipbussen zijn namelijk niet alleen regelmatig te vinden in Delft maar ook in bijvoorbeeld Almelo, Almere, Drachten, Eindhoven, Emmen en Enschede. Hiernaast zijn onze voertuigen ook te huur in de rest van Nederland en België! Benieuwd naar de tarieven voor uw omgeving? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen. Dan maken wij een offerte voor u op maat!

Offerte aanvragen