Digitale klimaatbeheersing

Digitale klimaatbeheersing

De voertuigen uit onze vloot beschikken over een scala aan kenmerken, waaronder digitale klimaatbeheersing. De vipbus  welke wij aan de consument verhuren, zijn voertuigen uit het topsegment. De diverse eigenschappen zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Naast digitale klimaatbeheersing zijn onze voertuigen uitgerust met:

Digitale klimaatbeheersing in de bus, maar ook:

klimaatbeheersingdigitale klimaatbeheersing

Een beknopt overzicht van de diverse features van onze touringcars. Nergens anders zult u vergelijkbare touringcars vinden. Voor een kleine impressie kunt u terecht op de filmpagina  of onze foto galerij, hier kunt u onderandere foto's en video's vinden van onze ritten in Den Haag en Tilburg. Door de jaren heen hebben wij voor vele zakelijke en particuliere klanten de reis mogen verzorgen. De diverse events waarbij wij te gast waren, vindt u hieronder.

Vipbus.nl, inzetbaar voor:

Met name bij lange reizen is het gebruik van digitale klimaatbeheersing wenselijk. Op het moment dat het hartje zomer is, wilt u dat uw klanten zo comfortabel mogelijk worden in vervoerd in een aangename sfeer naar bijvoorbeeld Breda of Schiphol Airport.

Een vipbus huren is mogelijk in heel Nederland en België!

In veel grote plaatsen van Nederland komen wij geregeld om bedrijven en particulieren naar hun bestemming te vervoeren. Naast een veilige reis is het belangrijk dat uw reistijd in de bus optimaal benut wordt. Reist u vanaf Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Eindhoven. Geen enkele bestemming is een probleem voor onze voertuigen. Dus wilt u een luxe bus huren voor een reis naar een speciale bestemming? Wij staan graag voor u klaar. U kunt bij ons een luxe touringcar huren voor iedere gelegenheid!

Vipbus huren?

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van vipbus.nl? Graag nodigen wij u uit om het offerteformulier in te vullen. In slechts enkele minuten kunt u uw reis samenstellen met de daarbij behorende bijzonderheden. Veelal binnen enkele werkdagen ontvangt u een op maat gemaakt aanbod van onze administratie. Voor overige vragen verwijzen wij u naar het contactformulier.

Offerte aanvragen