Vipbus Stichtse Vecht

Vipbus Stichtse Vecht is gespecialiseerd in het verhuren van de meest complete en multifunctionele vipbussen van Europa. De mogelijkheden welke wij aanbieden, vindt u enkel bij vipbus.nl. Alles heeft vipbus Stichtse Vecht afgestemd op de wensen en behoeften van de zakelijke markt. Gaat u met ons in zee, dan zult u uw reistijd optimaal benutten, want "TIJD is GELD!" 

Vipbus Stichtse Vecht onderscheidend door:

Wilt u een luxe touringcar of luxe busje huren met unieke kenmerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een luxe bus huren met de volgende kenmerken:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • VGA aansluiting (presentatie mogelijkheden)
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Wireless Internet Access Point
 • Multimedia installatie
 • Draadloze microfoons
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Professionele geluidsinstallatie
 • en nog veel meer

Dit zijn mogelijkheden die u tijd besparen, maar geld oplevert. Er zijn voldoende vipcoaches te huur in de Benelux, maar nergens vindt u een completere vip bus als bij vipbus Stichtse Vecht. Door gedegen marktonderzoek en feedback van onze klanten kunnen wij de mogelijkheden optimaliseren voor een volgende rit. Door deze kenmerken kunnen wij ons onderscheiden van onze collega's.

Vipbus Stichtse Vecht voor diverse gelegenheden

Door de jaren heen zijn wij bij vele verschillende events te gast geweest met een van onze vipbussen. Wat dacht u van een beursstand of van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Alles en meer is mogelijk met onze voertuigen. 

Een complete rit met Vipbus Stichtse Vecht

Wij willen doormiddel van het verzorgen van vipvervoer uw dag helemaal compleet maken! Om deze reden kunt u bij ons ook kiezen uit diverse extra's. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een hostess in te zetten tijdens de rit, of u kunt gebruik maken van onze luxe cateringservice. Wilt u graag meer weten over de diverse cateringmogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst. Op deze lijst kunt u diverse snacks tot complete maaltijden vinden.

Het ruime aanbod van Vipbus Stichtse Vecht

Wij begrijpen dat niet voor ieder gezelschap dezelfde bus geschikt is, om deze reden hebben wij door de jaren heen ons wagenpark zoveel mogelijk proberen uit te breiden. U heeft bij Vipbus Stichtse Vecht de keuze uit een ruim aanbod. Hieronder vindt u een overzicht van onze meest verhuur vipbussen:

De 3 kleinste busjes die hierboven genoemd worden zijn luxe Mercedes Sprinter busjes die speciaal zijn ingericht tot vip busjes. Deze busjes, en al onze andere bussen, zijn van alle gemakken voorzien, waardoor deze bijvoorbeeld uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Dus wilt u een Mercedes busje huren voor een zakelijke rit, bedrijfsuitje of jubileum? Dan bent u bij Vipbus Stichtse Vecht aan het juiste adres.

Meer weten over Vipbus Stichtse Vecht?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die vipbus Stichtse Vecht voor u kan betekenen? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Het kost slechts 5 minuten, maar aan de hand van uw aanvraag kunnen wij de scherpste prijs samenstellen. Wilt u graag meer weten? Aarzel niet en stel uw vraag!

Wij staan natuurlijk niet alleen voor u klaar voor het verzorgen van ritten in de omgeving van Stichtse Vecht, ook daarbuiten staan wij graag voor u klaar. Zo zijn wij geregeld met onze voertuigen te vinden in grote steden als Utrecht, Tilburg, Breda, Roosendaal, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Zandvoort, Amsterdam en Eindhoven. Bent u benieuwd naar de tarieven van een vip bus huren voor uw rit? Dan raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen op de website.

Offerte aanvragen