Vipbus Doetinchem

Vipbus Doetinchem is de specialist in het verzorgen van vipvervoer voor de zakelijke klant. Het vervoer dat wij verzorgen, is vervoer uit het hoogste segement. Dit realiseren we door de mogelijkheden van het wagenpark zo optimaal mogelijk in te zetten. Wij combineren comfort met een scala aan eigenschappen op het gebied van multimedia en entertainment. Vipbus Doetinchem heeft bij de bouw de wensen en behoeften van de consument in kaart gebracht.

Vipbus Doetinchem, de eigenschappen

Wilt u een luxe bus huren met bijzondere kenmerken? Dan kunt u bij ons een luxe touringcar huren met de volgende kenmerken:

 • Totale rondzit met comfortabele en lederen fauteuils
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Uitgebreide cateringmogelijkheden
 • Wireless Internet Access Point
 • Digital climat control
 • Draadloos spraaksysteem
 • Mogelijkheid tot catering
 • Mogelijkheid tot hostess
 • Extra geluidsisolatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Belettering mogelijkheden
 • Presentatie- en vergaderingmogelijkheden
 • en nog veel meer

Doetinchem

Doetinchem Vipbus

Vipbus Doetinchem, de mogelijkheden

Door de jaren heen heeft Vipbus verhuur Doetinchem wagenpark zo veel mogelijk uitgebreid met diverse bijzondere voertuigen zodat wij onze (zakelijke) klanten op de beste manier van dienst kunnen zijn. Het maakt niet uit voor wat voor soort gelegenheid of gezelschap u een vip bus of vip busje wilt huren, wij hebben altijd de perfecte vervoersoplossing voor u klaar staan! Hieronder vindt u de belangrijkste voertuigen uit ons wagenpark:

Doetinchem vipbus verhuur

Doetinchem Verhuur vipbus

Vipbus Doetinchem voor zakelijk vervoer

Vipbus Doetinchem verandert loze reistijd om in geïnvesteerde tijd. Uw gezelschap kan onderweg van de luchthaven werken en/of vergaderen, zodat zij bij aankomst in het hotel kunnen uitrusten of socializen in plaats van nog urenlang de vergadering voor te bereiden. Hierdoor is Vipbus Doetichem dé ideale oplossing voor zakelijk vervoer tussen bijvoorbeeld Doetinchem en Breda. Dus wilt u een vip touringcar huren? Dan bent u bij Vipbus Doetinchem aan het juiste adres.

Vipbus Doetinchem voor diverse doeleinden

Door de jaren heen hebben wij voor vele verschillende reisgezelschappen diverse ritten verreden. Om u een beeld te geven van de verschillende mogelijkheden vindt u hieronder een beknopte opsomming van de evenementen waarbij wij deel aan hebben genomen. Zowel zakelijk als particuliere doeleinden.

Wordt onderweg verwent met vipbus doetinchem!

Tijdens de diverse ritten kunt u gebruik maken van onze uitgebreide cateringservice. Doordat wij een bepaalde standaard in voertuigen hanteren, willen wij dit terug laten komen in onze gerechten en versnaperingen. Om deze kwaliteit te garanderen, werken wij samen met cateraars die met dagverse produceren werken. Voor dat beetje meer garanderen wij u een culinaire verwennerij. Op onze cateringlijst kunt u onze cateringmogelijkheden vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse snacks maar ook uit complete maaltijden. Op deze manier zult u niets te kort komen tijdens uw rit richting bijvoorbeeld Den Haag! Dus wilt u graag een luxe busje huren of een bijzondere vipbus met dát beetje extra? Dan bent u bij Vipbus Doetinchem aan het juiste adres.

Meer informatie over vipbus Doetinchem?

Bent u benieuwd naar de tarieven en de beschikbaarheid voor uw rit naar bijvoorbeeld Rotterdam, Breda, Den Haag, Den Bosch, Utrecht of Tilburg? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij de prijs samenstellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. 

 

Wist u dat wij niet alleen ritten verzorgen van of naar Doetinchem? Doordat wij samenwerken met verschillende maatschappijen die luxe vipbussen verhuren kunnen wij ritten verzorgen door het gehele land tegen de scherpste prijs! Laat ons weten wat voor soort vipbus u wilt huren voor een rit in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Bosch, Utrecht of Groningen en wij zorgen er voor dat een voertuig komt voorrijden dat voldoet aan al uw wensen tegen de scherpste prijs!

Voor vip vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u liever een partybus huren? Dat kan! Neem dan een kijkje op partybus.nl.

 

 

Offerte aanvragen