6 persoons vip busje

Voor uw bedrijf bent u op zoek naar een 6 persoons vip busje voor het vervoer van zakelijke contacten naar diverse vestigingen of wilt u naar de luchthaven. Dan bent u bij vipbus.nl  aan het juiste adres. Wij zijn het adres voor de huur van kleine vip busjes of exclusieve vipbussen. Zoals u kunt zien op de website bent u bij ons aan het juiste voor het huren van 6 persoons vip busjes maar ook voor een wat grote vip busje huren of nog grotere bussen voor grotere gezelschappen bent u bij ons aan het juiste adres!

6 Persoons vip busje, wat nog meer?

Bij ons kunt u niet alleen luxe busjes huren, maar ook meerdere andere formaten vip busjes. U kunt met verschillende formaten gezelschappen bij ons terecht. Wij kunnen luxe vip vervoer leveren aan kleine groepen van 5 personen tot grote groepen van 150 personen. Ons wagenpark bestaat namelijk onder anderen uit de volgende vip busjes en vip bussen.

vip busje hurenvipbusje verhuur

Zoals u kunt zien, kan overal voor gezorgd worden. Niks is onmogelijk. Door de jaren heen zien we een toename in de vraag naar kleinere vipbusjes. Daarom verbreden wij onze core business naar de kleinere markt. De grote vipbussen onderscheiden zich van de 6 persoons vip busje door de diverse mogelijkheden op het gebied van multimedia en entertainment.

vip busje hurenvipbusje huren 6 persoons

The Reference & The Experience, the features

Bent u met een groter gezelschap? Dan kunt u er ook voor kiezen om The Reference of The Experience bij ons te huren. Deze bussen hebben meer mogelijkheden dan de 6 persoons vipbusjes. Door de vele extra features van deze bussen is een rit deze bussen altijd een bijzondere ervaring. De grote vipbussen beschikken over de volgende features:

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Multicolor LED verlichting
 • Lederen & comfortabel interieur
 • Keukenhoek
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • Presentatie mogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Draadloos spraaksysteem
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Cateringmogelijkheden
 • Outside branding
 • WiFi mogelijkheden (op verzoek)
 • en nog veel meer

Natuurlijk beschikken de kleinere 6 persoons vip busjes ook over een aantal van de bovengenoemde features waardoor ook de ritten in kleinere busjes gegarandeerd een luxe ervaring zullen zijn!

vipbusje 6 personenluxe 6 persoons busje

6 persoons vip busje huren in de gehele Benelux

Of u nu op zoek bent naar een 6 persoons vip busje of naar een grotere variant. U ziet dat echt alles mogelijk is in onze voertuigen. Wij werken samen met meerdere bedrijven uit de Benelux waardoor wij vanuit diverse grote steden direct inzetbaar zijn:

Naast de bovengenoemde steden is het ook mogelijk om vanuit andere plaatsen in Nederland en België te vertrekken! Benieuwd naar de beschikbaarheid en prijs? Vul het offerte formulier in op de website!

6 persoons vip busje met vele mogelijkheden

Wist u dat u de keuze heeft uit vele extra's waar u gebruik van kunt maken wanneer u een 6 persoons vip busje bij ons huurt? Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruikt te maken van de multimedia apparatuur in onze vip busjes. Hiernaast kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van één van onze catering opties. Naast een standaard drankassortiment wat in de vip busjes aanwezig is, kunt u namelijk uit verschillende maaltijdopties kiezen. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving die ontbijt, lunch en maaltijd  pakketten kunnen leveren in verschillende prijsklassen. Hiernaast is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten snacks of borrelhapjes. Bekijk de cateringlijst  voor de mogelijkheden. Heeft u andere wensen die niet op de cateringlijst te vinden zijn? Aarzel dan niet en laat het ons weten

Heeft u buiten de bovengenoemde opties nog andere behoeften bij het huren van een vip busje voor 6 personen? Ook dit kunt u aan ons laten weten en wij zullen er alles aan doen om u hierbij te helpen. Bij ons is niet te gek! Dus wilt u een luxe busje huren in Tilburg of in Amsterdam, Den Haag, Roosendaal of het Gooi?


6 persoons vip busje huren6 persoons vip busje huren

Onderweg vergaderen in een 6 persoons vip busje

Heeft u binnenkort een zakelijk event waarvoor u samen met uw collega's of zakenrelaties moet reizen? Dan kunt u het best een 6 persoons vip busje huren! In onze vip busjes is het namelijk mogelijk om onderweg te vergaderen of om presentaties te verzorgen. Op deze manier kunt u de reistijd optimaal benutten en gaat er geen tijd verloren. 

Zakelijk vervoer met 6 persoons vip busje

Wilt u een 6 persoons vip busje huren  voor een zakelijk event? Onze busjes zijn hier uitermate geschikt voor! Niet alleen door de vergaderen en presentatie mogelijkheden van onze 6 persoons vip busjes, maar ook door het luxe en comfortabele interieur. Onze 6 persoons vip busjes beschikken namelijk over ruime, comfortabele, lederen fauteuils. 

vip busje huren 6 personenvip busje huren 6 personen

De 6 persoons vip busjes van vipbus.nl zijn dus ideaal voor zakelijke ritten, maar ook voor andere gelegenheden zijn deze busjes uitermate geschikt. U kunt bijvoorbeeld denken aan vrijgezellenfeesten, vliegveld vervoer, beurzen, congressen en bedrijfsuitjes.

6 persoons vip busje huren

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven van een 6 persoons vip busje huren? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. Wij vragen slechts een aantal minuten van uw tijd, waardoor wij de juiste prijs kunnen samenstellen. Wilt u een kleine impressie van de diverse voertuigen? Neem een kijkje in het foto album of in de videotheek. U heeft dan een klein idee waarop de prijs is gebaseerd.

Heeft u nog andere vragen over een vip bus huren? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om contact  met ons op te nemen. Dit kunt u het beste doen door het contactformulier in te vullen, wij reageren veelal binnen enkele werkdagen!

Luxe busje huren? U weet niet door het vele aanbod, wat u moet kiezen. Dan zoek niet verder naar de juiste keuze, want die heeft u hier al gevonden. Een luxe busje huren kunt u bij ons in alle soorten en maten. Voor elk gezelschap en event hebben wij een geschikte uitvoering. Wij beschikken over een breed en diep assortiment aan voertuigen welke ingezet kunnen worden voor vipvervoer voor de zakelijke markt.

Luxe busje huren, wat kunnen we u bieden

Een aantal van bovengenoemde vipbussen zijn in beheer van collega maatschappijen die net als ABC Specials iets meer kunnen bieden dan enkel het vervoer van A naar B. Dit extra wordt mogelijk gemaakt door de vele snufjes die inzetbaar zijn in de diverse specials. Deze snufjes zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Continu zijn wij bezig om deze snufjes uit te breiden of te optimaliseren, zodat vipbus.nl altijd een stapje voor is op de concurrentie.

Unieke kenmerken vipbussen

 • Wireless Internet Access Point
 • Draadloze microfoons
 • Complete rondzit (vergaderopstelling)
 • Digitaliseerde klimaatbeheersing
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Extra geluidsisolatie
 • Complete rondzit over het gehele bovendek
 • Lederen en comfortabele fauteuils
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Belettering mogelijkheden
 • Nachtblauwe kleurstelling
 • Multimedia installatie
 • diverse andere voorzieningen

Gaat u een luxe busje huren of een grotere luxe bus huren dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze uitgebreide cateringservice. Wij garanderen u indrukwekkende en exclusieve vervoersmiddelen. Deze waarden willen we ook terug laten komen in onze gerechten en versnaperingen. Wij werken samen met een lokale cateraar die enkel dagverse en lokale producten gebruikt. Op het moment dat dit bedrijf zijn producten presenteert, garanderen wij een culinaire verwennerij. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Luxe busje huren met mogelijkheden voor zakelijk vervoer

Wilt u een luxe busje huren voor een zakelijke gelegenheid? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verhuren onze vipbussen en vip busjes al jaren aan diverse bedrijven en instanties. Hierdoor weten wij precies welke wensen en behoeften zakelijke klanten hebben. Op deze wensen en behoefen hebben wij onze luxe busjes aangepast. Zo kunt u bijvoorbeeld in onze vergaderbus onderweg vergaderen en presenteren. De bus is namelijk geheel omgebouwd tot mobiele vergaderruimte. U heeft in deze vergaderbus alles wat u in een gewone vergaderruimte ook terug vindt. Op deze manier kunt u gemakkelijk onderweg vergaderen of vergaderen op locatie! Vipbus.nl is hierdoor dé partner op het gebied van zakelijk vervoer!

En meer...

Naast de mogelijkheid om onderweg te vergaderen, bieden de vipbussen van vipbus.nl nog meer mogelijkheden voor zakelijke klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om één van onze vipbussen in te zetten als reclamebus of promotiebus. Met deze bus kunt u dan een roadshow doen. 

Luxe busje huren?

Wilt u een luxe busje huren, maar bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en de tarieven? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts 5 minuten stelt u uw rit samen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij u een op maat gemaakte offerte toesturen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een antwoord van onze administratie. Heeft u vragen over vipbusje huren? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag.

Ervaringen met luxe busje huren?

Heeft u wel eens een luxe busje bij ons gehuurd of één van onze andere voertuigen? Dan zouden wij het leuk vinden als u uw ervaringen met ons deelt. Ook wanneer u eventuele verbeterpunten voor ons heeft horen wij dat graag, op deze manier kunnen wij ons service ten alle tijden blijven verbeteren! Wilt u uw mening ook met anderen delen? Laat het ons dan weten en wij zorgen dat uw recensie hieronder geplaatst zal worden.

Vip busje 6 personen huren

De specialist in het verzorgen van vipvervoer! Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wilt u een vip busje 6 personen huren? Geen probleem, wij hebben meerdere modellen beschikbaar om uw reis zo goed mogelijk in te vullen. Uw gezelschap wordt in stijl opgehaald, bijvoorbeeld aan de luchthaven. Alles is mogelijk. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de jaren heen hebben wij een ruim assortiment in diverse voertuigen ter verhuur aangeboden. Naast een vip busje 6 personen huren, bent u hier aan het juiste adres voor:

6 personen vipbus 6 personen vip-bus

Vipbus.nl, wat kunnen wij u aanbieden:

Bovenstaand aanbod is tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere maatschappijen die net iets meer kunnen bieden. Wij hebben ons aanbod aangepast aan de vraag van de zakelijke gebruiker. Zij achten het belangrijk dat er voor iedere grootte een geschikte vipbus te huur is. Het voordeel van dit collectief is dat er zoveel mogelijke lege kilometers en lege reistijd wordt doorberekend in de prijs. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe partners om ons wagenpark uit te breiden.

Gaat u een vip busje 6 personen huren, kunt u ervan uitgaan dat deze voertuigen beschikken over een scala aan mogelijkheden om het u reis zo comfortabel mogelijk te maken. Van een heerlijke kop koffie en een krantje tot aan het realiseren van een vergadering of presenatie op een van de vele schermen. De diverse vipbusjes zijn met de grootste zorg uitgekozen om u te verwennen met vervoer op maat.

Door de jaren heen hebben wij voor vershillende bedrijven gereden en voor diverse doeleinden. Hieronder vindt u een opsomming van de vele events waarbij een van onze kleinere vipbussen zijn ingezet.

Vip busje 6 personen huren, voor:

In principe overal waarvoor u een vip busje 6 personen huren voor in wil zetten, zijn onze diensten geschikt. Onze voertuigen zijn altijd van te voren nagekeken op de technische status en zal in showroom conditie voor komen rijden.

Wilt u een vip busje 6 personen huren en wil graag meer informatie ontvangen? Wij nodigen u graag uit om het offerteformulier in te vullen. Het kost slechts 5 minuten, maar aan de hand van deze aanvraag kunnen wij de scherpste prijs samenstellen voor uw event. Veelal ontvangt u binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte prijs van vipbus.nl of van een van onze collega's. Voor de verhuur van grotere vip bussen klik op LUXE BUS HUREN

Offerte aanvragen