Vipbus Amsterdam

Vipbus Amsterdam staat voor u klaar om u te vervoeren naar uw bestemming. U kunt uw reis laten ondersteunen door vipbus Amsterdam. Wij beschikken niet over het grootste wagenpark van Nederland, maar wel over de meest multifunctionele vipbussen van Europa. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Amsterdam VipbusAmsterdam Vipbus huren

Vipbus Amsterdam, het aanbod:

Continu is vipbus Amsterdam bezig om het wagenpark te optimaliseren. Hiervoor werken wij samen met meerdere aanbieders van bijzondere vipbussen om zo goed mogelijk aan de vraag en aanbod van de consumenten te voldoen. Op het moment dat er een reservering is verreden, vragen wij om feedback zodat wij onze diensten optimaal kunnen aanpassen op de wensen en behoeftes van de reiziger.

Vipbus Amsterdam, de kenmerken

Vipbus Amsterdam is de vervoersoplossing voor uw logistieke problemen. Door de jaren heen hebben wij voor verschillende grote, maar ook lokale bedrijven ritten gereden. Door de multifunctionaliteit van onze bussen kunnen wij uw reistijd optimaal invullen. Wat kunt u zoal van onze voertuigen verwachten.

  • Totale rondzit (uniek in Europa)
  • Presentatiemogelijkheden
  • Wifi aan boord (kosteloos)
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Belettering mogelijkheden
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Lederen & comfortabele fauteuils
  • Warme verlichting

Dit zijn mogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Laatst hebben wij voor een groot bedrijf onze vipbus ingericht als gameplatform. Er werden meerdere game eilanden gecreëerd, waarbij de gebruiker kon gamen in een online omgeving. Zoals u kunt zien, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. 

In en om Amsterdam zijn veel van onze klanten gesitueerd. Door onze diensten en serviceverlening merken we dat een groot aantal van deze bedrijven meermaals gebruik maakt van onze diensten. Sinds een paar maanden zijn onze vip bussen voorzien van draadloos en kosteloos Internet, waardoor u uw presentaties kunt uploaden in onze cloud.

Meer informatie vipbus Amsterdam

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus verhuur Amsterdam. Wij verwijzen u graag naar de offertepagina. U kunt hier uw rit samenstellen met uw gegevens. Onze medewerkers zullen uw aanvraag oppakken en u binnen een enkele werkdag een op maat gemaakte offerte toesturen.

Vipbus Amsterdam, klik voor een online offerte.

Woont u in de buurt van Amsterdam en wilt u graag een vipbus huren? Dat is geen probleem. Wij halen regelmatig gast en op in Diemen, Zaanstad, Schiphol, Nooddorp, Westpoort. Zoekt u bijzonder vervoer verder buiten Amsterdam? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn namelijk actief met het verhuren van vipbussen in heel Nederland! Zo rijden wij bijvoorbeeld ook regelmatig rit van en naar Drachten, Haarlem, Enschede, Kerkrade en Nijmegen. Vul vrijblijvend het offerte formulier in voor de prijzen voor uw rit!

 

Offerte aanvragen