Vipbus Amsterdam

Vipbus Amsterdam

Vipbus Amsterdam staat voor u klaar om u te vervoeren naar uw bestemming. U kunt uw reis laten ondersteunen door vipbus Amsterdam. Wij beschikken niet over het grootste wagenpark van Nederland, maar wel over de meest multifunctionele vipbussen van Europa. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Vipbus Amsterdam, het aanbod:

Continu is vipbus Amsterdam bezig om het wagenpark te optimaliseren. Hiervoor werken wij samen met meerdere aanbieders van bijzondere vipbussen om zo goed mogelijk aan de vraag en aanbod van de consumenten te voldoen. Op het moment dat er een reservering is verreden, vragen wij om feedback zodat wij onze diensten optimaal kunnen aanpassen op de wensen en behoeftes van de reiziger.

Vipbus Amsterdam is de vervoersoplossing voor uw logistieke problemen. Door de jaren heen hebben wij voor verschillende grote, maar ook lokale bedrijven ritten gereden. Door de multifunctionaliteit van onze bussen kunnen wij uw reistijd optimaal invullen. Wat kunt u zoal van onze voertuigen verwachten.

  • Totale rondzit (uniek in Europa)
  • Presentatiemogelijkheden
  • Wifi aan boord (kosteloos)
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Belettering mogelijkheden
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Lederen & comfortabele fauteuils
  • Warme verlichting

Dit zijn mogelijkheden die aansluiten op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Laatst hebben wij voor een groot bedrijf onze vipbus ingericht als gameplatform. Er werden meerdere game eilanden gecreëerd, waarbij de gebruiker kon gamen in een online omgeving. Zoals u kunt zien, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Op onze blogpagina worden deze bijzondere ritten veelvuldig omschreven.

In en om Amsterdam zijn veel van onze klanten gesitueerd. Door onze diensten en serviceverlening merken we dat een groot aantal van deze bedrijven meermaals gebruik maakt van onze diensten. Sinds een paar maanden zijn onze vipbussen voorzien van draadloos en kosteloos Internet, waardoor u uw presentaties kunt uploaden in onze cloud.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Amsterdam. Wij verwijzen u graag naar de offertepagina. U kunt hier uw rit samenstellen met uw gegevens. Onze medewerkers zullen uw aanvraag oppakken en u binnen een enkele werkdag een op maat gemaakte offerte toesturen.

Vipbus Amsterdam, klik voor een online offerte.

Woont u in de buurt van Amsterdam en wilt u graag een vipbus huren? Dat is geen probleem. Wij halen regelmatig gast en op in Diemen, Zaanstad, Schiphol, Nooddorp, Westpoort

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-amsterdam/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.3/10 op basis van 848 stemmen.

Rogier & Steven: Een vergadering op managementniveau. Nooit gedacht 
dat dit mogelijk was in een vipbus. Tijdens de vergadering hebben 
we kunnen videobellen met onze Amerikaanse collega's.
 
Karen Adams-Adema: Laatst zijn we met een aantal bedrijven naar 
diverse bakkers geweest voor een bedrijventoer. Op comfortabele 
en veilige wijze deze ondernemingen bezocht. Het was super!!
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen