verhuur luxe personenbus

ABC Specials is de specialist als het gaat om verhuur luxe personenbus op maat. Onze hoofddoelstelling is niet alleen het vervoeren van A naar B, maar de mogelijkheden die onze voertuigen kunnen bieden zo optimaal mogelijk inzetten om uw event of reis zo goed mogelijk te laten verlopen. Verhuur luxe personenbus kan op meerdere manieren geïnterpreteerd worden, maar u zult geen vergelijkbaar materiaal vinden op het Internet.

Verhuur luxe personenbus, ons portfolio

Niet alleen kunnen wij grote luxe personenbussen verhuren, maar ook in kleiner materiaal zoals een 8 persoons vipbusje of luxe personenwagens met chauffeur. Alles is mogelijk en we gaan geen uitdaging uit de weg. Doordat wij samenwerken met verschillende vervoerders hebben wij luxe vervoersmiddelen in de verhuur die net dat extra bieden. U bent nieuwsgierig naar dat beetje extra.

verhuur luxe personenbusverhuur vipbus

Verhuur luxe personenbus, een beetje extra

Voor iedere gelegenheid: verhuur luxe personenbus

Verhuur luxe personenbus is dus meer dan alleen een chique vipbus. Door bovenstaande mogelijkheden is de bus in te zetten voor een scala aan gelegenheden. Beursstands, vergaderingen mobiel of op locatie, promotionele rondritten, product- en bedrijfspresentaties, trouwvervoer, galavervoer en nog veel meer.

luxe personenbus hurenverhuur luxe bus

Verhuur luxe personenbus met catering

Wanneer u tijdens uw rit in de gehuurde luxe personenbus wilt genieten van een hapje en drankje kunt u ook bij ons terecht! Bij ons heeft u namelijk de keuze uit diverse catering mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende ontbijt- of lunchpakketen, maar u kunt er ook voor kiezen om gezellig te gaan barbecueën met uw gezelschap. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen! Wanneer u voor een luxe personenbus kiest in combinatie met catering kunt u niets anders verwachten dan de beste kwaliteit. Wij werken namelijk samen met de beste cateraars die met verse producten werken en alles met zorg voor u bereiden. Op deze manier kunt extra genieten van een rit in een luxe personenbus van vipbus.nl!

Verhuur luxe personenbus met eindeloze mogelijkheden

Hoe bijzonder uw wens ook is, alles is mogelijk met onze multifunctionele vipbussen. Door de jaren heen hebben wij ritten georganiseerd voor verschillende soorten groepen en instanties, de ene groep had nog specialere wensen dan de andere. Voor sommige groepen is er een speciale aanpak nodig. Wij zullen er alles aan doen om elke rit succesvol te laten verlopen. Door de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan is mogelijk om onze vipbussen op de juiste manier in te zetten bij uw event.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze multifunctionele bussen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Op deze manier sluit ons verhuur luxe personenbus perfect aan bij uw gelegenheid of evenement!

 

Luxe personenbus huren?

Verhuur luxe personenbus, bent u ook geïnteresseerd in de tarieven en beschikbaarheid. Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. In slechts een paar minuten heeft u uw reis samengesteld. Aan de hand van uw ingevulde aanvraag kunnen wij u een prijs toesturen voor het meest geschikte vervoersmiddel. Veelal binnen een aantal werkdagen ontvangt u een offerte op maat. Voor een impressie kunt u altijd terecht in ons foto album of op onze filmpagina.

Tarieven verhuur luxe personenbus

Bent u benieuwd hoe wij het tarief wat op uw op maat gemaakte offerte staat hebben berekend? Dat leggen wij u graag uit! Allereerst is er sprake van een starttarief, hier bovenop komt een bedrag voor het aantal kilometers die gereden zullen gaan worden (inclusief van en naar de standplaats). Hiernaast rekenen wij een bedrag voor het aantal uren dat de chauffeur onderweg is. Maakt u gebruik van de aanwezige drankjes, catering of andere extra's? Dan zal hier ook een bedrag voor worden gerekend. 

Luxe personenbus huren?

Bent u benieuwd wat de kosten voor uw rit dan gaan worden, dan kunt u natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen! Heeft u overige vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website!

Heeft u  al eerdere ervaringen met ons verhuur luxe personenbus en wilt u uw mening graag delen? Stuur dan een berichtje middels ons contact formulier! Wij horen uw mening graag en zorgen ervoor dat uw mening zo spoedig mogelijk geplaatst zal worden wij de andere recencies!

Offerte aanvragen