luxe touringcar

Heeft u binnenkort een luxe touringcar nodig voor een bepaald event? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres! Bij ons kunt u bijzondere luxe touringcars huren. Op deze website vindt u meer informatie over de diverse mogelijkheden die onze vipbussen bieden.

Diverse luxe touringcars

Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres voor luxe personen vervoer op maat. Voor de grotere groepen hebben wij luxe touringcars te huur. U kunt bij ons een luxe touringcar huren voor 35 personen of u kunt een luxe touringcar huren voor 50 personen. Deze luxe touringcars beschikken over luxe kenmerken die u in geen één andere bus in Europa terug zal vinden. Hieronder vindt u een kort overzicht van de unieke kenmerken van onze luxe touringcars.

De unieke kenmerken:

Luxe touringcar voor ieder gezelschap

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen hebben wij VIP touringcars voor gezelschappen tot 35 personen of tot 50 personen. Maar ook voor kleinere groepen hebben wij luxe vervoer  opties. Wij hebben namelijk vipbusjes voor kleine gezelschappen tot 5 personen, maar ook vipbusjes voor gezelschappen tot 16 personen. Bij ons kunt u kiezen uit de volgende voertuigen:

Luxe touringcar huren voor zakelijke reizen

De luxe touringcars van vipbus.nl zijn multifunctioneel, hierdoor zijn de bussen inzetbaar bij vele soorten events. Door de unieke kenmerken van de vipbussen zijn onze bussen uitermate geschikt voor zakelijke reizen. Door de verschillende vergader- en presentatiemogelijkheden kunt u uw reistijd in onze luxe touringcar optimaal benutten, ideaal voor ritten samen met uw collega's of zakenrelaties!

Gaat u een VIP touringcar huren voor een zakelijke rit via vipbus.nl? Dan kunt u gebruik maken van de diverse mogelijkheden die onze bussen bieden. Kiest u bijvoorbeeld voor één van onze cateringmogelijkheden of kiest u er voor om uw bedrijfslogo op onze bus te bestickeren? Het kan bij ons allemaal! Neem contact  met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Luxe touringcar huren voor iedere gelegenheid

Onze vipbussen zijn niet alleen uitermate geschikt voor vergaderingen onderweg. Door de multifunctionaliteit van onze luxe bussen zijn onze bussen inzetbaar bij ieder soort evenement! Onze bussen zijn volledig naar wens aan te passen. Wilt u graag een feestje bouwen in een luxe bus? Dan kunnen wij onze bussen om toveren tot een discotheek op wielen. Bij zakelijke ritten zorgen wij ervoor dat alle opvallende verlichting etc. verborgen wordt. Hierdoor zijn onze bussen geschikt voor iedere gelegenheid.

soorten gelegenheden:

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring op gedaan met diverse soorten events. Onze luxe touringcars worden regelmatig ingezet bij de volgende gelegenheden:

  • Promotietours
  • Beurzen en congressen
  • Festivals
  • Personeelsfeesten
  • Vrijgezellenfeesten
  • Bruiloften
  • Artiestenvervoer
  • Etc.

Luxe touringcar huren met verschillende opties

Wanneer u er voor kiest om een luxe touringcar te huren bij vipbus.nl heeft u de keuze uit verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld uit verschillende cateringmogelijkheden kiezen. Wij werken samen met de beste cateraars uit de omgeving. U kunt kiezen uit verschillende ontbijt, lunch en maaltijd  opties. Hiernaast heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende snacks en dranken. Bent u benieuwd naar alle cateringmogelijkheden en de prijzen hiervan? Neem dan een kijkje op onze cateringlijst

Hiernaast heeft u ook nog de keuze uit verschillende andere opties. Denk hierbij aan de inzet van een hostess of een artiest, of aan het laten bestickeren van de bus zodat de bus volledig aansluit bij uw evenement. Heeft u nog een ander idee wat nog niet benoemd is? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden samen met u!

Luxe touringcar huren?

Bent u overtuigd door het zien van onze website en wilt u graag een unieke luxe touringcar huren bij vipbus.nl? Dat kan! In het online offerteformulier vragen wij u om een aantal gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens controleren wij de beschikbaarheid en stellen wij een prijs voor u op. U ontvangt binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op!

 

 

Offerte aanvragen