12 persoons vip busje

In stijl naar het personeelsfeest van Philips Nederland. Huur dan voor de meest betaalbare prijs een twaalf persoons vipbusje op maat. Vlakbij u in de buurt en dat geheel op maat. De vipbus komt voorrijden met mooie bloemetjes en sjerps aan de deuren. WIl jij dit ook? Informeer snel!

Zakelijk vervoer op maat voor uw gezelschap. Vipbus.nl kan zorgen voor een 12 persoons vip busje voor bijzonder vervoer voor uw cliënten. Onderweg kunt u uw reistijd goed invullen oor de aanwezigheid van diverse mogelijkheden welke het reizen gemakkelijk maken. Wat kunnen wij op dit gebied voor u betekenen.

Een 12 persoons vip busje is zoals u ziet, beschikt over een scala aan mogelijkheden. Misschien bent u op zoek naar ander vipvervoer voor kleinere of grotere gezelschappen. Geen probleem, ons wagenpark bestaat uit diverse modellen voor een onvergetelijke beleving.

12 Persoons vip busje en meer:

Continu zijn wij bezig om te kijken of er meer maatschappijen met een 12 persoons vip busje. Dit om een landelijke dekking te garanderen. Door dit collectief kunnen er vele lege kilometers voorkomen worden wat leidt tot scherpe tarieven. Onze partners zijn gevestigd door heel de Benelux. Van Amsterdam tot aan MaastrichtAlkmaar tot aan Bergen op Zoom en van Roosendaal tot aan Brussel.

De diverse offertes welke wij ontvangen, zijn meestal voor zakelijke doeleinden. Vooral tijdens grote events worden meerdere voertuigen uit ons wagenpark ingezet. Wij trachten altijd vipvervoer voor te rijden welke verkeert in showroom conditie. Neem gerust eens een kijkje in het wagenpark of in de galerij. Dan heeft u een impressie van de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een 12 persoons vip busje? Het kost slechts een aantal minuten van uw tijd. Op het moment dat wij uw offerte ontvangen, kunnen wij een zo goed en scherp mogelijke prijs maken. Veelal heeft u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte van ons ontvangen. 

Offerte aanvragen