10 persoons vip busje

10 Persoons vip busje

Voor een zakenreis bent u op zoek naar een 10 persoons vip busje. Niet zomaar een busje, maar een voertuig met diverse mogelijkheden aan boord om onderweg diverse werkzaamheden te realiseren. U zou bijvoorbeeld tijdens een gedeelte van de reis een presentatie willen geven. Alles is mogelijk in het 10 persoons vip busje.

10 Persoons vip busje, de mogelijkheden:

  • Multimedia installatie
  • 220V aansluiting
  • Cateringmogelijkheden
  • Diverse schermen aanwezig
  • Lederen interieur
  • Voldoende beenruimte
  • Chauffeur op maat

Dit is slechts een aantal van de eigenschappen welke een 10 persoons vip busje te bieden heeft. Doordat er diverse aanvragen binnenkomen voor grotere en kleinere busjes zijn wij op zoek gegaan naar modellen welke binnen ons bedrijf passen. Onze doelgroep heeft bijzondere wensen en behoeften bij vip vervoer. Door middel van een gezamenlijk collectief mogen we het volgende aanbieden:

In de galerij vindt u een selectie terug van de diverse voertuigen welke hierboven zijn beschreven. Op het moment dat u onze bijzondere touringcars ziet, zult u zien waarom wij onderscheidend zijn van onze collega's.

Ons kantoor is gevestigd in de buurt van Tilburg & Breda, waardoor wij centraal liggen voor onze klanten. De laatste jaren krijgen we veel offerte aanvragen binnen vanuit Brussel, Antwerpen, Rotterdam & Amsterdam. Wij trachten zoveel mogelijk lege kilometers te voorkomen en een landelijke dekking te garanderen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een 10 persoons vip busje? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Het kost slechts een aantal minuten. Op deze wijze kunnen we u een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Veelal ontvangt u een op maat gemaakte offerte binnen een tot twee werkdagen. Onze medewerkers doen er alles aan om een zo goed mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Recensies

www.vipbus.nl/10-persoons-vip-busje/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 848 stemmen.

Olivia Verhagen-Johnsson: Bedankt voor de goede zorgen. Onze 
bedrijfstour door Duitsland is door jullie voor 100% geslaagd.
 
Blekerij "Witmakertje": Met de diverse directieleden werden
wij opgehaald in een luxe vipbusje. Koffie en krantje stonden klaar,
zoals was afgesproken. Servicegericht en veelzijdig bedrijf.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
 
Offerte aanvragen