10 persoons vip busje

Voor een zakenreis bent u op zoek naar een 10 persoons vip busje. Niet zomaar een busje, maar een voertuig met diverse mogelijkheden aan boord om onderweg diverse werkzaamheden te kunnen realiseren. Zou u bijvoorbeeld tijdens een gedeelte van de reis een presentatie willen geven? Alles is mogelijk in het 10 persoons vip busje.

vip bus 10 persoonsvipbus 10 pers

10 Persoons vip busje, de kenmerken:

Om zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van onze (zakelijke) klanten te voldoen hebben wij unieke aanpassingen gedaan aan onze bussen. Hierdoor kunt u volledig ontspannen tijdens de rit, maar het is ook mogelijk om uw reistijd optimaal te benutten en door te werken tijdens de rit. Ons 10 persoons vip busje heeft diverse mogelijkheden voor vergaderingen en presentaties onderweg of op locatie..

10 persoons vip busje en meer..

Dit is slechts een aantal van de eigenschappen welke een 10 persoons vip busje te bieden heeft. Doordat er diverse aanvragen binnenkomen voor grotere en kleinere busjes zijn wij op zoek gegaan naar modellen welke binnen ons bedrijf passen. Onze doelgroep heeft bijzondere wensen en behoeften bij vip vervoer. Door middel van een gezamenlijk collectief mogen we het volgende aanbieden:

In de galerij vindt u een selectie terug van de diverse voertuigen welke hierboven zijn beschreven. Op het moment dat u onze bijzondere touringcars ziet, zult u zien waarom wij onderscheidend zijn van onze collega's.

Wij bieden een complete VIP ervaring!

Doordat wij ons 10 persoons vip busje verhuren voor diverse soorten gelegenheden en gezelschappen bieden wij diverse mogelijkheden om uw reis volledig naar wens in te delen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen uit diverse extra's. Wilt u bijvoorbeeld graag een hapje eten onderweg?  Maak dan gebruik van onze cateringservice. We hebben diverse cateringmogelijkheden. Van verschillende soorten snacks of borrelhapjes tot complete maaltijden, alles is mogelijk bij vipbus.nl!

10 persoons vip busje huren? Mogelijk in heel Nederland én België!

Ons kantoor is gevestigd in de buurt van Tilburg & Breda, waardoor wij centraal liggen voor onze klanten. De laatste jaren krijgen we veel offerte aanvragen binnen vanuit Brussel, Antwerpen, Rotterdam & Amsterdam. Wij trachten zoveel mogelijk lege kilometers te voorkomen en een landelijke dekking te garanderen.

10 persoons vip busje huren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een 10 persoons vip busje? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Het kost slechts een aantal minuten. Op deze wijze kunnen we u een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Veelal ontvangt u een op maat gemaakte offerte binnen een tot twee werkdagen. Onze medewerkers doen er alles aan om een zo goed mogelijk aanbod te kunnen bieden.

 
Offerte aanvragen