Vipbus Huren zo relaxed kan uw Business trip zijn

Vipbus huren tot 16 personen

vipbus.nl de ervaren specialist sinds 1964 met jarenlangen ervaring in zakelijk vervoer voor elke gezelschapsgrootte. Onze vip bussen zijn voorzien van alle opties om uw zakenreis ontspannen en voorzien van alle gemakken te ervaren. Vanaf 4 tot 16 personen. 

Lees verder

Vipbus huren tot 35 personen

Een exclusieve vipbus huren voor middelgrote gezelschappen met alle gewenste opties en aanvullende services? Onze multimediale vipbussen, optimaal inzetbaar voor ontspannen zaken reizen en voorzien van alle faciliteiten om uw reis optimaal te laten verlopen.

Lees verder

Vipbus huren tot 50 personen

Voor grote gezelschappen verhuren wij vipbussen van het hoogste niveau. Deze specials zijn voorzien van een totaal rondzit in vergaderopstelling en alle wenselijke functionaliteiten. Maak uw businesstrip tot een optimaal ontspannen of productieve reis. 

Lees verder

 


Onderweg van al uw wensen voorzien

Luisteren is ons sleutelwoord, luisteren naar onze klanten. Al sinds 1964 zijn wij gespecialiseerd in zakelijk vervoer, verhuren wij VIP-Bussen en hebben wij onze service steeds afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze bussen zijn niet gebouwd en ingericht zoals wij denken dat een VIP-Bus ingericht dient te zijn maar zoals onze klanten daarover denken. 

Onze klanten geven aan niet op zoek te zijn naar een hoog Emiraten bling gehalte, integendeel, dus geen gouden kranen en geen wortelnoot en geen fragiele rolgordijntjes maar een functioneel comfortabel interieur, een neutraal zakelijke uitstraling, een geluidsarme milieuvriendelijke motor, extra geluidsisolatie, professionele presentatiemiddelen, Windows mediaserver incl. MS Office aan boord, razendsnel en onbeperkte data met Quad 4G WIFI, warmwitte comfortverlichting, cloud service, Hi-comfort digiclimat controll, mogelijkheid voor  videobellen / online vergaderen en bij voorkeur een totale rondzit VIP-Lounge opstelling en een allerbeste espressomachine.

Met dit wensenkaartje worden al onze VIP-specials op de tekentafel uitgedacht en vervolgens in praktijk gerealiseerd. Niet stilstaan maar altijd 4 stappen voor. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw eerstvolgende zakenreis en ontdek hoe wij met onze service uw vervoer geheel ontzorgen.
Onze speciaal geselecteerde en hiervoor opgeleide chauffeurs ontvangen u en uw gasten met een glimlach in een van onze voertuigen al dan niet met extra service ondersteund door een van onze elegante hostesses. 

Naast zakelijk vervoer zijn onze VIP-Specials ook uitermate geschikt voor het verzorgen van roadshows. De uitgebreide presentatiemiddelen maken het mogelijk uw product op de juiste manier te presenteren. Of dit nu stilstaand is of rijdend, en of dit nu onherkenbaar zakelijk van buiten dient te zijn of kenmerkend uw product dient uit te dragen, bekijk hier de vele mogelijkheden voor een vipbus huren voor een roadshow

Vind nog meer informatie en foto’s over VIP Bus op deze social media kanalen: FacebookLinked InInstagramYoutubeTwitter,TwitterPinterest

Offerte aanvragen