Vipbus huren Wassenaar

De meest exclusieve VIP-Bussen in Wassenaar huur je bij vipbus.nl de specialist op het gebied van exclusief vip-vervoer in Wassenaar. Of je nu de tuinkoepel Backershagen wil gaan bezichtigen, een meeting hebt bij Landhuis de Pauw, een business meeting in landhuis Oud Wassenaar, een bezoekje aan Galerie Patries Van Dorst wil brengen, een luch in huis Maarheze hebt, een bruiloft in de Sint Willibrorduskerk, de klok gaat luiden bij de Bourdonklok of de Zuiderwijkse Molen gaat bezichtigen vipbus.nl is u van dienst met de meest exclusieve VIP-Bussen in de regio.

Uw business trip naar Wassenaar

Met een groep wassenaar bezoeken, niet allemaal met eigen auto’s maar gezellig samen in een luxe bus. Bedenk dan eens hoe ontspannen het zou zijn om per vip bus naar Wassenaar te reizen. In stijl arriveren en een professionele chauffeur welke jullie van alle gewenste services onderweg voorziet. Vrijwel al uw wensen onderweg zijn door vipbus.nl invulbaar om in klasse te reizen. Een vorstelijk ontbijt onderweg uitgeserveerd krijgen door een van onze elegante hostessen, een oester proeverij onderweg, kaviaar meisje in de bus of een Whisky proeverij U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voorzien onderweg per vip-bus van- of naar Wassenaar.

Naast compleet ontspannen kunt u in onze luxe bussen ook aan het werk gaan. Een aantal van onze bussen zijn ingericht als mobiele kantoorruimte. Diverse faciliteiten maken het mogelijk om onderweg te vergaderen of presentaties te verzorgen. Om deze reden noemen wij deze luxe bussen ook wel mobiele vergaderruimte of vergaderbus. Wilt u graag een mobiele vergaderruimte huren? Dan staan wij graag voor u klaar om een productieve rit te verzorgen met onze office on wheels.

luxe busje wassenaar

luxe vervoer huren wassenaar

Wassenaarse VIP-Bus service

Als u een vip-busje wil huren in Wassenaar dan is dat bij vipbus.nl altijd met chauffeur. Wij verhuren geen busjes zonder chauffeur, althans geen VIP-Busjes. Dat is ook niet zo verwonderlijk natuurlijk omdat je pas van VIP kunt spreken als je je laat vervoeren. En of dit nu een zakelijke reis is in een vergaderbus of een prive uitstapje met een standaard VIP-Bus wij hebben altijd de meest geschikte vipbus voor het vip-vervoer van uw gezelschap. Hierbij hoeft de rit natuurlijk niet in of om Wassenaar te blijven maar ook meerdaagse reizen bieden wij aan met onze VIP-Bussen. Buitenlandse reizen zijn ook geen probleem. Wij zijn niet de voordeligste aanbieders van VIP-vervoer in Wassenaar maar zonder enige twijfel zijn wel wel de aanbieder met de beste prijs kwaliteit verhouding. Wij verjongen jaarlijks ons wagenpark en voldoen hiermee dan ook steeds aan de alsmaar strenge wordende milieueisen. Hierbij hebben wij tevens de mogelijkheid om uw rit per VIP-Bus geheel CO2 neutraal uit te voeren. Vraag ons naar de mogelijkheden hiervoor met betrekking tot onze luxe bussen en luxe busjes.

Vipbus huren in Wassenaar?

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie graag een luxe touringcar huren in Wassenaar bij vipbus.nl? Voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van een luxe bus huren of luxe busje huren verwijzen wij u graag naar het offerte formulier. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen middels het contact formulier, of u kunt ons ook telefonisch bereiken.

Offerte aanvragen