Mobiel kantoor

Bent u op zoek naar een mobiel kantoor? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij verhuren luxe bussen welke ingezet kunnen worden als een mobiel kantoor. Door de diverse unieke eigenschappen van deze bussen is het mogelijk om onderweg of op locatie aan het werk te gaan. In ons kantoor op wielen kunt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen of presentaties verzorgen. Lees hieronder verder over de bijzondere kenmerken en mogelijkheden van ons mobiele kantoor.

Vipbus huren, een mobiel kantoor met unieke kenmerken!

Door de jaren heen hebben wij regelmatig het vervoer mogen verzorgen voor diverse bedrijven en instanties. Hierdoor weten wij precies wat belangrijk is voor onze zakelijke klanten. Zij willen vaak hun reistijd zo optimaal mogelijk kunnen benutten en daarom kiezen zij voor één van onze bijzondere voertuigen. Een aantal van onze bussen zijn namelijk compleet ingericht als een echt kantoor, waardoor onze klanten gedurende de rit gewoon door kunnen werken. Wanneer u kiest voor één van deze voertuigen kunt u gebruik maken van de volgende bijzondere faciliteiten:

Mobiel kantoorkantoor mobiel

 • Luxe, comfortabele lederen stoelen
 • Totale rondzit, vergaderopstelling
 • Draadloos internet
 • Meerdere beeldschermen
 • Modern multimedia systeem
 • Draadloze microfoons
 • VGA aansluitingen
 • Mogelijkheid tot belettering
 • Cateringmogelijkheden
 • Luxe keukenhoek met koffiemachine
 • Toilet
 • Garderobe 
 • Enzovoort

mobiel kantoormobiel kantoor

Mobiel kantoor huren, eindeloze mogelijkheden

Kiest u voor een voertuig van vipbus.nl als mobiel kantoor, dan kiest u voor een unieke vervoersoplossing. U kunt een van onze voertuigen inzetten tijdens diverse zakelijke ritten. Gaat u bijvoorbeeld samen met een groep collega's naar een beurs of congres? Onderweg hier naartoe kunt u de tijd nuttig besteden! Verder is het mogelijk om samen met klanten of zakenrelaties een tour te doen langs verschillende vestigingen van uw bedrijf of u kunt bijvoorbeeld een bouwplaats bezoeken en op locatie een presentatie verzorgen. Verder worden deze voertuigen ook ingezet voor promotionele doeleinden door de mogelijkheid tot bestickering van de bussen. Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een mobiel kantoor van vipbus.nl. Wij bieden zakelijk vervoer op maat! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke rit? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Zakelijk vervoer van het hoogste niveau!

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen heeft een mobiel kantoor van vipbus.nl diverse unieke kenmerken die zakelijk vervoer naar een hoger niveau tillen! Niet alleen de faciliteiten welke onze voertuigen bieden zijn bijzonder, ook de uitstraling van onze bussen zijn opvallend. Wij hebben er alles aan gedaan om onze bussen een luxe en stijlvolle uitstraling te geven. U kunt dus met een gerust hart belangrijke klanten of zakenrelaties uitnodigen in ons mobiele kantoor! Onze chauffeurs zijn gespecialisseerd in het verzorgen van vipvervoer, zij zijn altijd netjes gekleed en staan graag voor u klaar om alle mogelijkheden van de bussen aan u uit te leggen en uw reis helemaal compleet te maken!

Een Mobiel Kantoor is in vele steden te huur zo als bijvoorbeeld in:

Mobiel kantoor huren?

Heeft u interesse in het huren van een mobiel kantoor bij vipbus.nl? Wij staan graag voor u klaar voor het verzorgen van zakelijke ritten binnen heel Nederland en België. Wilt u graag meer informatie over de tarieven van een mobiel kantoor? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen op de website. Op deze manier hebben wij alle gegevens bij elkaar welke wij nodig hebben voor het opstellen van een offerte op maat. Voor overige vragen over de mogelijkheden van onze bussen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven graag alle informatie over ons mobiel kantoor die u nodig heeft! Dus wilt u vergaderen op locatie of onderweg? Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres!

 

 

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer? Dan is vipbus.nl de vervoerspartner die u zoekt. U kunt hier niet alleen een mobiel kantoor huren maar ook een luxe busje huren, luxe bus huren of een luxe touringcar huren met diverse mogelijkheden.

Offerte aanvragen