Vip bus huren Schiphol

Wilt u binnenkort in stijl naar Schiphol Airport gebracht worden? Of landen er binnenkort belangrijke internationale klanten of zakenrelaties op het vliegveld en wilt u hen met een luxe vervoersmiddel op laten halen? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Hieronder kunt u meer lezen over de diverse mogelijkheden van VIP bus huren Schiphol Airport.

Vipvervoer van het hoogste niveau!

Bij Vip bus huren Schiphol vindt u vipvervoer van het hoogste niveau. Door de jaren heen hebben wij diverse groepen van het vliegveld op mogen halen, zowel zakelijk als particulier. Voor het grootste gedeelte verzorgen wij luchthaven vervoer van en naar schiphol voor zakelijke klanten. Hierdoor weten wij precies wat onze zakelijke klanten belangrijk vinden als het gaat om vipvervoer van of naar Schiphol Airport. Wij hebben ons wagenpark volledig aangepast op de wensen en behoeften van deze klanten.

VIP bus huren Schiphol, het aanbod

Wij begrijpen dat niet voor ieder gezelschap hetzelfde voertuig geschikt is, om deze reden hebben wij ons wagenpark gedurende de afgelopen jaren zo veel mogelijk uitgebreid met diverse modellen vipbussen en vipbusjes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Vip bus huren Schiphol voor uw rit? Neem dan een kijkje in ons wagenpark. Hier vindt u onze diverse modellen voertuigen, welke ieder over unieke elementen beschikken om uw rit helemaal compleet te maken. Hieronder een beknopt overzicht van de mogelijkheden van VIP bus huren Schiphol Airport;

vip bus huren schipholvip bus huren schiphol

VIP bus huren Schiphol, de unieke kenmerken...

Zoals eerder vernoemd beschikkende de bovenstaande voertuigen van Vip bus huren Schiphol over diverse unieke eigenschappen. De twee grootste vipbussen beschikken bijvoorbeeld over de volgende unieke eigenschappen:

 • Totale rondzit (ideaal voor bijvoorbeerd vergaderingen onderweg)
 • Luxe lederen stoelen
 • Meerdere tafeltjes
 • Diverse LCD schermen 
 • Moderne multimedia computer
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • Luxe keukenblok
 • Koffiemachine 
 • Toilet
 • En nog veel meer...

Vipbus huren Schiphol airport voor zakelijk vervoer..

Bovenstaande eigenschappen hebben wij aan onze bussen toegevoegd om er voor te zorgen dat deze uitermate geschikt zijn voor zakelijk vervoer. Om deze reden worden onze bussen niet alleen ingezet voor luxe vervoer in stijl van en naar Schiphol Airport maar ook voor diverse andere zakelijk doeleinden. Vip bus huren Schiphol wordt bijvoorbeeld regelmatig ingezet voor de volgende gelegenheden:

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de vipbussen van vipbus.nl. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw rit? U kunt uw vragen stellen aan onze medewerkers, dit kan telefonisch of middels het contact formulier.

Een complete ervaring met Vip bus huren Schiphol

Wij willen onze klanten een complete VIP ervaring bieden, daarom verzorgen wij niet alleen het vervoer van A naar B, maar doen wij net dat beetje meer voor onze klanten. Om deze reden zijn de bussen van Vip bus huren Schiphol volledig aangepast op de wensen van onze klanten en kunt u gebruik maken van onze extra's. Zo hebben wij bijvoorbeeld een luxe cateringservice en is het mogelijk om via ons een hostess in te zetten tijdens de rit. 

Vipbus verhuur Schiphol en meer!

Vipbus.nl verzorgd niet alleen het vervoer van en naar Schiphol Airport, maar ook voor diverse andere ritten binnen de gehele Benelux. Wij verzorgen ook graag het vliegveldvervoer van en naar Eindhoven Airport, Rotterdam The Hague Airport en Brussels Zaventem Airport. Maar u bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor luxe luchthaven vervoer, wij halen u bijvoorbeeld ook graag op in de stad Amsterdam, Maastricht, Rotterdam of Breda. Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw rit? Dan kunt u het beste het online offerte formulier invullen.

Meer informatie over VIP bus huren Schiphol Airport?

Wilt u graag meer informatie over Vip bus huren Schiphol Airport? Om meer te weten te komen over de prijzen en beschikbaarheid raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of middels het contact formulier.

Offerte aanvragen