Vip bus huren Schiphol

Door de jaren heen heeft vipbus.nl regelmatig het vipvervoer van en naar Schiphol Airport verzorgd voor diverse groepen. Grotendeels zijn de ritten die wij verzorgen voor zakelijke klanten. Dus komen er binnenkort belangrijke internationale klanten of zakenrelaties uw bedrijf in Nederland bezoeken en wilt u hen graag in stijl van het vliegveld ophalen? Lees dan hier meer over Vip bus huren Schiphol bij vipbus.nl. U, uw klanten of zakenrelaties zullen niet tekort komen tijdens de rit.

Schiphol vipbus HurenSchiphol huren vipbus

VIP bus huren Schiphol voor zakelijk vervoer...

Omdat het grootste deel van onze klanten zakelijke klanten zijn weten wij precies wat deze groep belangrijk vindt op het gebied van luchthavenvervoer. Door de ervaring die wij hebben opgedaan weten wij bijvoorbeeld dat onze zakelijke klanten hun reistijd zo optimaal mogelijk willen benutten, zodat er geen kostbare werktijd verloren gaat. Om deze reden hebben wij onze vipbussen zodanig aangepast dat het mogelijk is om gedurende de rit te werken. Wij hebben bijvoorbeeld verschillende faciliteiten aan de bus toegevoegd waardoor het mogelijk is om onderweg te vergaderen.

De unieke kenmerken van VIP bus huren Schiphol Airport

Dus wilt u een vip bus huren naar of naar Schiphol zodat u uw reistijd optimaal kunt benutten? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. U kunt onder andere gebruik maken van de volgende bijzondere eigenschappen van vip bus huren Schiphol:

  • Een totale rondzit (ideaal voor vergaderingen onderweg)
  • Luxe lederen stoelen
  • Draadloos Spraaksysteem
  • Modern multimedia systeem
  • Draadloos internet
  • Meerdere LCS schermen
  • Luxe keukenblok
  • En nog veel meer...

Vipbus huren Schiphol, inzetbaar bij diverse events

Zoals u ziet bent u bij Vip bus huren Schiphol Airport aan het juiste adres wanneer u in stijl opgehaald wilt worden van het vliegveld. Maar wij verzorgen niet alleen luchthaven vervoer. Diverse bedrijven en instanties zetten onze vipbussen regelmatig in bij andere soort gelegenheden. Vipbus.nl is bijvoorbeeld regelmatig te gast bij de volgende zakelijke events:

VIP bus huren Schiphol, het ruime aanbod

Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark zo veel mogelijk uit proberen te breiden zodat er voor ieder gezelschap een voertuig klaar staat dat voldoet aan de wensen. Zo kunt u bij Vip bus huren Schiphol kiezen uit diverse kleine vipbusjes, maar ook uit een aantal grote vipbussen. Elk voertuig beschikt over unieke eigenschappen. Wanneer u kiest voor één van onze voertuigen zult u zich wanen in luxe. U kunt bij vipbus huren Schiphol kiezen uit de volgende voertuigen:

Vip bus huren Schiphol Airport, de extra's

Wilt u een vipbus huren voor een rit van of naar Schiphol Airport? Dan heeft u bij Vip bus huren Schiphol de keuze uit diverse mogelijkheden. Wij willen onze klanten een complete VIP ervaring kunnen aanbieden en daarom kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van onze luxe cateringservice. Neem een kijkje op onze cateringlijst voor de mogelijkheden, hier zult u zien dat u de keuze uit diverse snacks en borrelhapjes, maar u kunt ook kiezen uit verschillende complete maaltijden. Voor iedereen is er dus wel een cateringmogelijkheid naar wens, heeft iemand speciale dieetwensen of allergiën? Geef dit dan tijdig bij ons aan, dan zullen wij hier rekening mee houden. Verder is het ook mogelijk om een hostess in te zetten tijdens de rit, deze zal gedurende de reis uw hapjes en drankjes verzorgen.

Meer info ontvangen over VIP bus huren Schiphol Airport?

Wilt u graag meer informatie over VIP bus huren Schiphol Airport? Om meer te weten te komen over de tarieven voor uw rit raden wij u aan om het offerte formulier in te vullen. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk de beschikbaarheid voor u controleren en wanneer het door u gewenste voertuig nog beschikbaar is zullen zij een offerte voor u op maat maken. Is het gewenste voertuig niet meer beschikbaar? Dan zoeken wij graag samen met u naar een andere mogelijkheid. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Offerte aanvragen