vipbusje huren

Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een luxe vipbusje wilt huren. Voor diverse soorten gelegenheden is er bij ons een geschikt vipbusje te huur. Wij verzorgen ritten voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen. U kunt hier een vipbusje huren die beschikt over diverse unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat een rit in een vipbusje een bijzondere complete ervaring zal zijn. Bent u benieuwd welke voordelen een vipbusje voor u heeft? Lees dan hieronder meer over vipbusje huren.

Vipbusje huren? Ons ruime aanbod:

Wilt u een vipbusje huren met bijvoorbeeld uw collega's, zakenrelaties, vrienden of familie? Voor ieder gezelschap is hier een geschikt vipbusje te huur. U kunt een vip busje huren in verschillende maten en uitvoeringen. Hierdoor is er altijd een vipbusje beschikbaar die aansluit op uw wensen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de vipbusjes die u hier kunt huren.

De bovenstaande formaten hebben we ook in diverse uitvoeringen. Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent en wij kijken graag samen met u welk vipbusje u het beste kunt huren. Naast de bovenstaande vipbusjes hebben wij ook nog grotere vipbussen beschikbare namelijk The Experience en The Reference. Deze vipbussen zijn geschikt voor 35 personen en 50 personen en hebben unieke eigenschappen waardoor deze multifunctioneel inzetbaar zijn. 

vipbusje huren Den Haag          vipbusje huren

Vipbusje huren voor diverse gelegenheden

Op zoek naar bijzonder vervoer voor een bijzondere gelegenheid? Bij ons kunt u een vipbusje huren die geschikt is voor diverse soorten gelegenheden. Verschillende unieke kenmerken zijn volledig naar wens aan te passen. Wanneer u kiest voor het huren van een vipbusje zal u niets te kort komen. Wij verzorgen namelijk niet alleen het vervoer van A naar B, wij bieden onze klanten die een vipbusje huren een complete VIP ervaring! Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met het verzorgen van het vervoer voor diverse soorten gelegenheden waardoor wij precies weten hoe wij een vipbusje het beste in kunnen zetten bij een bepaalde gelegenheid!

Vipbusje huren? Dé oplossing voor zakelijk vervoer

Wij begrijpen dat in de zakenwereld elke minuut geld kost. Om deze reden hebben wij onze vipbusjes zodanig aangepast dat onze zakelijke klanten geen kostbare werktijd verloren hoeven te laten gaan tijdens de rit. Onze zakelijke klanten kunnen namelijk gewoon doorwerken tijdens de rit! Gaat u een vipbusje bij ons huren? Dan huurt u eigenlijk een vergaderbusje. Deze busjes zijn volledig ingericht als mobiele vergaderruimte waarin u ook bijvoorbeeld presentaties kunt geven. Ideaal voor wanneer u een rit heeft met collega's en of zakenrelaties!

Dus wilt u een vipbusje huren om bijvoorbeeld samen met klanten een bouwplaats te bezoeken? Of komen er binnenkort belangrijke internationale zakenrelaties op bezoek die u in stijl van het vliegveld op wilt halen? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij zorgen er graag voor dat u tijdens de rit niets tekort komt zodat u ongestoord kunt werken of juist heerlijk kunt ontspannen! Gaat u een vipbusje huren? Dan is alles mogelijk!

Onderweg vergaderen in een vipbusje

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen is het in een aantal van onze vipbusjes mogelijk om te onderweg of op locatie te vergaderen. In deze mobile conference room is eigenlijk alles aanwezig wat ook in een normale vergaderruimte aanwezig is. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het mobiele internet is de bus en u kunt een slideshow of filmpje laten zien op meerdere schermen in de bus. Om vergaderingen mogelijk te maken in een rijdende bus zijn de stoelen natuurlijk ook opgesteld in een vergaderopstelling. Zoals u ziet zult u tijdens de vergadering onderweg niets te kort komen wanneer u één van onze vipbusjes gaat huren!

Meer mogelijkheden voor zakelijk vervoer

Een vipbusje huren is niet alleen ideaal voor vergaderingen onderweg, het biedt namelijk nog veel meer mogelijkheden voor de zakelijke markt! Een aantal voorbeelden van doeleinden waarvoor zakelijke klanten onze vipbusjes huren ziet u hieronder:

Vipbusje huren voor particuliere gelegenheden

Ook onze particuliere klanten willen wij graag een bijzondere ervaring in een vipbusje bieden. Daarom zijn onze vipbusjes ook regelmatig te gast bij bijvoorbeeld bruiloften of vrijgezellenfeesten. U kunt het zo gek nniet bedenken of u kunt er een vipbusje voor huren. Gaat u bij ons een vipbusje huren? Dan zorgen wij dat u niets te kort komt en dat u samen met uw gezelschap een rit zult hebben om nooit te vergeten!

Vipbusje huren met cateringmogelijkheden

Wij willen onze klanten graag een complete VIP ervaring bieden. Om deze reden kunt u bij ons een vipbusje huren in combinatie met diverse cateringmogelijkheden. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om tijdens de rit te onbijten, lunchen of zelfs dineren? Bij vipbus.nl kan het allemaal! Op onze cateringlijst vindt u de diverse cateringopties. Hier zult u ook diverse snacks, borrelhapjes en drankjes zien staan. Laat ons vooraf uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat! Wij willen onze klanten een luxe ervaring bieden, daarom kunt u bij ons de beste kwaliteit catering verwachten.

Vipbusje huren?

Wilt u een vipbusje huren bij vipbus.nl maar wilt u eerst meer informatie over bijvoorbeeld de beschikbaarheid en tarieven voor uw event? Dan kunt u het beste het offerte formulier invullen op de website. Wij streven erna om u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte toe te sturen. Voor overige vragen kunt u terecht op het contactformulier, hier zult u tevens ons telefoonnummer vinden waarop wij bereikbaar zijn.

Offerte aanvragen