Vipbus Nissewaard

Vipbus Nissewaard, misschien heeft u al eens van ons gehoord of ons voorbij zien komen. Wij zijn namenlijk de specialist in het aanbieden van zakelijk vervoer op maat. Als u bij vipbus Nissewaard een vipbus hebt gehuurd, zult u niet anders willen. Wij hebben zeer uitgebreid wagenpark en een groot netwerk om aan de wensen en behoeften van de consument te voldoen.

Vipbus Nissewaard, online portfolio

Dit wagenpark is tot stand gekomen door een collectief van meerdere maatschappijen. Wij zoeken actief naar partners die voertuigen in huis hebben die een meerwaarde hebben bij vipbus.nl. Door dit collectief kunnen veel lege kilometers voorkomen worden en kan de scherpste prijs geboden worden. 

Vipbus Nissewaard met luxe cateringservice

Reserveert u een van onze luxe bussen of busjes? Dan kunt u kiezen voor aanvullende services. Vipbus Nissewaard biedt naast een op maat gemaakte reis, ook culinaire versnaperingen aan in de vorm van ontbijt, lunch, maaltijd of een van de vele verse snacks. Als u een hele dag bij een beurs bent geweest, wilt u na afloop lekker eten. Wat dacht u van een uitgebreide barbecue of van een verse vis en vleesschotel. Alles is mogelijk! Onze cateraars zijn gespecialiseerd in het verzorgen van dergelijke catering.

De unieke kenmerken van Vipbus Nissewaard

Om u een beeld te geven van het interieur en wat mogelijk is, vindt u hieronder een korte opsomming van de aanwezige features. Door deze mogelijkheden in te zetten op de juiste manier kan de reiziger zijn/haar reistijd optimaal benutten. Geniet van het luxe gevoel en al de features om uw reis optimaal in te delen. Gaat u een vip touringcar of luxe bus huren bij Vipbus Nissewaard? Dan kunt u de volgende features aan boord van onze luxe bussen verwachten:

 • Totale rondzit over het gehele bovendek
 • Meerdere LCD videoschermen
 • Draadloos spraaksysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • VGA aansluiting (presentatie mogelijkheden)
 • Lederen & comfortabele zetels
 • Uitgebreide keukenhoek
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Extra geluidsisolatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Belettering mogelijkheden
 • Digital climat control
 • Warme binnenverlichting (instelbaar)
 • en nog veel meer

Zakelijk vervoer met Vipbus Nissewaard

U heeft een bedrijf in de Nissewaard en wilt graag uw zakenrelatie zo goed mogelijk vervoeren? Onze vipbussen zijn afgestemd op de zakelijke sector. Of het nu een gezelschap van de luchthaven ophalen of afrzetten is, uw relatie zal het zeker op prijs stellen. Of zoekt u vervoer voor uw afdelingsuitje voor uw collega's of misschien wel een groot personeelsfeest organiseren. Vipbus Nissewaard regelt het graag voor u. Natuurlijk zal uw personeel een onvergetelijke dag/avond beleven. Zij zullen zeker deze luxe rit waarderen.

Met het zakelijk vervoer van Vipbus Nissewaard kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten. Een aantal van onze luxe bussen zijn volledig ingericht als mobiele vergaderruimte. In een mobiel kantoor kun u gewoon doorwerken, vergaderen of presenteren. Op deze manier gaat er geen kostbare werktijd verloren. Een vergaderbus huren is dus de ideale vervoersoplossing wanneer u gaat reizen met collega's of zakenrelaties.

Vipbus huren in Nissewaard?

Bent u beneuwd naar de mogelijkheden een luxe touringcar huren of een luxe busje huren bij vipbus Nissewaard? Wij nodigen u uit om het offerteformulier in te vullen. In slechts een aantal minuten tijd heeft u uw aanvraag ingevuld en verstuurd naar onze administratie. Wij zullen kijken in onze planning en u een op maat gemaakte offerte toesturen.

In de omgeving van Nissewaard is vipbus Nissewaard regelmatig actief. In de volgende plaatsen zijn onze diensten en producten regelmatig ingezet. Geervliet, Beerneplaat, Biert, hekelingen, Simonshaven, Spijkenisse, Breda, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Den Bosch, Abbenbroek en Heenvliet. Geen probleem, wij rijden door heel Europa op de vreemdste plekken.

Offerte aanvragen