Vipbus huren Nijmegen

Vipbus huren Nijmegen is onderdeel van vipbus.nl en bezorgt u een onvergetelijke reis. Wij zijn de verhuurder van de meest luxe en exclusieve vipbussen van Europa. De specialist in het organiseren van een uitje vol spanning en sensatie. De diverse voertuigen welke wij verhuren, worden ingezet voor een grote diversiteit aan doeleinden.

Vipbus huren Nijmegen, de events

Vipbus huren Nijmegen, de eigenschappen

De diverse vipbussen welke wij ter verhuur aanbieden, beschikken over kenmerken op het gebied van multimedia en entertainment. De diverse opties zijn op professionele wijze weggewerkt in het interieur van de vipbussen. De voertuigen beschikken over een klassiek en zakelijk interieur. Waar kunt u zoal aan denken.

 • Professionele geluidsinstallatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Klassiek en zakelijk interieur
 • Totale rondzit (vergaderopstelling)
 • 35 - 50 personen zit capaciteit
 • Moderne geluidsinstallatie
 • Vergadermogelijkheden
 • VGA aansluiting
 • Multimedia installatie
 • Catering mogelijkheden
 • Op maat gemaakte belettering
 • en nog veel meer

Vipbus huren Nijmegen, uniek luxe vervoer!

Nergens anders in Europa zult u vergelijkbare vipbussen vinden. Er zijn natuurlijk wel een aantal spelers op de markt welke in het bezit zijn van vipbussen, maar geen enkele met de mogelijkheden van deze verbazingwekkende jonge touringcars. Het meest onderscheidende aspect van deze luxe bussen is de totale rondzit. U neemt plaats op comfortabele zetels en zit met z'n allen tegenover elkaar in een grote ronde zodat u niets van het feest hoeft te missen.

Vipbus huren Nijmegen, het aanbod:

Wij hebben zoals u op de website ziet een aantal voertuigen welke wij verhuren aan de consument. Wij bieden onze klanten graag luxe vervoer op maat. Om deze reden heeft u bij ons de keuzen uit verschillende soorten en maten vipbussen. Op deze manier kunnen wij zowel kleine als grote groepen van dienst zijn:

Twijfelt u tussen twee voertuigen of wilt u meerdere voertuigen huren? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Vipbus huren Nijmegen

Benieuwd naar de mogelijkheden welke vipbus huren Nijmegen u kan bieden? U hoeft enkel een contact -of offerteformulier in te vullen en te sturen naar onze administratie. Onze medewerkers zullen u een offerte op maat sturen. Vipbus huren Nijmegen bezorgt u een onvergetelijke ervaring tijdens de rit van uw leven. Voor een korte impressie kunt u de online video pagina bezoeken.

U kunt bij ons niet alleen een vipbus huren in Nijmegen. Ook in diverse andere plaatsen binnen Nederland en België verzorgen wij regelmatig ritten. U heeft één van onze bussen misschien dus wel zien rijden in bijvoorbeeld Eindhoven, Tilburg, Breda, Maastricht, Barneveld of Apeldoorn.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-huren-nijmegen/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7/10 op basis van 735 stemmen.

JD events: Een event waarbij gezocht werd naar een trailer, maar na 
het zien van de mogelijkheden van The Experience wisten we dat  
vipbus.nl alles en meer heeft! Een zeer multifunctionele vipbus.
 
 
Isaac de Jaghtschotel: Gekozen voor een 16 persoons vipbus. Een groot 
aanbod in diverse mogelijkheden. Naast het vipbusje gaf de service en de 
mogelijkheden de doorslag om met vipbus.nl in zee te gaan.
 
Wilt u ook uw mening delen met ons.
 
Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen