Mercedes Sprinter

Een Mercedes Sprinter is één van de meest verhuur vipbusjes van Nederland. Ook bij vipbus.nl kunt u een Mercedes Sprinter vipbusje huren. Wij hebben de meest luxe en stijlvolle vipbusjes voor u klaar staan. Wij richten ons met deze voertuigen voornamelijk op zakelijk vervoer, maar ook voor diverse andere gelegenheden zijn onze Mercedes Sprinter busjes uitermate geschikt. Bij vipbus.nl bent u aan het juiste adres voor vipvervoer op maat. Wilt u graag een Mercedes Sprinter huren met chauffeur voor een zakelijke rit of bijzondere gelegenheid? Lees dan hieronder verder over de mogelijkheden van onze voertuigen en wie weet maakt u binnenkort een rit in één van de meest luxe en stijlvolle vipbussen van Nederland!

Mercedes Sprinter huren voor zakelijk vervoer?

Vipbus.nl richt zich voornamelijk in het verzorgen van zakelijk vervoer. Om deze reden hebben wij onze Mercedes Sprinter vipbusjes volledig aangepast op de wensen en behoeften van onze zakelijke klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg gewoon aan het werk te gaan door de toevoeging van verschillende unieke faciliteiten. Zo zijn een aantal van onze vipbussen volledig ingericht als een vergaderruimte op wielen. Onderweg kunt u vergaderen en gebruik maken van dezelfde faciliteiten als in een normale vergaderruimte. Hierbij zijn er ook verschillende faciliteiten in de bus aanwezig die het mogelijk maken om onderweg te presentaties te verzorgen. Hierdoor zijn onze voertuigen dus uitermate geschikt voor zakelijk vervoer, met een Mercedes Sprinter van vipbus.nl gaat er geen kostbare tijd verloren tijdens de rit omdat u gewoon samen met uw collega's of zakenrelaties door kunt werken!

De bijzondere faciliteiten van onze Mercedes Sprinter busjes

Zakelijke klanten die een Mercedes Sprinter huren bij vipbus.nl vinden het belangrijk om de reistijd zo optimaal te kunnen benutten. Hier houden wij natuurlijk graag rekening mee, om deze reden hebben wij diverse unieke eigenschappen aan onze voertuigen toegevoegd. U kunt onder andere denken aan de volgende bijzondere faciliteiten:

  • Een totale rondzit
  • Meerdere tafeltjes
  • Draadloos internet
  • Diverse videoschermen
  • Een draadloos spraaksysteem
  • Een keukblokje
  • Luxe lederen stoelen
  • Geblindeerde ramen
  • Koffiemachine
  • En ga zo maar door..

Wilt u een van onze Mercedes Sprinter busjes huren voor een vergadering of presentatie onderweg? Geef dit dan bij het aanvragen van een offerte bij ons aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat er een vipbusje voor komt rijden welke beschikt over de juiste faciliteiten. Op deze manier zal ons vipvervoer aansluiten op uw wensen.

Mercedes Sprinter vipbus huren?

Wilt u een Mercedes Sprinter vipbus huren met chauffeur? Voor vragen die betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid van onze voertuigen verwijzen wij u graag naar het online offerte formulier. Wanneer u dit formulier bij ons invult ontvangen wij alle gegevens die wij nodig hebben voor het maken van een offerte op maat en voor het controleren van de beschikheid voor uw rit. Voor overige vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen