7 persoons vip busje

Over een aantal weken heeft u een delegatie vanuit Spanje op bezoek en bent op zoek naar geschikt vervoer voor uw zakelijke contacten. Met het 7 persoons vip busje heeft u het ideale vervoersmiddel in huis. Dit mooie vip busje is voorzien van diverse features waaraan het niks ontbreekt.

vipbusje 7 persvipbus- 7 pers

7 Persoons vip busje, de kenmerken:

Om u en uw gezelschap als echte VIP's te kunnen vervoeren hebben wij diverse unieke aanpassingen gedaan aan onze bussen. Tijdens de rit in ons 7 persoons vip busje zult u niets te kort komen. Door de unieke eigenschappen kunt u uw reistijd optimaal indelen. Van werken tot ontspannen, alles is mogelijk in dit busje door de volgende features:

  • Lederen stoelen
  • Grote televisie schermen
  • 220V stroomvoorziening
  • Laptopaansluiting voor presentatie
  • Multimedia installatie
  • Separate airconditioning
  • Ruime bagageruimte
  • Krachtige geluidsinstallatie
  • en nog veel meer

7 persoons vip busje en meer...

Een 7 persoons vip busje is slechts een van de vele bijzondere voertuigen waarvoor wij kunnen zorgen. Dit is een vipbusje voor kleine gezelschappen, maar wij kunnen ook ingezet worden voor vipvervoer voor grote gezelschappen. De diverse voertuigen gecombineerd kan zelfs tot 250 personen worden vervoerd. Wilt u een vip bus huren in een ander formaat? Ook dan heeft u bij vipbus.nl de keuze uit diverse modellen: 

Eindeloze mogelijkheden..

Een zeer gevarieerd aanbod dat tot stand is gekomen door een collectief van meerdere aanbieders uit het segment. Door deze samenwerking kunnen vele lege kilometers voorkomen worden. Met name in de grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Breda, Tilburg en Haarlem. Onze collega's hebben diverse standplaatsen over de Benelux.

De afgelopen jaren zien we een toename in aanvragen voor onder andere een 7 persoons vip busje. Met name door bedrijven en overheidsinstanties voor het vervoeren van hun zakelijke contacten. Regelmatig worden wij ingezet voor grote evenementen voor het pendelen tussen hotels en de event locatie.

Wilt u ons 7 persoons vip busje huren?

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van een 7 persoons vip busje? Ga naar het contactformulier als het gaat om een bijzondere reis of vul het offerte formulier in voor de scherpste prijs en de diverse mogelijkheden. Veelal ontvangt u binnen een werkdag een op maat gemaakte offerte voor uw vervoersprobleem. 

Offerte aanvragen