Vipbus Heerenveen

Vipbus Heerenveen is gespecialiseerd in het vervoeren van zakelijke klanten. Het vervoer dat wij aanbieden, is meer dan enkel het transporteren van bestemming A naar bestemming B. Vipbus Heerenveen maakt het mogelijk om uw reistijd zo optimaal mogelijk te benutten. Door de diverse kenmerken zijn onze voertuigen multifunctioneel in te zetten voor elk event.

Heerenveen Vipbus

Heerenveen vipbus

Vipbus Heerenveen, de eigenschappen

Om zoveel mogelijk aan de wensen en behoeften van de klanten van Vipbus Heerenveen te voldoen hebben wij bijzondere en unieke aanpassingen gedaan aan onze bussen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van onze grote vipbussen.

 • Krachtige geluidsinstallatie
 • Modern multifunctioneel mediassysteem
 • Wireless Internet Access Point
 • Totale rondzit (uniek in Europa)
 • Lederen en comfortabele zetels
 • Extra geluidsisolatie
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Klimaatbeheersing
 • Cateringmogellijkheden
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Opbergruimte
 • Branding mogelijkheden
 • en nog veel meer

Heerenveen vipbus

Heerenveen Verhuur vipbus

Slechts een beknopte opsomming van de vele mogelijkheden die vipbus Heerenveen u te bieden heeft. Deze features zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de diverse consumenten in kaart te brengen. Het is voor ons heel belangrijk om de mogelijkheden te optimaliseren voor de diverse reserveringen die wij ontvangen. Op het moment dat er aan- of opmerkingen zijn, zullen wij deze toepassen op onze voertuigen.

Het wagenpark van Vipbus Heerenveen:

Het wagenpark dat wij aanbieden, is zeer divers en geschikt voor elk gezelschap. In ons foto album kunt u onze voertuigen terugvinden. Hieronder vindt u in het kort wat u bij vipbus.nl kunt huren. 

Een zeer breed assortiment aan voertuigen welke vipbus Heerenveen u kan bieden. Het bovenstaande aanbod is tot stand gekomen door meerdere aanbieders. Door dit collectief kan er een landelijke dekking geboden worden tegen de scherpste tarieven.

Vipbus Heerenveen, inzetbaar bij diverse gelegenheden:

Doordat wij vipbussen verhuren in verschillende maten en uitvoeringen met unieke eigenschappen bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse soorten gelegenheden. Onze klanten huren vooral vipbussen voor zakelijk vervoer. De voertuigen van Vipbus Heerenveen worden onder andere ingezet voor de volgende doeleinden:

Zoals u kunt zien zijn wij voornamelijk aanwezig bij zakelijke events. De reden hiervoor is de unieke inrichting van een aantal van onze bussen. Wij hebben een paar van onze luxe bussen namelijk compleet weten om te toveren tot een mobiele kantoorruimte waarin u kunt werken, vergaderen en zelfs complete presentaties kunt verzorgen. Niets is te gek bij ons, zo is het in onze nieuwste bus zelfs mogelijk om een conference call te organiseren! Dus wilt u een mobiel kantoor huren met unieke mogelijkheden? Dan bent u bij Vipbus Heerenveen aan het juiste adres!

Vipbus huren in Heerenveen?

Bent u benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid? Graag nodigen wij u uit om het online offerte formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag zal onze administratie deze behandelen en u veelal binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte prijs toesturen. Op deze manier ontvangt u alle informatie die u nodig heeft wanner u een luxe busje of luxe touringcar wilt huren. Hou hierbij rekening dat wij al onze luxe bussen verhuren met chauffeur.

Wij van Vipbus Heerenveen verzorgen graag ritten voor u door het gehele land. Dus wilt u bijvoorbeeld naar Breda, Tilburg, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven of Schiphol Airport gebracht worden? Met Vipbus Heerenveen is het allemaal mogelijk!

Offerte aanvragen