vip busje 10 personen huren

Vip busje 10 personen huren

Wij zijn uw vervoerspartner bij het oplossen van uw logistieke probleem. Wilt u een vip busje 10 personen huren voor een scherpe prijs? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij vipbus.nl staat niet het vervoer centraal, maar op welke manier wij dit kunnen invullen. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het verhuren van diverse modellen voor een scala aan gelegenheden.

Aanbod van vipbus.nl

Een aantal van bovenstaande modellen is in beheer van collega maatschappijen waarmee wij nauw samenwerken. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Dit is ook nodig om te voldoen aan de vraag van de consument. Door dit collectief worden vele lege kilometers en loze reistijd voorkomen. Dit heeft resultaat op de prijs. Daarom sturen we altijd offertes door naar bedrijven die bij u in de regio gehuisvest zijn.

De laatste jaren zien wij een toename in aanvragen vanuit de zakelijke markt in België. Bij onze Zuiderburen zijn weinig maatschappijen die beschikken over vipvoertuigen die aan de wensen en behoeften van de zakelijke consument voldoet. Gaat u een vip busje 10 personen huren, kan dit bijvoorbeeld voor de volgende events.

Vip busje 10 personen huren, voor:

  • Bedrijfsbezoeken binnen- en buitenland
  • Promotionele activiteiten
  • Jubileumvervoer
  • Luchthavenvervoer
  • Personeelsfeestjes & Teambuildingactiviteiten
  • en nog veel meer

Gaat u een vip busje 10 personen huren, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende diensten. Wat dacht u van catering, krantje, eventueel meedenken bij inzet van een vipbusje voor een ingewikkeld event, waar veel handelingen van de vipbus nodig zijn. 

Kortom, wilt u een vip busje 10 personen huren en wil graag meer informatie ontvangen? Ik verwijs u graag naar het online offerteformulier. U kunt hier uw gegevens achterlaten en aan de hand van deze gegevens berekenen wij de huurprijs. Ook zullen wij uw offerte doorsturen naar collega maatschappijen die bij u in de buurt gevestigd zijn. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte.

 

Recensies

www.vipbus.nl/vip-busje-10-personen-huren/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.1/10 op basis van 950 stemmen.

Eline Verhagen-Visscher: Alles was goed verzorgd. Van het ophalen tot  
aan het afzetten. Wat een complete vipbus!! Nogmaals GEWELDIG.
 
 
Binderij "Het Bandje": Het was weer fantastisch. Regelmatig zetten wij
vipbussen in als pendeldienst. Waar je ook voor kiest, alle voertuigen
zijn in topconditie en vele mogelijkheden.
 
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen