5 Persoons vip busje

Vipbus.nl beschikt over een comfortabel en luxe 5 persoons vip busje. Dit speciaal minibusje kan maximaal 8 personen vervoeren. U zit met uw gezelschap als het ware in een vergaderruimte, zodat u onderweg uw tijd optimaal kan investeren.

5 Persoons vip busje, voorzien van:

De kleinere vipbussen zijn naar aanleiding van de vele wensen en behoeftes van de consument uitgerust met onder andere een navigatiesysteem, lederen bekleding, Modern multimedia systeem, luxe fauteuils voor het optimale comfort en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje in ons aanbod en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat ook te vermelden valt, is de goede en ruime beenruimte. Met name bij het ophalen van uw zakelijke klanten op bijvoorbeeld het vliegveld is dit een zeer welkome eigenschap. Dit zal alleen maar bijdragen aan de comfortabele sfeer onderweg.

Vipbusje 5 persvipbus 5 persoons

Ons uitgebreide wagenpark

Bij vipbus.nl zien we de laatste jaren een stijgende vraag naar kleine minibusjes. U geeft in uw offerte aan wat voor soort vipbusje u nodig heeft. U kunt onder andere kiezen uit:

5 persoons vip busje, inzetbaar bij diverse gelegenheden

Bovenstaande voertuigen hebben elke bijzondere eigenschappen waardoor uw gezelschap diverse werkzaamheden kan verrichten. Door de diverse mogelijkheden af te stemmen op de wensen en behoeften van de consument is een 5 persoons vip busje perfect voor:

  • Vergaderen onderweg of op locatie
  • Pendeldienst tussen diverse locatie
  • VIP vervoer
  • Luchthaven vervoer
  • Artiesten vervoer

5 persoons vip busje, te huur in heel Nederland en België!

Onze voertuigen rijden door heel Nederland. Als er gekeken wordt naar de diverse offerte aanvragen, zien we dat de meeste reserveringen doorgaan in AmsterdamRotterdamDen HaagUtrechtBreda Tilburg. Zoals u kunt zien, komen de meeste ritten uit de Randstad. Doordat in deze steden veel internationale bedrijven en overheidsinstellingen gevestigd zijn, mogen wij deze ritten regelmatig verzorgen.

5 persoons vip busje huren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een 5 persoons vip busje? Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Vul bij het opmerkingen veld "5 persoons vip busje" in en wij zorgen ervoor dat u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte ontvangen hebt. 

Offerte aanvragen