vip vervoer

Heeft u binnenkort een event waar u nog vervoer voor zoekt? Bij ons bent u aan het juiste adres voor vip vervoer op maat. Wij hebben verschillende vipbussen beschikbaar in verschillende maten. Op deze manier is er voor ieder gezelschap en ieder event geschikt vip vervoer bij ons aanwezig.

Vip vervoer in verschillende maten

Wij kunnen vip vervoer op maat leveren aan verschillende formaten gezelschappen. Bij ons kunt u namelijk kleine vip busjes huren  en grotere vipbussen huren. Ons wagenpark bestaat uit de volgende bussen:

Vip vervoer voor elk event

De verschillende unieke opties waarover onze vipbussen beschikken zorgen ervoor dat wij vip vervoer kunnen bieden voor elk soort event. Door de jaren heen hebben wij ervaring op gedaan met diverse soorten events waardoor wij u ook kunnen adviseren. Wij leveren regelmatig vip vervoer  voor de volgende events:

 • Artiesten vervoer
 • Vergaderingen en presentaties
 • Beurzen en congressen
 • Personeelsfeestjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • etc...

Vip vervoer met unieke kenmerken

Bent u op zoek naar uniek vervoer met vele mogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk vipvervoer huren met unieke kenmerken. Zo beschikken onze bussen bijvoorbeeld over een bijzondere opstelling voor de stoelen. Deze opstelling maakt het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg te vergaderen. Hieronder vindt u nog een lijstje met de meest belangrijke en unieke kenmerken van onze bussen:

 • Totale rondzit
 • Proffesionele geluidsinstallatie
 • LCD schermen
 • Lederen en comfortabel interieur
 • Branding mogelijkheden
 • Keukenblok
 • Optie tot catering
 • Draadloos internet
 • en nog veel meer....

Vip vervoer op maat

Het maakt niet uit voor wat voor event u vip vervoer zoekt. Wij zullen er alles aan doen om het vervoer perfect aan te laten sluiten op de gelegenheid. Wanneer u een vip bus bij ons huurt, huurt u niet enkel en alleen het vervoer van A naar B. Bij ons kunt u echt vip vervoer verwachten in combinatie met een vip beleving. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag om het beste vip vervoer op maat te leveren!

Vip vervoer inclusief cateringmogelijkheden

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om gebruik te maken van diverse cateringmogelijkheden? Door de jaren heen hebben wij met verschillende cateraars samengewerkt, waardoor wij de beste cateraars uit de omgeving hebben kunnen selecteren. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ontbijt, lunch of maaltijdpakketten via ons te bestellen, hiernaast heeft u ook de keuze uit diverse snacks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze cateringlijst

Vip bus huren?

Wilt u graag een vipbus bij ons huren en bent u benieuwd naar de prijs? Dan kunt u het online offerteformulier invullen. Wij gaan vervolgens voor u aan de slag om een op maat gemaakte offerte voor u te maken. Heeft u nog overige vragen? Dan kunt u ook het contactformulier invullen op de website, wij zullen vervolgens uw vragen beantwoorden!

Zakelijk vip vervoer huren

Bent u op zoek naar een vervoersmaatschappij die er alles aan doet om elke rit weer tot een succes te maken? Bij vipbus.nl staat er een enthousiast team voor u klaar. Bij ons kunt u vipvervoer huren van het hoogste segment tegen scherpe prijzen. Wij zijn dé maatschappij waar beleving voorop staat. Bij ons huurt u vip vervoer dat niet vergelijkbaar is met dat van andere maatschappijen. Doordat wij ons richten op de zakelijk markt, hebben wij vipbussen ontwikkeld die uitermate geschikt zijn om in te vergaderen en presenteren. Dus wilt u onderweg vergaderen of presenteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Vip vervoer door de gehele Benelux

Doordat wij verschillende standplaatsen hebben voor onze bussen, is er altijd een vip bus bij u in de buurt. U kunt onze vipbussen dan ook door de gehele Benelux zien rijden. Wij zijn onder andere regelmatig te zien in de volgende steden:

Door de jaren heen heeft u onze vip bussen door de gehele benelux kunnen zien rijden. Doordat wij door de hele Benelux diverse standplaatsen hebben dicht bij de grote steden, is er altijd een vipbus beschikbaar bij u in de buurt. Op deze manier is het mogelijk om de ritten zo voordelig mogelijk voor u te prijzen omdat we maar weinig kilometers maken met lege bussen. Dus wilt u een luxe vip bus huren tegen een voordelige prijs? Dan bent u bij vipbus.nl  aan het juiste adres. Wij hebben klanten door de gehele Benelux en zijn om die reden vaak te zien in de volgende steden:

Offerte aanvragen