vip busje 9 personen

Vip busje 9 personen

Op zoek naar een vip busje 9 personen? Wij bieden diverse oplossingen aan om u zo goed mogelijk te helpen in de keuze van het juiste voertuig. Door de jaren heen hebben wij ons wagenpark afgestemd op de wensen en behoeften van de consument. Op deze manier kunnen wij voor elk logistiek probleem een passende oplossing bieden. En dan met name voor de zakelijke markt zijn we perfecte vervoerspartner

vipbusje 9 personenvipbusje 9 personen huren

Vip busje 9 personen, maar ook:

Het lijkt geen groot wagenpark, maar van de diverse modellen zijn meerdere uitvoeringen. De diverse modellen staan gestald bij diverse collega bedrijven waarmee wij nauw samenwerken. Door dit collectief kunnen wij lege kilometers voorkomen en lege reistijd voorkomen. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe partners die beschikken over onder andere een vip busje 9 personen, maar natuurlijk ook grotere modellen.

De diverse vipvoertuigen welke wij aanbieden, zijn in te zetten voor een scala aan doeleinden. Wij richten ons op de zakelijke markt, omdat hier nog voldoende mogelijkheden liggen om onze voertuigen in te zetten. Een greep uit de diverse verreden reserveringen.

  • Galavervoer
  • Vipvervoer van directie/management
  • Pendelvervoer tijdens events
  • Bedrijfsuitjes
  • Promotionele rondritten
  • Luchthavenvervoer
  • en nog veel meer

De diverse vipbussen zijn uitgerust met een scala aan mogelijheden om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van de consument. U kunt onderweg vergaderen, presenteren of rustig een krantje lezen of genieten van een film. Alles is mogelijk in onze vip voertuigen. Heeft u ook eens gedacht aan onze uitgebreide cateringlijst. Wij werken enkel met de beste cateraars om een bepaalde standaard te garanderen.

Een vip busje 9 personen huren? Middels het offerteformulier kunt u uw gegevens achterlaten. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de scherpste prijs samenstellen en zoeken naar de beschikbare modellen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie.

Offerte aanvragen