vip busje 11 personen

Vip busje 11 personen

Vip busje 11 personen nodig? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Wij zijn de maatschappij welke vipbussen verhuurt in diverse uitvoeringen. De verschillende voertuigen welke wij beschikbaar stellen zijn van verschillende groottes, waardoor wij inspringen op de vraag en aanbod van de consument. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:.

vipbus 11 personen verhuurvipbus 11 persoons verhuur

Vip busje 11 personen, maar ook:

Een groot aantal van bovenstaande modellen zijn gestald bij collega maatschappijen met wie wij nauw samenwerken. Een aantal van onze partners zijn in het bezit van een vip busje 11 personen en daarom sturen wij regelmatig offertes door indien geen beschikbaarheid. Het voordeel van dit collectief is dat er vele lege kilometers en loze reistijd wat resulteert in scherpe prijzen voor betaalbaar vervoer.

De laatste jaren zien we een toename in aanvragen vanuit de Belgische markt. De reden hiervoor is dat er in België weinig aanbieders zijn die een vip busje 11 personen verhuurt. Ook zijn de prijzen in Nederland gunstiger ten op zichte van de Belgische ondernemingen. 

Er zijn diverse mogelijkheden aanwezig om aan de wensen en behoeften van de consument te voldoen. Door deze goed in kaart te brengen, kunnen wij ons onderscheiden van de concurrentie. Met name de grote vipbussen zijn wij onderscheidend. Het belangrijkste dat aanwezig is in een vip busje 11 personen is het volgende:

  • Presentatie mogelijkheden
  • Vergadermogelijkheden
  • Luxe & comfortabele zetels
  • Representatieve chauffeur
  • Eventueel cateringservice
  • Climat control
  • Wireless Internet Access point (optioneel)
  • en nog veel meer

Wilt u een vip busje 11 personen huren en bent benieuwd naar de tarieven en de beschikbaarheid? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. In slechts een aantal minuten heeft u uw gegevens ingevuld en aan de hand hiervan kunnen wij de scherpste prijs samenstellen en kijken welke maatschappij aan uw aanvraag voldoet. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

Offerte aanvragen