Vipbus Breda

Vipbus Breda, vervoer op maat!!

Vipbus Breda is de specialist als u op zoek bent naar zakelijk vervoer. Wij kunnen met onze voertuigen aan de vraag van de consumenten tegemoet komen. Niet enkel door de uitstraling, maar vooral door de mogelijkheden die de vipbussen te bieden hebben. Met name de grote vipbussen beschikken over eigenschappen die je bij een andere maatschappij niet vindt.

Vipbus Breda, onderscheidt zich door

  • Totale rondzit met lederen fauteuils (uniek concept)
  • Wireless Internet Access point
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Diverse tafeltjes
  • Oplaadpunten voor multimedia apparaten
  • Cateringmogelijkheden
  • Warme belichting
  • Multimedia installatie
  • Professionele muziekcomputer
  • Mogelijkheid tot hostess inzet

Dit zijn een aantal van de vele voorzieningen in de vipbus. Deze kenmerken zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen en deze toe te passen in de vipbus. Vipbus Breda streeft naar een zo groot mogelijke klantenkring met een diversiteit aan gelegenheden. Alles is mogelijk en wij doen er alles aan om uw event zo goed mogelijk te laten slagen. Door onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee bij de inzet van een van onze voertuigen.

Vipbus Breda heeft misschien niet het grootste wagenpark, maar wel het wagenpark met de meeste kwaliteit. Wij streven naar exclusiviteit en willen net dat extra beetje bieden dat je nergens anders vindt. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Bovenstaand aanbod is deels tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Deze aanbieders zijn geselecteerd op de mogelijkheden die ze aan de klant kunnen bieden. Door ons te blijven onderscheiden, willen wij marktleider zijn als het gaat om vipvervoer. Door dit collectief kunnen de voertuigen optimaal ingezet worden en zo veel mogelijke lege kilometers voorkomen worden.

Wilt u informatie ontvangen over de mogelijkheden van vipbus Breda? Graag verwijzen wij u naar het online offerte formulier. U kunt in slechts een aantal minuten uw reis samenstellen. Aan de hand hiervan kunnen wij de scherpst mogelijke prijs maken en deze veelal binnen een aantal werkdagen aanbieden.

Recensies

www.vipbus.nl/vipbus-breda/ Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.8/10 op basis van 619 stemmen.

Weterings & Co : Niet over nadenken, maar gewoon doen. Wij 
waren zeer tevreden over de service en diensten van vipbus.nl 
Zij hebben ons het juiste advies kunnen geven.
 
Joris Avassier: De shuttledienst maakte overuren. Door het goede 
weer was het drukker dan verwacht. Een extra vipbus huren was 
geen enkel probleem. Er werd goed meegedacht vanuit vipbus.nl.
Uw beoordeling hier? Mail ons dan op info@vipbus.nl en we zullen uw beoordeling zo spoedig mogelijk plaatsen.
Offerte aanvragen