Vipbus Breda

Vipbus Breda, vervoer op maat!!

Vipbus Breda is de specialist als u op zoek bent naar zakelijk vervoer. Wij kunnen met onze voertuigen aan de vraag van de consumenten tegemoet komen. Niet enkel door de uitstraling, maar vooral door de mogelijkheden die de vipbussen te bieden hebben. Met name de grote vipbussen beschikken over eigenschappen die je bij een andere maatschappij niet vindt.

verhuur Breda VipbusBreda vipbus verhuur

Vipbus Breda, onderscheidt zich door

  • Totale rondzit met lederen fauteuils (uniek concept)
  • Wireless Internet Access point
  • Meerdere LCD videomonitoren
  • Diverse tafeltjes
  • Oplaadpunten voor multimedia apparaten
  • Cateringmogelijkheden
  • Warme belichting
  • Multimedia installatie
  • Professionele muziekcomputer
  • Mogelijkheid tot hostess inzet

Dit zijn een aantal van de vele voorzieningen in de vipbus. Deze kenmerken zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen en deze toe te passen in de vipbus. Vipbus Breda streeft naar een zo groot mogelijke klantenkring met een diversiteit aan gelegenheden. Alles is mogelijk en wij doen er alles aan om uw event zo goed mogelijk te laten slagen. Door onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee bij de inzet van een van onze voertuigen.

Aanbod vipbus Breda

Vipbus Breda heeft misschien niet het grootste wagenpark, maar wel het wagenpark met de meeste kwaliteit. Wij streven naar exclusiviteit en willen net dat extra beetje bieden dat je nergens anders vindt. Wat kunnen wij u zoal aanbieden:

Bovenstaand aanbod is deels tot stand gekomen door een samenwerking van meerdere aanbieders. Deze aanbieders zijn geselecteerd op de mogelijkheden die ze aan de klant kunnen bieden. Door ons te blijven onderscheiden, willen wij marktleider zijn als het gaat om vipvervoer. Door dit collectief kunnen de voertuigen optimaal ingezet worden en zo veel mogelijke lege kilometers voorkomen worden.

Vipbus Breda voor zakelijk vervoer

Wilt u een vipbus huren voor zakelijke doeleinden? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. Onze vipbussen bieden namelijk diverse oplossingen voor zakelijk vervoer. Zo kunt u onze vipbus bijvoorbeeld inzetten als een vergaderbus. De bussen zijn namelijk geheel ingericht als een mobiele vergaderruimte. Deze mobiele vergaderruimte beschikt over vergelijkbare eigenschappen als een normale vergaderruimte. Dus wilt u bijvoorbeeld onderweg vergaderen of onderweg presenteren? Dan bent u bij vipbus.nl aan het juiste adres. 

Maar ook voor andere zakelijke doeleinden is een vipbus van vipbus.nl geschikt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bijzondere manier van reclame maken? Dan kunt u één van onze bussen inzetten als reclamebus of promotiebus. U kunt uw boodschap op de bus laten bestickeren en bijvoorbeeld met de bus door het land gaan touren. Hiernaast kunt u de bus ook inzetten als beursstand. Wanneer u hiervoor kiest kunt u in het principe een kant en klare beursstand naar binnen laten rijden en bezoekers uitnodigen in de bus. Vervolgens kunt in de bus in gesprek gaan met de bezoekers en kunt u bijvoorbeeld presentaties geven. Voor presentaties kunt u onder andere gebruik maken van de verschillende LCD schermen die in de bus aanwezig zijn.

Vipbus huren Breda?

Wilt u informatie ontvangen over de mogelijkheden van vipbus Breda? Graag verwijzen wij u naar het online offerteformulier. U kunt in slechts een aantal minuten uw reis samenstellen. Aan de hand hiervan kunnen wij de scherpst mogelijke prijs maken en deze veelal binnen een aantal werkdagen aanbieden.

Vipbus verhuur door heel Nederland

Wist u dat vipbus Breda voor u klaar staat voor het verzorgen van ritten door heel Nederland en België? Het maakt dus niet uit of u in stijl opgehaald wilt worden vanaf Schiphol Airport, u een promotietour wilt doen in de omgeving van Amsterdam of Den Haag, onderweg wilt vergaderen tijdens een rit tussen Rotterdam en Utrecht, of dat u een bedrijfsuitje aan het organiseren bent in Eindhoven of Tilburg. Voor elke rit staan wij voor u klaar!

Vipbus verhuur en meer!

Bent u op zoek naar bijzonder vervoer maar is een vipbus of vipbusje huren niet precies wat u wilt? Dan kunt u bij ons ook een limousine huren! Wij hebben een zeer ruim aanbod, dus u kunt hier diverse bijzondere limo's huren. Heeft u advies nodig over welk voertuig het beste aansluit op uw event, namelijk een vipbusje of een limousine? Dan helpen wij u graag!

Offerte aanvragen