vip bus 12 personen

Vip bus 12 personen huren voor zakelijk vervoer op maat? Dan kan vipbus.nl u diverse mogelijkheden bieden. De diverse vervoersoplossingen die wij aanbieden, zijn voertuigen uit het topsegment. Niet enkel door het uiterlijk van de vip bus 12 personen, maar vooral door de mogelijkheden die onze vip coaches te bieden hebben voor uw zakelijk event.

Vip bus 12 personen, de features

  • Vergader- en presentatiemogelijkheden
  • Catering op maat
  • Internet aan boord (voertuig afhankelijk)
  • Comfortabele en ruime zetels
  • Geuniformeerde en ervaren chauffeur
  • Klimaatbeheersing
  • Multimedia installatie
  • en nog veel meer

De diverse features zijn tot stand gekomen door de wensen en behoeften van de consument in kaart te brengen. Hierdoor hebben wij onze vipbus afgestemd op de vraag vanuit de consument. Wat opvalt, is dat er weinig vip bus 12 personen te huur zijn die voorzien zijn van de benodigende mogelijkheden die aansluiten op de consument.

Wat wij wel zien, is een toename aan aanvragen vanuit de Belgische markt. In België zijn er minder aanbieders die vipvervoer kunnen verzorgen voor het bedrijfsleven. Wat meespeelt, is onze gunstige ligging voor de diverse grote steden, zoals Antwerpen, Brussel, Hasselt en Turnhout.

Maar ook in Nederland wordt onze vip bus 12 personen regelmatig verhuurd in grote steden in de buurt als Breda en Tilburg. Hiernaast verzorgen wij ook regelmatig zakelijk vervoer in steden die verder weg liggen zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Dit is bij ons mogelijk door de samenwerking met diverse andere vipbus verhuur maatschappijen die gelegen zijn in de rest van het land, waaronder in Utrecht en Eindhoven. Door deze samenwerkingen kunt u bij ons altijd een vipbus huren tegen de scherpste prijs.

Doordat wij ons met de vip bus 12 personen richten op het bedrijfsleven zien we veel terugkomende events waarbij onze diensten worden ingezet. Meerendeel zijn zakelijke gelegenheden, maar soms worden wij ook door de particuliere consument ingezet. 

Vip bus 12 personen voor events

Onze vipbussen voor 12 personen zijn erg multifuntioneel en zijn daardoor inzetbaar bij diverse soorten evenementen zoals:

Grenzeloze mogelijkheden met vip bus 12 personen

Werkelijk alles is mogelijk! In principe overal waar u bijzonder vervoer voor zoekt, zijn wij geschikt. Nergens anders vindt u voertuigen die op multifunctioneel niveau ingezet kunnen worden. Doordat wij samenwerken met meerdere maatschappijen kunnen wij u een landelijke dekking bieden. Het kan zijn dat u bij het aanvragen van een offerte antwoord krijgt van een van onze collega's.

Kortom, wilt u meer informatie over het huren van een vip bus 12 personen? Om een goed beeld te krijgen, is het belangrijk dat u het online offerteformulier invult. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel toesturen. Veelal ontvangt u binnen enkele werkdagen een op maat gemaakt antwoord van onze administratie.

Cateringmogelijkheden in vip bus 12 personen

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden van een vip bus 12 personen  eindeloos. Onze cateringmogelijkheden zijn een belangrijke toevoeging aan de luxe ervaring die wij u willen bieden. In onze vip bus 12 personen  is er altijd een standaard assortiment aan drank aanwezig waar u tegen een meerprijs gebruik van kunt maken. Hiernaast is het ook mogelijk om extra dranken vooraf bij te bestellen, wij zullen er dan voor zorgen dat deze gekoeld op voorraad zijn in de vipbus 12 personen. Wilt u naast een drankje ook genieten van een hapje onderweg? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! U heeft bij ons de mogelijkheid om ontbijt- lunch- en maaltijdpakketten te bestellen. Ook kunt u voor snacks of borrelhapjes kiezen, bekijk voor al de mogelijkheden onze cateringlijst!

Catering op het hoogste niveau

Wij vinden het belangrijk dat alles in onze vipbussen tot in de puntjes is geregeld, zodat u kunt genieten van een exclusieve ervaring. Om deze reden werken wij dan ook samen met de beste cateraars uit de omgeving. De cateraars waar wij mee samen werken, werken allemaal enkel en alleen met dagverse producten van een goede kwaliteit. Heeft u speciale wensen qua catering? Neem dan gerust contact met ons op, dan leggen wij uw wensen voor aan de cateraars.

Vip bus 12 personen huren?

Heeft u na het bekijken van onze website interesse gekregen in het huren van een vip bus voor 12 personen of één van onze andere voertuigen? Dan raden wij u aan om het online offerteformulier in te vullen. Aan de hand van deze gegevens zal één van onze medewerkers een offerte voor u opstellen. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Offerte aanvragen