Vipbus Kampen

Vipbus Kampen, specialist in vervoer voor de zakelijke sector. Bij vipbus.nl huurt u een stijlvolle en multifunctionele vipbus tegen betaalbare tarieven. Uiteraard met een ervaren en professionele chauffeur. Die brengt u naar uw bestemming naar keuze. Veilig en uiterst comfortabel! Vipbus Kampen vervoert uw zakelijke partners en/ of personeel naar bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. In ons uitgebreide portfolio vindt u een vipbus die bij u past.

Vipbus Kampen, kenmerkt zich door:

Onze voertuigen zijn voorzien van een scala aan mogelijkheden om uw reistijd optimaal te benutten. Nergens anders in Europa zult u een completere vipcoach vinden dan bij vipbus.nl. Dus wilt u een luxe bus huren met unieke kenmerken? Dan bent u bij Vipbus Kampen aan het juiste adres. U kunt hier een luxe touringcar huren met de volgende bijzondere eigenschappen:

 • Totale rondzit (vergaderopstelling, uniek in Europa)
 • Moderne multimedia installatie
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloos internet
 • Draadloze spraakinstallatie
 • Professionele geluidsinstallatie
 • Presentatie- en vergadermogelijkheden
 • Op maat gemaakte catering
 • Belettering mogelijkheden
 • Digital climat control
 • Extra geluidsisolatie
 • Nachtblauwe kleurzetting
 • en nog veel meer

Vipbus Kampen voor zakelijk vervoer

Gedurende de reis met bijvoorbeeld een internationale zakelijke relaties kunt u een presentatie of een vergadering realiseren. Stel dat u een gezelschap op de luchthaven ophaalt en onderweg naar het hotel of bedrijf wilt u een vergadering beleggen? Vip bus Kampen maakt het mogelijk. Een aantal van onze luxe bussen zijn namelijk compleet ingericht als een mobiel kantoor waarin alles aanwezig is om onderweg te kunnen vergaderen, werken of presentaties te verzorgen!

De bussen die volledig zijn ingericht als mobiel kantoor noemen wij ook wel kantoorbussen. Wat vooral uniek is aan een kantoorbus van Vipbus Kampen is de bijzondere optstelling van de stoelen. De stoelen zijn namelijk opgesteld in één grote ronde waardoor iedereen elkaar kan zien. Deze optstelling is bijvoorbeeld ideaal bij vergaderering onderweg. Verder zijn er diverse beeldschermen, stopcontacten en draadloos internet in de kantoorbus aanwezig.

Wij bieden zakelijk vervoer aan voor diverse gezelschappen. Of het nu voor 5 of 100 personen is. Wij kijken in ons wagenpark welke voertuigen u kunt inzetten om dit gezelschap te vervoeren naar de eindbestemming. Neem gerust een kijkje in ons wagenpark, video- of foto album, u ziet wat wij u kunnen aanbieden. Continu zijn wij bezig om onze diensten te optimaliseren om aan de wensen en behoeften van onze consumenten te voldoen.

Meer info over Vipbus Kampen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van vipbus Kampen? Graag nodigen wij u uit om het online aanvraag formulier in te vullen. U ontvangt veelal binnen een aantal werkdagen een op maat gemaakte offerte van onze administratie. Wij trachten altijd de scherpste prijs aan u te sturen. 

Een vip bus huren? Mogelijk in de gehele Benelux!

Woont u in de buurt van Kampen en wilt u ook graag een personenbus huren? Ook in Dronten, Landmaten, Biddinghuizen, Swifterbant, Genemuiden, Hassels, Zwartsluis, Elburg, Oldebroek en Zwolle halen wij regelmatig gasten op met een bijzondere bus. Zoekt u luxe vervoer voor een rit verder buiten Kampen? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag. Wij brengen u bijvoorbeeld ook graag naar Tilburg, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven en Rotterdam. Vipbus.nl is de vipbus verhuur maatschappij die u vervoert door heel Nederland én België! Dus wilt u ene luxe busje huren? Bij vipbus.nl maakt het niet uit waar u wilt vertrekken of waar u heen gaat, wij staan altijd graag voor u klaar!

Offerte aanvragen