Vipbus

Een vipbus is een luxe bus met comfortabele lederen stoelen en meerdere tafeltjes. Een vipbus is zodanig ingericht dat alle inzittenden op een stijlvolle en comfortabele manier kunnen reizen. Een vipbus is voorzien van diverse unieke faciliteiten welke bijdragen aan een echte VIP ervaring voor de reizigers. Deze voertuigen zijn te huren in verschillende soorten en maten waardoor er voor ieder gezelschap een passende vipbus beschikbaar is.

Vipbus huren, de opties:

Bij vipbus.nl kunt u verschillende soorten en maten vipbussen huren. U kunt kiezen uit de volgende modellen:

Alle vipbussen worden verhuurd mét chauffeur, het is niet mogelijk om zelf te rijden in een vipbus. Alle chauffeurs zijn representatief en zijn opgeleid om klanten een bijzondere ervaring te kunnen bieden. Zij doen er graag alles aan om de reis met een vipbus helemaal compleet te maken. Gedurende de rit zult u dus niets te kort komen.

Eindeloze mogelijkheden met een vipbus

Een vipbus kan ingezet worden bij diverse soorten gelegenheden. De bussen worden veelal verhuurd voor zakelijke doeleinden. Zo worden vipbussen bijvoorbeeld regelmatig ingezet als vergaderbus, promotiebus of reclamebus. Maar ook tijdens beurzen en congressen worden vipbussen regelmatig ingezet. Deze voertuigen kunnen namelijk ook ingezet worden als beursstand

Zoals u kunt zien is een vipbus een multifunctioneel vervoersmiddel. Niet alleen voor zakelijke ritten bieden deze voertuigen mogelijkheden. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een van deze bussen te huren voor een bruiloft, communie of uitvaart.

Offerte aanvragen