Vipbus Gooise Meren

Vipbus Gooise Meren, de specialist in vervoer voor een scala aan gelegenheden. Zowel zakelijk als particulier zijn onze vipbussen perfect inzetbaar. Wij bieden vipvervoer aan voor elk budget en elke capaciteit. Om u een idee te geven van onze voertuigen vindt u hieronder een beknopte opsomming en in het wagenpark vindt u meer informatie over de vipwagens.

Vipbus Gooise Meren, de kenmerken

U kunt bij ons een luxe touringcar huren met diverse unieke kenmerken. Deze kenmerken dragen bij aan de multifunctionaliteit van onze voertuigen. U kunt onder andere de volgende bijzondere eigenschappen in onze bussen verwachten:

 • Digitale klimaatbeheersting
 • Extra geluidsisolatie
 • Professionele geluidsisolatie
 • Draadloos internet
 • Meerdere LCD videomonitoren
 • Draadloze microfoons
 • Ruime cateringmogelijkheden
 • Moderne multimedia installatie
 • Comfortabele en lederen zetels in een totale rondzit
 • Mogelijkheid tot inzet hostess
 • Uitgebreid koffiezetautomaat
 • Professionele & krachtige geluidsinstallatie
 • en nog veel meer

Vipbus Gooise Meren

Gooise Meren

Nergens anders dan bij vipbus Gooise Meren zult u een vipwagen vinden met dergelijke mogelijkheden. Door de eigenschappen optimaal in te zetten tijdens de reis zult u uw reistijd benutten voor bijvoorbeeld een presentatie of een videoconfrerentie. Werkelijk alles is mogelijk.

Door de jaren heen hebben wij vele duizenden offerte aanvragen mogen ontvangen voor het huren van een vipbus in uw regio. De laatste jaren merken wij ook dat er een toenemende vraag is naar kleinere voertuigen tot ongeveer 16 personen. Omdat wij geen nee willen verkopen, zijn wij op zoek gegaan naar maatschappijen die beschikken over bijzondere vipvoertuigen. Door de diverse samenwerkingen kunnen wij een landelijke dekking garanderen wat resulteert in de scherpste prijzen. Dus wilt u een luxe bus huren met chauffeur? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres!

vipbus verhuur gooische meren

luxe bus gooische meren

Het uitgebreide wagenpark van Vipbus Gooise Meren

In het wagenpark vindt u voertuigspecificaties van de diverse mogelijkheden. Door de diverse aanvragen welke wij ontvangen, is het belangrijk dat we een verscheidenheid in voertuigen kunnen aanbieden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden hebben wij een zo uitgebreid mogelijk wagenpark op het gebied van vipbussen en vip busjes:

De diverse mogelijkheden van Vipbus Gooische Meren

U bent waarschijnlijk opzoek naar luxe vipvervoer welke u van de Gooise Meren naar een andere stad of plaats kan brengen. Wilt u uw bedrijf bijvoorbeeld gaan promoten in Noord-Brabant doormiddel van een beletterde vipbus in de vorm van een luxe busje voor 9 personen? Dan verzorgen wij graag samen met u een tour langs bijvoorbeeld Breda, Tilburg en Eindhoven. Of heeft u een bedrijfsuitje georganiseerd in Amsterdam maar zoekt u nog luxe vervoer? Ook dan helpen wij u graag! U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met Vipbus Gooise Meren. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook regelmatig te gast in Rotterdam, Den haag en Utrecht.

Vipbus huren voor zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar groepsvervoer voor een zakelijke rit? Dan bent u bij Vipbus Gooise Meren aan het juiste adres. U kunt hier een luxe bus huren welke volledig is ingericht als een mobiele kantoorruimte. In deze vergaderbussen kunt u uw reistijd zo optimaal mogelijk benutten doordat het mogelijk is om onderweg door te werken. Klik hier wanneer u meer informatie wilt over een mobiel kantoor huren.

Gooise Meren vipbus verhuur

Vipbus Gooise Meren

Meer informatie over Vipbus Gooise Meren?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van vipbus Gooise Meren. Graag nodigen wij u uit om het offerte formulier in te vullen. Met deze informatie kunnen wij een zo scherp mogelijke prijs maken voor een luxe busje huren. En dat veelal binnen enkele werkdagen. Voor vragen die geen betrekking hebben op de tarieven en beschikbaarheid kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dit kan telefonisch of middels het contact formulier.

Offerte aanvragen